"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilanda
...insa favoritii mei ramin www.olympic.org/uk/games/past/index_uk.asp?OLGT=2&OLGY=1984" target="_blank">Jayne si Cristopher, cu Boleru' lor
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Mmmmm, daaaa si mie imi placura englezii muuuult! Era pe vremea cand visam sa ajung si eu patinatoare...
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Mmmmm, daaaa si mie imi placura englezii muuuult! Era pe vremea cand visam sa ajung si eu patinatoare...
Si tu??? Si io visam asta, pina ce exersai o tzukahara si cazui exact in coccis, de' doua saptamini am stiut cum fac baietii pipi!!! Va zic io, e cumplit sa te doara cole-asa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
Seara buna poienita!!
Lirisule,ce baietel frumos!!!Ce ma bucur ca ai dat un semn de viata!!
A fost sarbatorit cum se cuvine ,cind s-a nascut,si acum imi aduc aminte!!
Dorule,nu te speria maica,bine ca nu ai plecat la servici,intr-o zi de week end,cum era sa fac io,doamne fereste:)))
Lilutz,de unde deprimarea?Cu ce putem sa o tratam?Eu parca parca stiu o reteta de mojito,da trebe sa ma consult cu itsme inainte
Perlele lu Majestatea Marutzei sint de nota 10.Intre noi fie vorba,mie si Alba ca Zapada mi se pare sinistra,cu piticii aia care o baga moarta in cosciug de sticla si stau si se uita la ea zile in sir...my god:)
Witchie,stai linistita,o sa vine si jobul,asa e la inceput ,mai greu,dar trebuie multa rabdare si sa nu te consumi prea tare daca primesti un negativ.Pina la urma ,sare iepurele...uite,la mine a sarit dupa vreo 10 ani:))
Mihaela,tare dragalase sint fetitele tale!!Noroc ca se mai pune zapada prin Romania,ca la noi s-a topit deja...
Io ma simt cam depasita de patinaj,vaz ca poienita se uita,si mie imi place,dar nu am avut din pacate timp deloc...Noroc cu voi,ca mai aflu si eu ce se intimpla.
Sabinel,cam cind apare bebe?Esti la inceputuri ,perioada aia placuta cu vomitaturi si somn non stop?
Acum trec la sediu lu Rayu
Alo,a aterizat tata:))
Ca sa va scot un pic din deprimari si amnezii,hai sa va amuz un pic cu primele perle ale lu tatalurayu.
Prima:fiind diabetic,trebuie sa fie moderat cu toate cele lumesti,respectiv cu beutura:))Asa ca si-a scris singurel o lista ,care suna cam asa si sta la loc de frunte lipita de frigider:
LIBER (partial la bautura pentru Tataie)
26 ianuarie:ATERIZAREA
11 februarie:ziua lu fi-mea a mare
8 martie :ziua lu a mica
12 aprilie:ziua lu Bubu
20 Aprilie:DECOLARE
Total:5 zile
Meniu:un aperitiv
o sticla de vin alb
Semnat si parafat:Mitica ,26 ianuarie 2007
Io am crapat de ris cind am citit-o azi dimineata.
Si a doua faza de coma.
Ziua unu,respectiv aterizarea.Ne-am cinstit p'aci cu niste prieteni,majoritatea holtei.Discutam despre casatorie, se incing spiritele.
Concluzia lu tatalurayu:
Domle,casatoria are si ea avantajele ei,adica ,cum sa va explic,nu mai esti singur.Dar are si un dezavantaj:Nu mai esti NICIODATA singur.
Sabina spune:
Wow, Rayu, tata lu rayu rulz!!!
imi aminteste de bancurile lu brabatu-meu, ala cu nunta de argint cand "mirele" zice:
acu 25 de ani am vrut sa o omor, dar mi-a fost teama de inchisoare....Dar acum, as fi fost liber!!
bebe vine in septembrie, se pare ca la mine e cu cincinalu:)), putin inainte de ziua Sofiei adica.Nu prea am cine stie ce greturi, o senzatie permanenta da, dar am dat doar o sg data la boboci. Nu mai suport cafeaua, eu care sunt narcomana la o adica.Incepeam ziua cu doza.Somn insa, da, cat incape!
eheheee, eu nu am prins englezii la patinaj, ca eu de prin 90 asa am devenit constienta de fenomenu asta, pana atunci ma uitam doar la gimnastica:)
noi n-avem zapada la Bucuresti.....
dar Jr e la Busteni si cica e o nebunie acolo.Io n-o sa ajung prea curand din pacate, referatu manca-l-ar mama
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Rayu, zii lu' tatalu'rayu sa treaca si 10-11 pe lista aia, ca io atunci ajung la "ziua lu' a mica"...ori pe 9 seara, ca nu-sh cind se termina conferintu'!!...btw, Sabinelu gi'mi faiv, ca-mi amintii si io de referatu' meu, pe care tre' sa-l trimit pina pe 15, luna viitoare!!
Noh, hai sa va zic...cum ca aia de vor sa se lase de fumat, da' nu pot, o sa poata Cica un american de 28 de ani, fumator inrait, facu un accident vascular intr-o zona de creier numita, "insula" (io va traduc mot-a-mot din www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/01/28/112107.htm?nyheder" target="_blank">daneza) ...si dupa ce i se opri singerarea pe insula aia, ii disparu si cheful de fumat!!! Americanii cercetara ei mai departe si descoperira ca, intr-adevar, aia de avura singerari pe insula, n-au mai vrut sa fumeze. De aici, cica se poate monta un electrod in zona aia a creierasului, cu buton la purtator, si cind faci "on" ai chef de fumat si beut...cind faci"off", te opresti ...ehhhhhh, ce ziceti???
Sabina spune:
si eu vreau un buton antimancat
ia uitati www.hotnews.ro/articol_64227-Prezente-romanesti-la-Festivalul-de-film-de-la-Goteborg.htm" target="_blank"> aici, suedezele.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
arboria spune:
io vreau un buton de enfichism total, care sa fie blocat pe ON all the time
Sabina spune:
Am trecut in goana sa va zic, am vazut ieri 2 filme, Volver si Match Point.
Primu mi-a placut f mult, dar eu n-am termen de comparatie cu alte Almodovar-uri, ca nu l-am vazut decat pe asta.
Match Point asa si-asa...cam lungit.
Si am uitat sa spun ca si eu o stiu de Dora exploratoarea, ca nepotica mea din NY, Claire, e innebunita dupa ea, are si patut cu Dora
(Claire e f bine, a terminat tratamentul, e considerata vindecata, dar mai trebuie sa mearga la ceva controale, pt cine nu-si aminteste, in noiembrie 2004 ea a fost diagnosticata cu leucemie)
lilanda spune:
Saliu...
Sabina , asta da veste buna cu nepotica!! Multa sanatate :-))
Io tot nu apucai sa vad Volveru', insa despre Match Point, pot spune ca-i slabut...doar finalul, oarecum inversat, a salvat tot scriptul
Ia uitati ce gasii Niels despreDaKino...