"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 23
Witchie spune:
vestile sunt saptamana viitoare. Va multumesc de gandul bun interviul a mers destul de bine. nu pot decat sa sper:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
lilanda spune:
Buna dimieata!!! :-))
M-as reloca si io, undeva prin Noua Ziilanda, ca m-am saturat de furtuni si uragane...aseara iar avuram o sesiune de zgiltiiala si una de scos apa cu galeata de pe terasa Azi vaz ca e calm...nu stiu cit o tine!!
Sabina, cred si io ca Sofia e ingrijorata de viitoarele ei responsabilitati :-)) Vaz ca stie, insa, cum sa puna problema
Salmida, noroc de linkul tau de la Gloden Globe, ca aflai si io noutati...is ruuupta de realitate; acu' desenez borduri de masini...cu stil, evident Pe stamceller, io le-as traduce "celule mama"- cel putin expresia asta imi vine in minte...si a propos de cercetare, azi citii o veste cum ca guvernul danez refuza sustinerea unui proiect la care am lucrat...o sa fie jale maree pe la Institut, parca vaz, fonduri taiate, niscai trafic de influenta...huha :-))
Witchie, tinem pumnii!!!
Va pup!
Incepu' iar sa ploua...in aversa..uuuuoooffff
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua, gata, aci trecu furtuna, iesi soarele si veni iarna (ma rog, iarna pariziana adica aia cu 5C si fara zapada)
sabina, bravo pentru reactia sofiei, asa si trebe sa gandeasca, doar io am obsesii d'astea de copil singur la parinti care nici macar nu-si poate imagina o astfel de situatie
Daca vreti sa le ziceti pe romaneste la celulele alea, le zice "celule susa" (cu sh = susha) = celule care au capacitatea de a se transforma in orice alta celula a organismului (adica pot sa devina la fel de bine ochi sau intestin). Cercetarile pe acest gen de celule ar putea duce la "miracole" privind vindacarea multor boli incurabile... din pacate, ca de obicei, in unele locuri, Homo religiosus crede ca poate impiedica avansul stiintei si ca el are dreptul de a decide cine sa traiasca si cine nu (sub pretext ca 'asa a decis o ipotetica entitate superioara' cu 5 maini si 6 capete).
Lilanda, ce sa cauti bre la Kiwi, nu stii ca acolo e gaura in stratu de ozon, vrei sa fugi de dracu si dai de muma-sa? stai bre acilea, un te duci la capatul pamantului, mai o furtuna, mai o caricatura, mai un scandal, totusi suntem in locul unde se intampla ceva nu la capatu lumii de care nu aude nimeni. Io una nu m-as duce acolo decat in vizita.
arbo, astept sa vaz si io valul de babutze norvegiene emigrat pe plaja de la mamaia, pana atuncea mi-e cam greu sa cred ca pensionarii uneia din cele mai bogate tari ale lumii ar esua la namoalele din eforie si si si-ar ingriji batranetile in spitalele autohtone umbland de colo colo cu tona de spagi in bozonare... Imi placura comentariile cititorilor, mai ales unele apocaliptice ale serafimilor altermedialisti, multi nacajiti prin zona aia maica...
Cica s-a reformat un cuplu celebru pe scena teatrelor pariziene, ma bate gandu sa ma duc si io sa-i vaz...
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
mihaela_s spune:
La noi tot primavara...ploua dar e cald,9-12 grade...cica ar veni iarna prin februarie, dar scurt asa, pentru o saptamana. Daca pana atunci apuca sa inmugureasca ceva, nasol...
lil', da' nu veni iarna la voi?
witch, bafta!
dorulets, inainte sa deschid pagina cu actorii, ma gandeam ca doar n-o fi Delonu'! Musai trebe sa mergi, nu mai sta pe ganduri!
stirea cu norvegienii am auzit-o si io la radio, se pare ca e oficiala, m-a mirat si pe mine.
Io am fost ieri in marea urbe Cluj la cumparaturi...jale mare fratilor, nu imi gasesc nimic pe plac...nici pentru copii :(((, asta dupa ce am cutreierat magazinele din urbea mea. Oare sa dau o tura la fratii nostri mai vechi europeni, acu' daca tot e pe gratis trecerea granieti? Ei, asa-i daca de 4 ani le-am primit de-a gata...
Sora-mea care era sponsorul, e in plin proces de mutare, pleaca din NY in Vegas, si-a luat casa acolo...
Noa cam atat, sa aveti o seara!
