Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Catalina spune:
Buna fetele, recunosc ca nu am citit tot subiectul din lipsa de timp.
Am si eu un baietel care are acum 6 luni (aproape) si as vrea sa ma intorc la munca (adica trebe) din Octombrie.
Cautam deci bona pt copil care in Septembrie cand as dori sa inceapa (cu mine acasa o luna) va avea aproape 9 luni, cuminte si cu program bine stabilit. Vreau 5 zile pe saptamana, de la ora 8 la ora 18, sa se ocupe exclusiv de copil (nu curat, calcat, nimic in casa), ii ofer mancare si cartela de mobil daca nu are si salariu motivant (zic eu). Locuim in Titan, pe langa Mega-Image (fost Big).
Daca auziti de cineva sau stiti, intru in fiecare zi pe forum sau la adresa de mess catalinapieptea.
Ar fi super sa ma puteti ajuta ca dupa cum vedeti timpul e scurt si sunt cam disperata ... . Dar ceva ma face sa cred ca nu sunt singura ... :)))
Mult succes tuturor in cautare si sper sa apuc sa mai citesc si eu.
Pupici
cocoloasha spune:
Buna dragelor,
Intru si eu in discutia voastra si sper sa nu deranjez.
Am o cunostinta care vine pe 15 august din Italia unde a lucrat si ca bona (a mai avut grija si de batrani).S-a intors pentru ca are o fetita de 6 ani care are nevoie de ea.
Si-ar dori sa lucreze ca bona in Bucuresti,dar problema este ca nu are unde locui si ar vrea sa stea unde lucreaza,deci un job de bona interna.
Are experienta cu copii,este blanda,are 42 de ani,multa rabdare si bun simt (este din Focsani).
Daca este cineva care este interesat,dati un semn.
Poze cu noi
Cocoloasha si Alexandru cel Mic
piticasigogosica spune:
Buna
Si eu cu un maree offf.
Am acasa doi puiuti.O fetita de 3,5 ani si un baietel de 6 saptamani.
Am nevoie de o bona urgent!!!Nu mai fac fata situatiei.
Am dat anunt si aici insa situatia ma copleseste incat nu mai am resurese de a cauta si prin agentii!
Pentru moment,cat sunt acasa sa stea cu mine si copiii sa ma ajute,inclusiv menaj usor,eventual gatit.Ulterior cand voi pleca la serviciu sa-l las pe baiat cu ea ,fata va merge la gradi.
Asa ca mi-as dori o doamna serioasa in putere,nefumatoare si pe termen lung,adica 3 ani.
Stiti pe cineva???????Stam in Vatra Luminoasa,sect 2.
AndreB spune:
Salutare!
Sunt in cautare de bona in Constanta la domiciliul meu!!!
Doamna/(preferabil pensionara, pana la 66-67 de ani), in putere, cu experienta ingrijit bebelusi, nefumatoare, analize la zi, fara probleme psihice, juridice etc. Persoana deschisa si comunicativa care sa respecte modul indicat de catre parinti de ingrijire si educare al copilului.
Program de 8 ore pe zi de luni-vineri, ingrijire exclusiv bebe de 6 luni (cu menaj usor al copilului, facut, incalzit mancarica copilului, biberoane, dereticat prin camera lui, plimbari prin parc).
Eu voi sta acasa (lucrez la domiciliu) dar nu pot oferi asistenta bonei in timpul zilei. Perioada de proba de o luna de zile daca lucrurile merg ok in prima saptamana. Platesc transport persoanei (abonament RATC) daca e cazul. Ofer perioada de concediu de o luna de zile (negociabil stabilirea perioadei cu min. 6 luni inainte)
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
ligeea spune:
si eu caut o bona interna , am menajera deci e strict ingrijirea copiilor-2 baieti de 5 ani si de 10 luni
Ofer salariu foarte bun si tot confortul
Va multumesc
alexadra spune:
Matusa si unchiul meu au locuit in Italia in ultimii 7 ani, deoarece ei locuiau in Piatra Neamt si s-au inchis toate fabricile pe rand... au hotarat sa plece in Italia. Ei vin acasa in oct-noie anul acesta si ar dori sa se angajeze ca bona sau menajera, este foarte priceputa, curata, are 48 ani, nu are copii, in Italia a lucrat cu copii si a facut menaj, in Romania a lucrat ca gestionar, la pescarie si la cofetarie. Acum aproape 2 ani am stat la ea trei luni(eram in CIC) si am fost placut surprinsa ca m-a intrebat ce are voie sa manance si ce nu(nici mama nu ma intreaba), daca il poate scoate la plimbare singura sau cu mine, ea fiind obisnuita cu pretentiile mamicilor(care este si normala). Eu garantez pentru ea, este o persoana extraordinat de ordonata si o gospodina pe cinste(face niste cozonaci si sarmalute....), daca baiatul meu nu ar merge la gradinita cu ea ar sta. Deci, daca doriti sa vorbiti cu ea cand vine, sa mearga la interviuri, eu o sa-i spun ca trebuie sa-si faca analize si tot ceea ce trebuie. Am uitat ce este mai important, va locui o perioada la mine(dr taberei) Bucuresti, pana isi gasesc sa cumpere o casa a lor.
Mamica de print Raul Mihail
geniest spune:
Caut o persoana tanara, preferabil eleva in ultimii ani sau studenta, foarte serioasa, care sa poata sta 2-3 ore pe zi cu baietelul meu de 5 ani, de la 18:00 la 20:00 si sa se joace cu el. Zona Drumul Taberei, la capatul autobuzelor.
Multumesc,
www.andreialmeu.piczo.com
Adriana mica spune:
Nu reusesc deloc sa gasesc bona in regim part-time, sa il ia pe Dudu (2 ani) de la gradi si sa stea cu el pana venim noi. In plus, pe perioada virozelor, sa stea cu el acasa. Platim motivant, locuim in Titan. Va rog, ma puteti ajuta cu o sugestie, poate o doamna pensionara care vrea sa isi rotunjeasca veniturile... Multumesc.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
zbughi_ro spune:
Ma intereseaza sa gasesc bona in cartierul Crangasi pentru baietelul meu de 4 ani. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat si astept vesti de la voi!
ligeea spune:
alexandra, daca poti da-mi un pm la adresa mea de mail pentru bona interna , sunt interesata de o persoana serioasa