"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 25
liris spune:
salutare la toata lumea si de la mine,
imi cer scuze ca apar cu atita intirziere, de fapt voiam sa apar chiar pe 30 adica la 4 luni de la nastere. iaca asa voiam eu. dar mi-era dor de voi. pina una alta ma fitii pe la subiecte frivole gen slabit, cafele irlandeze (de unde m-a pescuit Lilutz ), mai cetesc despre tari, base ... d'astea.
va multumesc mult de tot ptr urarile si felicitarile voastre din capitolul I si ce frumos l-ati declarat voi pe Robert Alexander (also known as Simburica) "cel mai iubit dintre paminteni" .
sa va spun ca a facut o infectie urinara in ziua 10 de viata si ca nici acum nu e complet vindecat ci ii tinem departe potentialele recidive cu antibiotic zilnic. a fost tare greu, am stat in spital, eu nu ma mai recuperam si plingeam mai tot timpul, plingeam din orice ca au vrut holandezii sa ma bage la "controale"...
in fine, acum a mai crescut, e zimbaret, ginguretz, urla dc nu-i convine ceva. per total situatia s-a schimbat major in bine, si speram sa se faca bine in viitor (avem programate teste ptr a detecta cauza infectiei, in urmatoarele 3 luni si la spital aici in Delft si la un spital special de copii in Rotterdam).
sa va mai zic ca am ramas cu 12 kg in plus. ca am inceput o dieta daneza pe care am oprit-o in ziua 10 (din 13) ca nu mai puteam de foame.
nu'sh ce sa va mai zic.
a, zic si public (am zis-o pe mail) felicitari Sabinei, sarcina usoara si bebelus sanatos, grasun si mincacios!
Pegasis spune:
liris, ce ma bucur c-ai aparut! Si ce cavaler aveti... O frumusete de baiat! Poate am pierdut sirul si eu, dar parca astea-s primele poze pe care le vad cu Robert Alexander? Daca nu-i asa, ma scuzati, ca nici eu nu mai stau bine cu cerebelul in ultima vreme...
rayu, Bubu as always...
uici, tu devenisi cetatean al marelui regat? Frumos partir...
dorulet, va-ngroparati in zapada acolo, ha? S-o pastrati, da? Nu-i faceti vint p'acilea... Hai ca poate ma-nvrednicesc sa-mi instalez YM pe computerul proaspat doftoricit, sa mai schimb si eu o vorba cu oamenii, ca m-am salbaticit de tot...
mihaela_s spune:
Hai sa va zic si io ca luai un virus asa ca sa nu las la altii si stau de 2 zile in pat...maine trebuie sa-mi reaiau activitatea la munca, asa-i la noi(a se citi la patron neamt), nici in medical nu poti sta, piere firma!
liris, esti evenimentul anului la "cei mai iubiti"! Sa va traiasca Robert, am studiat pozele, e un dulce! Iar kg in plus, lasa-le ca se duc de la sine, dar nu mai repede decat 9 luni...ai sa vezi!
lil' deci ai scapat de tot? sau cand e finishul? Cand sa tinem pumnii?
dorulets, ce te sperie maica asa? s-a intamplat ceva urat?
Zic si io ca lil', pe Delonu' trebuie sa-l vezi ca cine stie...e cam batraior...
witch, mie mi-au dat lacrimile la partir si mai jos la ziua Irinei...ai scris din suflet!
rayu, bubu e bubu! :))))
mara, si noi citim basme din astea criminale, iar capra cu iezii e preferata alaturi de scufita rosie . Silvia intreaba mereu "de ce?"...i-a mancat lupul pe iezi, i-au taiat burta, l-au omorat pe lup...a mancat-o lupul pe bunica, pe scufita...etc. Toata ziua e un interminabil si delicios "de ce?" :))
Si bafta la burtica!
Gata, am cu virusii dupa mine!
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
wooowwww, la noi ninge ca in povesti!!!
eu am fost la cumparaturi acum juma' de ora si ploua iar acum a venit bunicu' si cum a intrat in casa l-a luat pe tudor pe sus sa-i arate ceva. si cand a vazut copilu' ca ninge a intrebat fericit:
- a venit craciunul?
mihaela, apropo de intrebari "capresti", tudor ma intreaba:
- dar cum l-a inghitit lupul pe ied, intreg?
- in gatul lupului e intuneric?
- la iezisori nu le e frica in gatul lupului?
iar chestia cu ascutitul limbii e o totala nebuloasa pentru el.
doruletz, varianta originala a fost citita de tati copilului cand era mai mic si mai nestiutor. acum are interdictie.
gata cu carpa, n-o mai pomenesc cate zile-oi avea. oricum sper sa-i treaca si copilului, ca azi nu m-a pus sa i-o citesc. azi a fost ziua "cenusareasa".
liris, un pup dulce pentru samburica! sa mai vii pe la noi!
rayu, super bubuleana!
mai vin io!
lilanda spune:
Bonsoir...apar si io ca cetateanu' turmentat (de la casetele in daneza mi se trage ...pronunta astia k ca g si b ca v...oooofff!!)
Nici nu stiu cui sa urez mai intii bun revenit...asa ca va iau in ordinea aparitiei :
Rayu, oare cu cine-o semana fiica-ta de vrea verde...sa mai cat niste vopseluri?? :-)) Ii urez lu' tata lui rayu, sedere frumoasa-n Scandinavia si abia astept sa-l vad!!
liris, Robert e un frumos..are si el cui semana :-)) Vad ca ai avut ceva de tras...insa bine ca acu' e bine. Mai aveti planuri de emigrare?? :-)
pegasis,
doru' si mihaela, voi aveti scutire mihaela, sanatate si spor la munci (io am terminat doar partial, ca nici nu stiu ce mai urmeaza )
Pe aici e rece, citeva liniute sub 0 grade, insa asta nu-i impiedica pe danezi sa spere ca DK va deveni o importanta tara producatoare de vinuri, odata cu incalzirea globala Asta e asa ceva , de risu' curcii, ca io n-am vazut la ei vita de vie, in afara de aia din sera soacra-mii
Pupi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
copiloi spune:
quote:
Originally posted by doruletz
io n-am mare lucru de zis, aia de sunteti prin Germania sau pe aproape cica se pregateste unu sa arunce 75.000€ de la fereastra, vru s-o faca de la primaria din Mainz da' nu-l lasara ca cica nu se deschid geamurile Zisa ca mai incearca de prin alte parti, trebe sa fiti cu ochii pe el
Am ratat .....pana la urma evenimentul a avut loc astazi, in Kaiserslautern (la o aruncatura de bat de Mannheim). Cum era si de asteptat, totul a fost organizat . In piata centrala din KL a fost amenjat un tarc , cu un gard de 3 m inaltime, unde la fiecare 10 minute intrau 10 persoane, care au incercat sa prinda ce pica . Prin regulament contactul fizic intre cele 10 persoane era interzis. Gentile, posetele trebuiau lasate afara . Aici sunt niste www.spiegel.de/panorama/0,1518,462525,00.html" target="_blank">poze, care vorbesc de la sine.
asa cevaaa
Alina
mara03 spune:
l-am vazut si eu pe ala de arunca cu banii de sus.
asa-i ca voi va uitati la patinaj artistic, de aia nu sunteti prin poienita?
mihaela_s spune:
mara, io ma uit, da' printre picaturi...cine a castigat aseara la masculin?
Mihaela si fetele mele
mihaela_s spune:
Acu' vazui, e francezul Brian Joubert, am vazut programul de aseara, foarte frumos!...si el si programul
Mihaela si fetele mele