Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
akarika spune:
Buna ziua as dori sa fac o recomandare pt o doamna f serioasa fosta profesoara care acum are grija de un baietel sta cu el cam de 3 ani.D-na ar fi dispusa sa aiba grija de un alt copil motivul fiind mama copilului care se poarta si vb f urat atat cu cat si cu copii .Daca e cineva interesat de ea eu va pot spune doar ca iubeste copii ii invata multe lucruri .vb si limba engleza .copii se ataseaza usor de ea doar ca e cam in varsta are peste 60 de ani si locuieste langa pe langa parcu 23 august.
Ruxel spune:
Buna,
Ma alatur si eu grupului...din pacate. Micky imi stie povestea....deci: am nevoie de o bona pentru fetele mele, Bia si Alex. In principal am nevoie pentru Bia, deoarece Alex este deja mare...dar nu este nici ea de neglijat in sensul ca trebuie luata de la scoala si de 2 ori pe saptamana trebuie dusa la balet care este la 10 minute de casa.
Am avut o bona care a venit (spun am avut, deoarece maine este ultima zi cand vine) la noi timp de 1 luna, dar Bia nu s-a acomodat deloc cu ea. Pur si simplu nu a placut-o, cred. Acum problema este urmatoarea: eu inca nu am inceput serviciul si sunt si eu acasa, iar Bia nu se dezlipea de mine. Insa si doamna cu pricina avea un fel ciudat de a se purta si chiar nu stia sa se apropie de ea.
Pana incep serviciul am nevoie de vina de la 9-10 dimineata pana in jur de 4-5, ca sa mai respir si eu si pentru ca Bianca sa se obisnuiasca. In principiu ar trebui sa incep serviciul in iunie, dar poate il aman pana la toamna.
Eu stau in zona Piata Gemeni, unde se poate ajunge aproape de oriunde si cu orice mijloc de transport.
In privinta banilor, reunosc ca aceasta doamna nu-mi cerea mult:4 milioane, dar daca as gasi pe cineva care chiar sa o faca pe Bia sa se acomodeze si care sa se priceapa la copii, as da si mai mult (nu exagerat).
Alex si Bia
Ruxel spune:
Mai, deci dupa ce am trimis mesajul, am mai citit din urma si m-am crucit cand am vazut cat dati voi bonelor !!! No way !
Eu inteleg ca o bona face asta ca sa aiba un venit suplimentar, pe langa un servici sau o pensie. Altfel, ar putea sa munceasca si sa castige cat vor ele. Sper sa nu supar pe nimeni cu ce scriu, dar mi se pare aberant sa dau cate 8-10-12 milioane unei bone, cand eu sau oricare alta dintre noi, dupa ce am facut o facultate sau am invatat de mi-a crapat capul nu iau atatia bani la servici.
Nu mai luati in seama mesajul meu de mai sus, pentru ca probabil este de-a dreptul ridicol, avand in vedere ce preturi se vehiculeaza.
Alex si Bia
Ramymamy spune:
Dragii mei,
Am o veste buna si o veste proasta sa va spun.
Vestea buna este ca in vara plec cu mami si cu tati in Canada si raman acolo!
Vestea proasta este ca las aici in Romania pe cineva foarte drag care a avut grija de mine de cand aveam 5 luni, acum am 3 ani si 11 luni.
Stiu ca la plecare va plange cu lacrimi multe si va fi foarte trista, asa ca m-am gandit ca o fi cineva pe lumea asta care sa stea alaturi de ea cand eu voi fi plecat....
Pentru cei interesati o recomand cu toata inimioara mea!
Kiki... inca in Ro
Mickyyy spune:
Ruxel, mesajul tau nu e ridicol, stai linistita, sunt multi oameni care platesc bonele cu mult sub preturile vehiculate de noi aici, de fapt si noi stricam piata....ca oferim atat de mult. In mod normal, pentru 8-9 ore se dau cam 5 milioane (astea's preturile "din parc" unde obisnuiesc ele sa mearga cu piticii si sa mai stea la barfe), astea's preturle pentru doamne iesite la pensie care vor sa mai faca si ele un ban pe langa. Daca ajungi cumva la vreo agentie, aia iti spun din start sume de la 8 milioane in sus, ei sunt primii care umfla preturile, si au tot interesul, pe de o parte comisionul care e cu atat mai mare cu cat salariul e mai mare, si pe de alta parte e mult mai usor sa gaseasca bone dispuse sa lucreze pe sume mari decat pe sume mici. E ca si pe piata imobiliara, vine o potentiala bona la ei, normal, o-ntreaba cat vrea pe luna, ea zice 5 milioane, ei n-au nici un interes sa lase pretul asa, din contra, ii explica ca piata e de fapt de 7-8 milioane, si asa ar trebui si ea sa ceara. Normal ca femeia cand aude ca poate lua atatia bani in plus, nu-i fraiera sa zica nu....si uite cum cresc preturile.
Asa ca incearca prin vecini, pe la administratorii de bloc, pe la "potentialele bone" necontaminate de isteria preturilor de pe piata, sunt inca multe, iti garantez.
Succes 
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
monu spune:
Am vorbit cu o tanti care mi-a spus in fatza ca pt 9 ore 5 mil e putin. Ca este pretul de anul trecut. Asa ca si cele care nu sunt de la agentii umfla pretul si daca nu stii care e situatia platesti de ramai lefter. A mai fost o tanti are pt 10 ore mi-a cerut 8 mil si nu era de la agentie. Asa ca eu am renuntat la sportul asta.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ingridnen spune:
Noi platim 3 milioane pentru 4 ore, iar cand Cristi are vacanta sau cand e bolnav platim 6 milioane pentru 8 ore.
Dar am cautat ceva vreme... o tanti cu care vorbisem avea pretentia de 100.000 pe ora
...ca asa primea ea la copilul cu care statea seara 2 ore...
Succes la cautari ! Mickyy are dreptate, sant si multe bone "necontaminate", dar e mai greu sa le gasesti... pana la urma veti reusi
Ingrid si Cristi 4 ani
J G spune:
Intram si noi in grup... asteptam recomandari bona pentru o fetita de 1 an si 2 luni, cuminte, sanatoasa, zona Militari.
Multumesc.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Lenas spune:
Buna
Citesc de ceva vreme discutiile de la acest subiect si pt ca avem si noi nevoie de o bona, m-am hotarat sa intru si eu in clubul mamicilor cautatoare de bone.
Am un baietel de 1 an si din vara (iulie-august) vreau sa ma intorc la serviciu.Asa ca, daca ne puteti ajuta...
Noi stam pe Turda (podul Grant)
Multumesc