"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 24
copiloi spune:
Hallo!
Revin iar cu o rugaminte la suedeze!
Imi trebuie niste date de contact ale unor scoli primare suedeze, si nu gasit. Trimis mail la cineva si primit urmatorul raspuns:
Now I now know for sure that email addresses for Swedish schools are
>difficult to find. I spoke to a woman working with the School register
>and she said they had problems collecting this information.
>
>The web page I sent you in the previous email has links associated with
>the different schools. In a few cases this seem to direct you to the
>school's web page, where you can most likely find an email address. But
>in most cases this link just directs you to the official homepage of the
>municipality of the school. So it does not seem to be very easy,
>unfortunately.
>
>So I guess that leaves you with the postal addresses!
>Let me know if you want to go any further with this and I'll do my best
>to help out.
Singurul link primit este www.orebro.se/serviceochtjanster/barnochutbildning/grundskola/grundskoloriorebro.4.37c0d5e810d685ee730800012075.html#31.37c0d5e810d685ee730800098475" target="_blank">acesta cu scolile din Örebron.
Am zis sa-mi incerc norocul si la voi, poate ma ajutati cu un link asemanator din orasele voastre.
Merci mult!
Alina
lilanda spune:
copiloi, aici gasesti o lista cu datele de contact a 5035 de scoli primare din Suedia . Trebuie doar sa faci clik pe butonul "Lista" din partea dreapta...nu stiu daca asta e ce vrei, insa datele nu sint disponibile si pentru varianta in engleza..
Va salut si
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Witchie spune:
Copii, atentie pe unde circulati ca am inceput sa sofez si volanul e pe dreapta deci mai dureaza pana ma prind ce si cum:))
N-am vesti de la interviu dar astept cu interes.
Pe aici e mare scandal cu Big Brother, s-au apucat unii s-o discrimineze pe o indianca si mama ce scandal international s-a iscat, e in fiecare zi pe prima pagina! Voi ce mai cititi?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
mara03 spune:
bine (ca) v-am regasit!!!
am lipsit cam mult de pe-aici ca am avut o perioada mai tumultoasa pe-acasa si pe la serviciu...asa ca sa nu scoateti nuiaua, va roooog
n-am apucat sa citesc din urma, dar tot am aflat ca sabina poarta din nou o minune in burtica, asa ca vreau sa o felicit si sa-i urez sarcina usoara si bb la fel de reusit ca sofia. parintii fericiti si surioara grijulie. sper ca in curand va veni si randul meu la a doua burtica, dar inca n-am curajul...
witchie bafta la sofatu' pe dos si tinem pumnii in continuare pentru job.
ieri seara am vrut sa intru pe forum sa impartasesc, din nou cu voi, emotiile zborului lui ionu' spre londra, ca a devenit aproape o superstitie faza asta cu zborul trait live pe DC. (SSDC ) dar din motive tehnice n-am putut fi aici...oricum, ionu' a ajuns cu bine...
in alta ordine de idei, eu sunt iar bolnava, am niste dureri de gat ingrozitoare, nu pot inghiti, nu pot vorbi, pana mananc ceva imi dau lacrimile...n-am patit in viata mea asa ceva. da' las ca trece...
majestatea e bine, are niste gusturi ciudate in ultimul timp: asculta pana la disperare (a noastra, nu a lui ) "o lume minunata, in care veti gasi...", ma pune sa-i citesc de cate trei ori la rand "capra cu trei iezi" (poveste pe care o urasc si nu i-am zis-o niciodata, dar la gradi prima poveste spusa de doamna educatoare a fost..."capra cu trei iezi", bineinteles ). am cumparat si cartea, ca doar cand a vazut-o in librarie s-a lipit de ea si n-a fost chip sa n-o luam acasa. mai nou, din solidaritate pentru tati, umbla prin casa vorbind "engleza" pana i se imbarliga limba.
hai ca mai vin, ca poate v-am plictisit deja...da' eu m-am descarcat si m-am linistit, ca taare mi-a fost dor de voi.
