Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

chiar n-are nimeni nici o recomandare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

hai ca mai intru din cand in cand sa va mai citesc,desi deocamdata sunt norocoasa posesoare a unei bone.si sper sa reusesc sa o tin macar pana pleaca Mariuca la gradi,adica peste 1 an si ceva.
Ruxel,ai dreptate..eu una mi-am spus de multe ori parerea ref.la pretentiile financiare ale bonelor.Asa ca nu e ridicol mesajul.Eu ii dau 5 mil ptr.10 ore.
bafta tuturor care cauta pe cineva sa aiba grija de cei mici.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Ma alatur si eu grupului, chiar daca la inceput doar cu intrebari generale.
Eu urmeaza sa nasc in august doua fetite si chiar de cand am ramas insarcinata si mai ales am aflat ca sunt doua, mi-am tot pus problema unei bone. Pe mine nu va avea cine sa ma ajute cu fetitele.
Voi de la ce varsta a copilului ati apelat la o bona? Eu cred ca va fi OK sa am o bona chiar de la inceput din prima saptamana pentru ca nu stiu cum ma voi descurca cu doi copii deodata singura.
Daca poate sa-mi recomande si mie cine va o bona pentru zona Stirbei Voda- Cismigiu. Multumesc.

lachi 19+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Am renuntat la cautat bona, pentru ca Bianca, de cand cu bona, a prins o frica de straini (unii chiar cunoscuti ei, defapt), ca daca nu ma vede 1 minut incepe sa urle. Face asa si la persoanele pe care le cunoaste de cand s-a nascut (cu exceptia bunicului), ca toti ma intreaba ce are copilul.
Drept pentru care mai stau cu ea pana la toamna, iar din octombrie va merge la gradinita.

Alex si Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Intram si noi in clubul cautatorilor de bone
Astept recomandari pt un baietel de 7 luni, zona Drumul Taberei

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ma inscriu si eu in grup !

Cu o fetita de 10 luni si jumatate, in zona parcului Titan - Baba Novac. Am cateva oferte, dar nu sunt foarte convinsa ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Si noi cautan bona responsabila, calma, cu bun simt si rabdare pentru fetita noastra de 2,9 ani - program 8-9 ore pana la toamma cand o inscriem la gradinita, dar nu renuntam la serviciile bonei...Stiti o doamna draguta interesata? ZONA LUJERULUI (Militari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Ne inscriem si noi in club. Nu stiu de ce a durat atat pana sa gasesc subiectul. Parca am fost legata la ochi. Am mai deschis unul inutil si nici macar unde trebuia (bine ca a fost mutat aici).
Puiul are 7 luni si avem nevoie de o bona pentru 5 ore pe zi in balta alba. Astept recomandari. Mii de multumiri. Super ideee cu clubul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Si eu ma inscriu in club, vreau si eu o bona in Cluj, pentru 8 ore, daca cumva, cineva, candva stie.... Ofer pretul de pe piata si alte beneficii... Am apelat la mai multe doamne, la agentii si nimic, nimic. Va rog un HELP pt noi, pitica mea are 1 an si 2 luni.

Iulia
Sanatate la toti copiii pamantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

clarrice, si alte fete care sunteti interesate - noi am gasit bona prin agentie. Am scris undeva mai sus mai multe detalii despre asta. Ideea e ca suntem multumiti de dna Maria! Sta cu Roxana chiar mai mult de 6 ore, cat am stabilit initial, dar compensez cu zile cand vin mai devreme de la serviciu si o las sa plece. Ii da sa manance (mancare facuta in general de mine, dar mai face si ea cand e nevoie), o scoate in parc la joaca, o culca dupa-amiaza, iar cand doarme Roxi, mai da cu matura, mai spala o farfurie, mai calca niste rufe, mai face un pic de ordine... Poate am avut noroc, ce sa zic. Poate si Roxi se acomodeaza repede...

Sfatul meu este ca, daca va permiteti comisionul de agentie, sa nu dati la o parte calea asta, pt ca macar aveti un punct de plecare, iar dna gasita de agentie are un dosar pe care il puteti vedea si chiar il primiti la angajare: copii dupa acte de studii si dupa cartea de munca, analize medicale, cazier, test psihologic. Mai ales pt cine nu stie de unde sa inceapa cu cautarile e o metoda buna - si noi eram in aceeasi situatie, dupa ce am intrebat toti cunoscutii, am apelat la o agentie recomandata de nasii nostri, care tot de-acolo isi luasera bona pt copiii lor.

Succes!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput