"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Witchie spune:
n-am luat jobul copii... asta e. data viitoare:D
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
doruletz spune:
Nsoir
witchie, imi pare rau dar nu te descuraja, nu e decat primul interviu, o sa urmeze altele, sunt sigura ca ai sa reusesti curand sa-ti gasesti jobul de vis!
rayu, ce m-a mai amuzat Boubou, da' cum de i s-a pus pata pe verde? asa dintr-o data? Te asteptam aci sa mergem impreuna la piesa cu delonu, si io colectionam cartile postale cu el si cu Anthony! De abia in seara asta il convinsei pe Alain sa meargem da' inca n-am luat biletele asa ca mai are timp sa se razgandeasca. El zice ca nu-i place piesa (Sur le route de Madison) si ca Delon a devenit un actor prost la batranete (pe cate de bun era in tineretile lui). Pentru mine subiectul piesei e secundar, doar faptul de a-l vedea pe Alain Delon pe scena mi se pare de ne-inimaginat
liris, bine ai revenit, sa-ti traiasca samburica, e tare frumusel!
Ne uitaram si noi in seara asta la patinaj, castigara francezii si la dans, bravo, ma bucur, mai ales ca in sfarsit mai pierd si rusii in domeniu asta. Brian Joubert nu arata prea rau intradevar, imi pare bine ca a castigat, imi amintesc ca anul trecut, la Torino, a cazut si a iesit de abia pe locul 6 desi era intre favoriti.
Francezii mai au un motiv de bucurie az, il aleasera pe Michel Platini presedintele UEFA !
Ah, si mai zilele trecute sa laudara ca au ajuns pe primul loc in Europa la natalitate, 2 cupii/femeie in conditiile in care 80% din femei lucreaza si sunt doar 10 saptamani de concediu de maternitate.
copiloi, vazui pozele, ce puhoi de lume nacajta. Da' aia 10 din tarc pe ce crietrii erau alesi? si daca se ciocneau unii de altii ce se intampla? N-au ce face maica, a innebunit lumea.
Gata, maine plecam la Bruxelles ca mi s-a facut chef de: scoici, bere, waterzoi si ciucalata, nu neaparat in ordinea asta.
mai viu io poate mai pe seara
mihaela_s spune:
Da, am vazut si eu aseara castigatorii francezi la dansuri, au avut un exercitiu de exceptie, bravo lor, foarte frumos...frantuzoaica era atat de fericita, parca era un copil, voia sa impartaseasca tuturor bucuria ei...
doruletz, drum bun si distractie placuta! Pe la voi nu e zapada?
Abia astept sa ne impartasesti impresii de la teatru!
Ovi pleca acum la Cluj la curs si stau si eu ca mara cu inima cat un purice ca ninge...si nu stiu cat de promti sunt astia cu ccc curatatul drumurilor, probabil iar i-a luat iarna pe nepregatite desi de 2-3 zile se anunta ninsori. Neah, macar se bucura copiii...poate dam un sanius mai tarziu ca deja e un strat subtire de zapada si ninge doar de o ora.
witch, sigur data viitoare va fi mai bine!
Sigur mai viu azi
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
Fratilor, io am capiat de tot, m-a parasit memoria, nu stiu in ce zi suntem, de abia disting weekendu de zilele saptamanii, bine ca imi amintesc vag ce an e.
Ne pregatiram noi de cu seara pentru excursia la Brusel, ne treziram dis-de-dimineata, incarcaram biberoane si pampersi in masina, treziram 'ingerasu' in urlete infioratoare, il alergaram prin casa sa-l imbracam si cand totu fu gata si ieseam pe usa..... imi bipai telefonu sa-mi aminteasca ca am programare la dentist peste o ora
Incredibil, stiam io ca e pe 27 (ca aci e cu timp de asteptare si o facui acu o luna) insa habar n-aveam ce zi e azi!!
Care va pricepeti la solutii pentru imbunatatit memoria (sa nu-mi ziceti de homeopate) dati-le acilea ca in curand o sa uit si unde stau!
Asa ca adio scoici, beri si ciucalata belgiana, bagaram "ingerasu" la loc in casa si ramaseram si noi prostiti, nici acu nu mi-am revenit din soc.
Mihaela, vazui si io cat de fericita era patinatoarea frantzuzoaica si imi amintii cum tot ea plangea in direct anul trecut la olimpiada cand au fost pe locul 4 la diferenta foarte mica de podium. Isi lua si ea revansa acu ca tot dansara pe Bonnie & Clyde.
Apropos de memoria datelor, cica ieri www.expres.ro/article.php?artid=289563" target="_blank">fu ziua lu ceausescu, ar fi implinit 89 de ani. Cica inca mai sunt nostalgici care il comemoreaza, lume nacajita maica...
Mai viu io
mihaela_s spune:
Dorulets, atunci strang pumnii pentru dentist, las urarile de drum bun pe altadata .
Ieri dimineata la radio, ascultaram in nu stiu cate randuri ultimul discurs al lui Ceau, iar carcotasii(stiti cine sunt, nu?) caci era emisiunea lor de dimineata de la radio isi aminteau toate cele din perioada ceausista, asa cum am avut si noi aici pe DC topicuri cu remember copilaria...cu ciunga, pepsi, bem-bem, cravata de pionier si restul...ce mai, mie mi se zburlea parul pe spinare nu alta, cand il auzeam vorbind...
Si cica in mormantul care se presupune ca ar fi al lor, nu sunt ei inmormantati. Desi Zoe se luptase ani ca sa obtina o hotarare de deshumare si a murit fara sa o obtina, Valentin continua lupta si spera ca intr-o zi sa afle adevarul.