lilanda spune:
Hellooo pipal...I am free ...in fine, mai am de cascat ochii in niste videouri si luat notite, da' asta ii floare la ureche fata de ce avusei
Asa deci si prin urmare, tin sa-i urez succes lui Witchie la sofatul pe alta parte si s-o rog frumos sa lase masina acasa, daca apare prin Londra pe 1-4, luna viitoare Am cititi si eu Partir si am fost in-cin-ta-ta :-))
Mara, multa sanatate...stiu cit de iritante sint durerile de git (in Romania, ma durea gitul cel putin o data pe luna si inghiteam kilograme de strepsils...curios e, ca de cind is pe-acilea, avusei maxim doo jene!!). Cit despre zborul lui Ionu', facem galerie la intoarcere...hmm, vorba vine ca ccc cam sufla vintu' prin poiana By the way....a nins si-aci !!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
hop si io p'acilea, nu am fost prea bine dispusa zilele astea, n-avusei chef de nimic.(De fapt, ma speriai cam rau da' acuma mai imi veni inima la loc.)
witchie, ma facura fetele astea curioasa si citii si io Partir, ce frumoooos... (Excelenta alegerea titlului 'partir...' e foarte sugestiv: "Partir, c’est mourir un peu;/C’est mourir à ce qu’on aime./On laisse un peu de soi-même/En toute heure et en tout lieu")
Au spus si aci despre emisiunea aia cu scandalul de la voi, am inteles acuma ca publicul a dat-o afara pe tipa cu idei rasiste. S-a terminat? Care a castigat pana la urma?
mara, bine ai revenit! sper ca majestatii nu i se citeste integrala Capra cu trei iezi, aia in care lupu spoieste peretii cu sangele iezilor si ii lasa ranjiti la fereastra ca sa-i vada capra muma. Iar la sfarsit acelasi lup se tanguie in groapa cu jaratec iar capra si iedu joaca tontoriu si se bucura (asta apropos de discutia despre pedeapsa cu moartea, te pomeni ca d'aia or fi unii mai degraba pro, din copilarie li s-o trage).
Mihaela, mi-as dori enorm sa merg la piesa aia desi alain nu e prea entuziast. Insa trebe sa ne hotaram repede ca vazui ca mai sunt doar cateva locuri pe undeva prin martie/aprilie
io n-am mare lucru de zis, aia de sunteti prin Germania sau pe aproape cica se pregateste unu sa arunce 75.000€ de la fereastra, vru s-o faca de la primaria din Mainz da' nu-l lasara ca cica nu se deschid geamurile Zisa ca mai incearca de prin alte parti, trebe sa fiti cu ochii pe el
Si mai citii ca un australian rezident in Anglia fu dat jos din avion ca avea un tricou pe care scria ca Bush e 'primu terorist mondial'.
Adela? rayu?
Io mai viu
Rayuela spune:
Io-s stafia din poiana,apar noaptea,bantui p'aci si nu las urme:))
Am cetit,m-am bucurat sa o vaz pe my love itsme back in poiana,m-am bucurat ca Sabina asteapta in bebe,felicitari Sofiutzei pentru viitorul fratior/surioara,o sa aiba multa treaba curind:))
Doruletule,io vrea belet la piesa aia cu Alain Delon,my god,cite surprize de la ciunga colectionam cu el cind eram mica si amorezata lulea de el:))
Lilutz,maine aterizeaza tatalurayu in Copenhaga,asa ca sper ca vii prin martie sa-l cunosti personal!
Marutz,Mihaela,Wici,Pegasu,Arborel,Adelutz,tuturor multe pupaturi si scuze ca nu va mai pupez asa des,dar sint si io ocupata pina peste urechi .
POzele alea tot nu am reusit sa le pun,dar intr-un viitor,sper ca apuc.
Sa va mai zic de Bubu,ca a inceput sa vorbeasca,si e pacat sa nu povestesc,macar ultima perla:)
De ceva vreme incoa,Bubu e obsedata de culoarea verde.Vrea chiloti verzi,sosete verzi,hainute verzi,suzeta verde,pahar verde,in fine,totul trebuie sa fie verde nene,altfel e circ si balamuc.
Ieri,statea cu dinsa la masa ,si o apuca o tuse urita.Ma gindesc ca iar o fi inflamata in git,de la amigdalele alea nemernice,si o rog frumos:
_Ami,dechide guritza sa vada mami cum e in git,ca tusesti cam urit!
Copilu deschide exemplar gura,cu limba scoasa de un cot,stau si o studiez,inchide la loc gura,dupa care ma intreaba,curioasa ca o babutza:
_Sint un pic VERDE in gura??