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
Buna seara!!
pt astia cu relocarea si "alt glob n-aveti?", va amintesc eu ca cel mai ferit loc e Busteniul.Mai bate vantu, da nu chiar asa, mai da geru, da nu chiar asa, vara e racoare (dar nu chiar asa ), se ia gazu, daia curent, se ia curentu, da ai gazu (pana acu amandoua nu s-au luat ), ce sa mai, Paradisul, undeti plecati nene pe coclauri???
la Busteni e si Internet, sunteti la 2 ore de Capitala(cam distanta pe care o fac multi cetateni civilizati pana la Munca si-napoi), iar acu o sa faca astia autostrada, deci se scurteaza simtitor calatoria cu masina.
Cat despre Sofia, acu spune bancuri la burtica, dupa care ma intreaba daca a ras bebelusul
Chiar, Mihaela, cum a fost Diana cand i-ai spus ca o sa aiba o surioara? diferenta intrele e de vreo 7 ani, nu? intre Sofia si bebe o sa fie 5 ani.
cat despre hotelul pt 10000 de oameni, bine ca nu-l fac la 2 mai, LOL.
Carmeeeen, pai anuntai destul de imediat dupa ce am aflat si io :).Nu esti defazata, din contra, ai aflat la timp.Acu am 7 saptamani si 5 zile :)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
mihaela_s spune:
Aaaa, pai Sofia e haioasa rau, Diana nu era asa...ea e si acum in mare love cu mine, am petrecut doar cu ea 7 ani inainte sa apara gaza mica...
A reactionat la inceput cu bucurie, isi dorea de ceva vreme o surioara, apoi a incoltit in sufletul ei frica, gelozia, ne punea de zeci de ori intrebarea daca pe ea o sa o mai iubim cand va aparea Silvia, am linistit-o cu explicatii si dragalasenii de tot atatea ori, apoi am incercat sa nu fac diferente, mai ales ca Diana a inceput scoala-cl.I exact cand s-a nascut Silvia, eu nici n-am participat la prima ei zi de scoala, abia iesisem de 2 zile din spital, eram inca cusuta si abia stateam in picioare. Ei, e greu, sunt momente cand vrand-nevrand faci unele diferente, iar copilul mai mare se prinde, am avut discutii si am primit reprosuri de la Diana acu' vreun an pe tema asta, dar ne-am corectat si am revenit la normal. Noa, dar astea sunt lucruri inevitabile, dupa mine, eu stiu de la noi de acasa, intre mine si sora mea sunt tot 7 ani...si cunosc sentimentele copilului mai mare, mi-e usor sa intru in pielea Dianei.
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
ahhh...io fui in pielea lu' aia mica ...mai mica ccc cu 10 ani!!! Si-asa sint probleme: cind al' mare e mare si nu tre' sa mai ceara voie, iar tu esti muc cel mic si inca tre' s-asculti parintii :-)) Cum o iei tot acolo iesi!!
doru', m-ai lamurit...io stau pe-acilea pina aluneca ghetaru'...ca dupa aia, in gaura de ozon, ma bag
Cit despre cuplu' Alain Delon-Mireille D'Arc, ultima data cind auzii/citii de ei, fu prin '83-'84, intr-un magazin Cinema...io zic sa te duci, ca ea ca ea, da' el nu stii cit mai poate a giuca (are freo 70 de ani, nu???)
Auzirati ca Hillary s-a decis sa candideze la presedintie, nu??? Oare cine-o iesit; ea ori Segolene...ori amindoo???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Salmida spune:
Multam, doruletz pt denumirea celulelor sushä ... eu nu am avut timp sä scotocesc dupä articole in ro. Da, discutiile au fost aprinse in legäturä cu acest subiect si din cauza fundamentalismului religios EU a fäcut un compromis si finanteazä panä la un punct cercetarea in acest sens; restul se va face numai cu finantare nationalä ... In SUA (Bushifieringen au numit suedezii infl. venitä in Europa ) si in unele täri catolice cercetarea se desf. sub restrictii acum. Si unii sperä/luptä in vindecarea unor boli ca diabetul, parkinson, alzheimer s.a.
Sofia trebuie sä fie o drägutä asa cum te räsfatä acum, Sabina ...
Mä intorc si eu la prezentärile mele, nu chiar artistice ca cele ale lilandei ... venisem pe net de fapt pt info despre interdictia folosirii produselor cu mercur si aterizai la voi in poianä ...
Pe curand si sä aveti o säptämanä rodnicä (asa mi s-a urat si mie )
sirimie spune:
lilanda cine e Segolene?
witchie bafta inca o data! O sa fie pina la urma, ai sa vezi!
Am vazut-o si eu pe Irina Columbeanu, si e frumusica, dar o chinuie oamenii aia cu luminile de la camerele de luat vederi! Saracuta.
Stire: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil!/53037/
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lilanda spune:
Bonsoir...iac-a venit iarna...insa numai asa, putin, c-o furtuna de zapada dimineata ...aacum e doar umed si rece
Io-s cu pasareaua de deadline...asa ca va salut voios si pasager..ne auzim miercuri
sirime, asta-i Segolene!!
Pupi