Hai ca merg si eu afara cu kupiii, s-a pus ceva zapada de dimineata si trebuie sa vedem daca merge sania.
Ovi a ajuns cu bine la Cluj, mai trebuie sa vina inapoi si atunci va fi noapte...mai am o tura de emotii...
edit ca sa-i zic doruletsei ca io m-am tratat o vreme cu lecitina, deh, am avut si io gloria mea .
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Saliu'! :-)
doru', nu cred ca de la memorie ti se trage, ci de la faptul ca nici nu stii in ce zi de te afli (mi-am amintit ca la tine 26 era 27, mai deunazi :-)) Lasa...la Bruxelles, data viitoare...bine ca ti-ai reparat dintii
uci, imi pare rau..:-(( Stiu ca nu te incalzeste, dar toate inceputurile-s grele..face parte din procesul de integrare.
io...am o asa o stare de lehamite zilele astea, de nu ma recunosc!! N-am chef sa fac nimic (decit poate sa citesc)...si cam atit. Azi am ametit de tot, la cumparaturi, pe la raioanele de nou-nascuti- cupii mai maricei, ca n-am nici o idee de marimi, numere si virstele de li se potrivesc ( trebuie sa iau niste cadouri fetitelor prietenei mele pe care o vizitez la Londra; cu cea mare m-a rezolvat doruletz...cu cea mica, am zis ca e simplu...hehehe )
Edit; sa va-ntreb daca stiti de Lazy Town?? ...ca io stiu acum...ca si de Dora exploratoarea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
doruletz, cred ca a fost foarte frustrant sa renunti la excursia cu bunatati pentru stomatolog...
witchie, data viitoare tinem pumnii mai stransi.
mihaela, si la noi ninge taaare, ma gandesc la ovi al tau, sa ajunga cu bine acasa. prin oras e sticla pe sosea, dar cred ca in afara e doar umed drumul.
eu n-am apucat aseara sa ma uit pana la sfarsit la patinaj. am vazut doar grupele mai slabute, pana la locul 6 si cand urma creme de la creme a trebuit sa dau pe cartoon, ca a simtit majestatea ca e scooby doo. ma bucur foarte tare ca au castigat francezii. intotdeauna mi-a placut scoala franceza de dans pe gheata. facusem o pasiune pentru fratii isablle si paul ... si cred ca ei au revolutionat dansul pe gheata.
va pup, mai vin!
Sabina spune:
Ia ca aparui si eu!!
Doruletz, tu nu mai stii ce zi e, da io nu mai stiu pe ce lume ma aflu.Acuma de 2 ore m-a strafulgerat panica, si anume ca referatu asta trebuie sustinut neaprat in februarie, iar eu sunt efectiv in plop, n-am scris un rand!!!!
Si bineinteles n-am chef de absolut nimica.
Eu am vazut patinajul ieri, mi-a placut f mult, si rusii au fost f f buni, de ce sa nu recunoastem, in schimb la fete rusoaicele au fost slabute, si cam tot concursul asa, nu m-a atins la Corazon nici una din pacate, da bravi italiencei, ce sa zic :)
Witchie, acu si tu, vroiai din prima:) Ce e mai important ai castigat, obisnuita cu interviurile straineze.
Mi-a placut si mie Partir, ba chiar am dat drumu putin pt soricei
Lil, da ce varsta are fetita cea mica?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Noi am fost la iarna, fetelor le-a placut la nebunie, e frig si ninge si acum. Ovi e inca pe drum, trebuie sa ajunga peste vreo ora...mara, ai dreptate, drumul e doar umed. Multumesc pentru gandurile bune.
Lil', de Dora am auzit, chiar am acasa cateva exemplare de ghiozdan, bluze si mai stiu eu ce jucarii cu ea, dar de Lazy Town, nu. Spor la cumparaturi pentru bebici...
Intre timp ma uit la Eurovision, e prima semifinala la selectia nationala. Acu' canta Desperado, imi place piesa lor, daca vreti sa le auziti www.tvr.ro/eurovision/melodii.php" target="_blank">aici.
O seara plina va doresc!
edit:cica "se da" si pe TVR international...
inca una: hehe...Rednex cu ROmania! Super!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Sabino, da-i batai la referat ca peste 5 zile e februarie!!! :-)) Fetita cea mica are 7 luni si, cum am fost speriata ca-i inaltuta, ii cumparai pina la urma un costumas pentr 9-12 luni (io mare diferenta nu vazui fata de marimea anterioara - 6-9 luni...asa ca-l luai pe al mai mare, sa fiu sigura ...partea proasta-i ca ccc costumu'-i cam grosut si daca nu-i vine-acuma, aleluia sa-l mai imbrace, ca la vara face anul.....va spun io ca-i greu )
mihaela, pe-aci eurovisionu'..ori selectia lor, fu aseara...niste lalaieli, de-mi scirtiiau urechile, nu alta. Io ma-ntreb cine i-o fi ales acolo, dupa preselectii!!! De buna seama, nu numai io imi pusei problema, ca vazui azi prin presa ca iesi scandal mare (mafie in industria muzicala etc etc)...asa ca, va spun, garantat, anul asta, Danemarca nu sperie pe nimeni!!!
mara si mie-mi placura isabell si paul...insa favoritii mei ramin www.olympic.org/uk/games/past/index_uk.asp?OLGT=2&OLGY=1984" target="_blank">Jayne si Cristopher, cu Boleru' lor
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet