"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahhaa, juramant, auzi!!

nu, da tre sa-mi fac dosaru. nu de cadre, doar cu toate compozitiile mai importante, CV, imprimari si cerere tip.Referatu e pt doctorat.
Apropos de Uragane, se pare ca atunci cand apar imi aduc si mie plozii:)). Ca v-am zis eu ca la Sofia eram la Oldenburg si auzeam cum zboara acoperisurile pe-afara.brrrrrrrr. A fost sinistru rau de tot!

Miha, multumesc! va pup tare pe toti 4.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina
nu, da tre sa-mi fac dosaru. nu de cadre, doar cu toate compozitiile mai importante, CV, imprimari si cerere tip.

Ahhh....asta e protofoliu'!!! Mi se pare normal sa-l ai, zau :-))..nu numa' pentru Uniune!!! E bun si la angajare...overseas, I mean :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Nu stiu cum e cu uraganul la voi dar pe aici ne-au luat gardurile pe sus.
Eu n-am dat prea multe semne de viata pentru ca ma adaptez cam greu la noua viata. Dar va rog sa imi tineti pumnii maine dimineata ca am un interviu pentru un job de vis. Revin cu amanunte dupa ce imi dau slujba aia:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Hai-de Witchieeeeeeeeeee!!!!

Lil, pai am protofoliu, da nu in ordine acuma , LOL, tre sa plece sofia 2 zile ca pot sa-mi insir linistita hartiile :))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da fratilor si aci facu ravagii furtuna si nu s-a terminat inca! deocamdata murira doi oameni si cazu magazinu pe un cumparator pe care inca il mai cauta printre marfuri.

Witchie, bravo pentru interviu, tinem pumnii sa fie bine! bafta multa! Jobu de vis rimeaza perfect cu acomodarea rapida, nu-i face griji, vin una dupa alta!

sabinelu, ti-ai pregatit discursu ca s-o anunti pe sofia ca o sa aiba un surior? valeu, cum o sa reactioneze cand nu va mai fi in centrul atentiei?

bombi si arboria, merci de oferta, hai ca o rezolvai intre timp!
stiu io ca dhl-u merge corect peste tot, chiar si in ro, la fel si si chronopost si alte servicii de posta rapida, problema era pretul (~80€) care mi se pare exorbitant pentru un moft, ca nu erau cine stie ce hartii urgente de trimis, doar un calendar A4 cu pozele piticii. Pai cu banii aia iau Blueairu si il duc io personal

da, io de posta romana vorbeam, nu stiu cat de abrutizat de viata si de indobitocit de columbeni trebuie sa fie un angajat ca sa desfaca un plic, sa vaza ca inauntru sunt doar poze de bebelus si sa le arunce la gunoi sau mai stiu io ce sa faca cu ele (nici nu vreau sa ma gandesc)! si asta pentru ca n-a gasit bani sau ce cauta el in plicu ala. De felicitari nu mai spun, da-le incolo, nu e prea grav ca s-au "pierdut", dar pentru ca am trimis plicuri cu poze si n-au ajuns mi se face sila cand ma gandesc sa mai trimit ceva 'intim' care sa intre pe mana unor mostre de imbecilitate.

Apropos, cine naiba mai e si columbeanu asta fratilor, sa inteleg ca nascu o xuleasca in direct? ca citii si io www.expres.ro/article.php?artid=288320" target="_blank">prin ziare ca cica s-a rasculat lumea la cluj ca li se intrerupsa programul taman la expulzie? Ce emisiuni aberante, acu le dau dreptate si mai mult regizorilor alora doi in ce spuneau mai sus, suferim de sindromul telenovea. multa lume nacajita...

apropos de inteligenta , care vreti sa prelungiti viata cu 2 ani, poftiti de inghesuiti-va sa luati premiu Nobel, cica face bine la longevitate...

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

tot io, veni sa-mi fac autocritica, nu suntem singurii bre care transmitem nasteri in direct, uite ca mai sunt si altii cu ideea asta

Mergi la inceput

hahaha, eu n-am vazut decat ce-am spus, adica pe nenea ala cu bebe in brate, nu cred c-au dat expulzia:)
bineinteles ca e penibil sa vezi in direct nu stiu ce bogatas si pe nevasta lui :)), dar tre sa recunosc ca daca te uitai la emisiunea aia te tavaleai pe jos de ras, scoate din depresie clasa 1

I-am zis sofiei si e foarte incantata!!! Mi-a facut si suc de portocale ca sa bea bebe :))
acu a dat-o si pe intrebari, e ingrijorata sa nu cumva sa trebuiasca ea sa il ingrijeasca :))). I-am spus ca nu trebuie decat sa se joace cu bb cand vrea ea si cand nu doarme el(ea), asa ca s-a linistit la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Wow! Sabina, felicitäri pt samburel si iti doresc sä ai 9 luni usoare ... Succes la alcätuirea portofoliului!

Am tras si eu cu ochiul la "stilul lilandei" ... simpatic, dar cam dur asa, numai in unghiuri ... mai e nevoie si de cate o curbä, un cerc cateodatä Pärerea mea ...

Filmul "12h08 la est de Bucuresti" avu premiera säpt trecutä si aici ... Sper sä ajungä si in urbea mea ...

Fainä faza cu mutatul mobilelor ... Dar mobilele voastre se pot lua/misca din loc de o singurä persoanä? Sau aveti vreo tanti Schwartzeneger? Eu zic sä mai incercati o datä?

Witchie sper cä ai de acum vesti bune! Cäci sä vezi ce repede te acomodezi apoi ... vorba doruletzului

Si ceva noutäti ... Suedezii construiesc in Anglia, Scotia cea mai mare fabricä din lume cu productie in masä de stem cells (stamceller pe sv, nu stiu pe pe ro ). Asta din cauza taxelor mari de aici care dezavantajeazä firmele de cercetare. Fabrica va livra celule pt testarea subst. noi de cätre ind medicamentelor. Asa zic ei, tinand cant de noile legi EU, of course. In apropiere a fost si Dolly clonatä ...

Uite cä Sacha Baron Cohen, Borat luäwww.hfpa.org/nominations/index.html" target="_blank"> Golden Globe?

Aici a nins azi dimineatä ... acum plouä si ... tunä!

edit ca sä spun cä si fulgerä ... in ianuarie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by arboria
Sabina are vesti bune
Si eu abia acu' aflu???? Pai bine ma Sabinuta-Panseluta sa nu spui tu nimic... Sa fie asa cum va doriti, sarcina usoara si bebe sanatos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

despre relocare:
- cica pensionarii norvegieni (nu toti, numai o suta de mii) se vor familiariza cu lb romana si obiceiurile de pe la agigea si kusadasi, in urma finalizarii proiectului imobiliar comandat de guvernul norvegian.

- un englez (?) s-a stabilit in grecia. no big deal, am scris despre asta pentru ca i-am admirat sinceritatea. www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=Granddad&number=30#slideanchor" target="_blank">zice el: "We retired to Greece to escape the phoney political correctness endemic in the Anglo-Saxon world and to mix with some real people again."

aproape ca mai viu io

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput