"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria
Sabina are vesti bune

Noroc de mesajele de dupa poza, ca-mi dadui si io seama ce-i cu insutrumentu' ala...albastru!!!
Sabina, felicitari, sarcina usoara si iasa un bebe asa cum ti-l doresti!!
arborico, sursele tale is vechi ...ale mele sint de ultima ora, chiar daca nu-s extra-super-stiintifice.....
Drept pentru care, itsme, io zic ca din punct de vedere danez,esti absoluuuuuuut in regula!!! :-))

Io incepui iar hiiala cu stress ..din fericire, mai am numa' o saptamina (plina), da' imi place (facem un reaearch de trenduri si stiluri din ultimul secol in ceea ce priveste interactiunea om-produs si io personal, ma ocup de redesignul aerului conditionat in automobile, pe stilul anilor 40-60..pentru General Motors )..consecinta e ca ma indragostii iremedial de ddd "De stijl", care e ceva mai devreme de perioada mea de interes si care in wikipedia este slab reprezentata!!! :-(( Merita sa vedeti designurile interioare in "De Stijl", daca aveti ocazia

De doruletz, am io vesti ca fu bolnava si obositaaa...asta, ca scutire, ca tot tine aroborica ccc catalogu'!!!
Pup iu!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
hai bre lilutz ca uite ma mai intremai si mai veni si io la blogu' lu agigea

In primul rand s-o felicit pe Sabina, ma bucur mult de tot pentru voi!! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa-i fabrici un surior frumos si cuminte sofiutei!

si sa zic ca admirai pozele salmidei, frumoase locuri ati vazut, le trecui si io pe agenda calatoriilor viitoare.

Si sa-i spun lu adeluccii ca imi place de ea cum striga catalogu si dupa aia tot ea dispare si ne lasa sa bantuim singuri p'aci

io n-am noutati, sunt cam deprimata, fusei bolnava si cand imi mai trecu gripa plecai in delegatii sa particip la sedinte interminabile fata in fata cu o sub-specie umana din cele mai ciudate si mai plictisitoare (Homo contabilis). Incercai sa aflu de la ei specificatii coerente despre cum ar vedea tribu lor un program, obtinui doar "io apas pe buton si vreau sa-mi iasa calculul corect". Problema e ca butonu' sunt io si n-am inteles nimic din ce vor de la mine

Sa va mai spui si despre ce ne facu madame Carrasco, portugheza care vine miercurea la curatenie. Pentru ca am avut mai mult timp liber de sarbatorile astea ne gandiram sa mai facem niste schimbari prin casa, sa mai mutam mobile dintr-un loc in altu. Asa ca ne uzmiram noi cu mobilele o zi intreaga, le suciram de colo colo pana cand aranjamentu ni s-a parut acceptabil. Miercurea trecuta ajung io acasa seara si-l gasesc pe al meu in mijlocul casei siderat. Ce credeti fratilor, madama aranjase toate mobilele la loc cum erau inainte!! Dupa ce-mi revin din soc ii zic lu Alain "hai sa le mutam iar acu, ce sa facem?" El insa se uita la mine disperat de-a binelea: "ai innebunit? si daca se supara madame Carrasco?"
Le mutaram totusi si vaz ca astazi a renuntat sa le mai puna la loc, o fi uitat?

Citii un articol interesant in Telerama, il gasii si pe internet, pentru aia de stiu ceva franceza se numeste www.telerama.fr/cinema/M0701081521462.html" target="_blank">Destination UBucarest. E despre noii cineasti romani, Cristi Puiu dar si Corneliu Porumboiu care a realizat filmul "12h08 la est de Bucuresti" (a primit camera de aur la cannes). Io sunt de acord cu descrierile facute de ei societatii romanesti de azi, de ex. Cristi Puiu spune ca filmul lui ("Moartea domnului Lazarescu", foarte apreciat aci) a avut un succes onorabil in Ro datorita afisului care promitea o comedie. insa apoi i s-a reprosat ca prezinta o imagine sinistra despre Ro, spune ca oamenii refuza sa se vada asa cum sunt, ar vrea ca realitatea sa fie cosmetizata, sa "nu ne vorbeasca lumea". mai spune si alte lucruri interesante, ca de ex. asta:
"Quel désastre ! dit-il. Les gens ne parviennent plus à canaliser leur colère. Ceausescu était l’objet de leur haine, et maintenant on se déteste tous, la tension est palpable. Quand on pousse un Caddie dans un magasin, les autres calculent ce que vous gagnez.".
Insa vorbeste si despre ceea ce ne uneste (inca):
"Ce qui les unit encore, c’est leur humour singulier, une façon irrésistible de rire au cœur du désastre, de mêler en un seul geste l’ironie, l’absurde et la compassion. « Les Roumains ont l’œil pour déceler l’absurde dans toutes les situations, dit Cristi Puiu."

Aci incepu furtuna, cica vine din nord, care o trimiserati?

hai ca scrisei o gramada, mai viu io la blogu asta

PS Bre, vreau sa trimit neste hartii in ro si nu mai am incredere in posta romana (nici felicitarile nu au ajuns anu asta) asa ca fac si io un apel acilea (nu se stie niciodata) pt aia de locuiesc intr-o tara vestica si care au de gand sa mearga in ro in urmatoarele maxim 30 de zile sau care stiu pe careva ce merge intr-acolo. faceti semn si la mine, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

ei, lilutzo, atunci te cred pe cuvant, ca nu am in plan sa invat daneza
am avut azi liber, de-aia tot bantui pe forum, dar gata, ziua e aproape sfarsita, asa ca iau o pauza

cedez catalog si nuia

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

nu e de gluma cu madam carrasco

merge sa trimiti hartiile prin DHL?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hehe, merge dhlu cum sa nu, numai ca pretu transportului e de fro 8 ori valoarea a ceea ce vreau io sa trimit... Cum nu e o urgenta, zisei ca poate gasesc o alta cale, chiar daca ar insemna sa plimb un pic plicu prin ieuropa.

Mergi la inceput

pai trimete-l incoa
ca-i dau io drumu mai departe
felicitarile mele au ajuns cu bine, in 8 zile

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bunaaaa.
Multmumesc de felicitari!
daca la sofia a fost ceva planificat, apai bb2 a venit ..din cer!! Bine, ca nu fu imaculata conceptie :)), dar nu nea-m asteptat.
Deocamdata ma simt bine, nu prea am greturi, doar mi-e somn incontinuu...si tocmai acuma cand am o groaza de facut.
adica: referat despre receptarea muzicala...., intrare in Uniune, pregatit stime pt un concert...si examene cu studentii!!
nah, asta e. Mai bine sa le fac acuma adormita, decat cand o sa ma simt bine.Atunci sa ma bucur de viata, nu? LOL. Care bucurat, ca anu asta pana in iunie tot intr-un examen am s-o tin.

Doru, si eu spun ca dhl e ok, da cam costa.Cat despre madam, LOOOOL.O fi crezut ca ati facut party ceva si ca ea tre sa stranga;-))))))))))

Lilanda, am admirat stilul.Super fain si interesant.

Ce mi-a placut de Arbo ! lasa , ca pana in septembrie mai intra Itsmenutza odata, eu una nu-mi fac griji :))))Da cum a zis-o domne', profetic asa. Itsme rulz
restu??
hai, la coada la felicitari.Voua va dau si de baut!!

apropos, vazui aseara ca se nascu mostenitoarea secolului :D, aka micuta Columbeanu.
Vreau sa va zic ca atitudinea lui Iri era mult mai mult decat Ok. Super tatic. (eu am vazut doar 5 min, cand isi aducea fetita, care o frumusata).Bineinteles ca show-ul e penibil ca idee, dar ei ca parinti in momentul nasterii au fost absolut exemplari. Si nu cred ca a mimat in fata camerelor.Stiti de ce? la un moment dat cand o tinea, aia mica a scancit nitel.Moama cum s-a schimbat la fata.se emotionase tot ca ce are copilul si nici nu se mai putea uita la aia de-i lua interviu.Deci perfect normal si mai mult, ca-s barbati cu 3 maini stangi...majoritatea.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

doru, cam cum ti-ai imaginat tu interactiunea scrisoare - destinatar?
- dus personal la destinatar
sau
- dus personal in Ro si de-acolo iar cu posta
Ca problema cred ca e de fapt la posta romana, nu la cea franceza.

Eu as avea oarecum o varianta, dar e cam short notice si nu garantez 100 % inca (adica, daca cumparam simbata o masina, vine cineva pe marti-miercuri s-o ia)

O alta varianta ar fi sa trimiti tu scrisoarea recomandata.

PS. DHL-ul a cumparat/fuzionat cu posta germana si a ramas cu numele de DHL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sabina, io stau de 2 ori la coada :)), iti transmit si aici muuulte felicitari, o sarcina fara probleme si un bb superb si sanatos!

dorulets, am ras de madama ta! Mie imi muta doar pasta de dinti si jucariile fetelor, dar mai stii daca m-as apuca si io de mobile??? :))))

Cica si la noi vine furtuna, nu se potoleste pe la voi...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-)
Mama lui de uragan, ca nu se mai opreste...la noi s-o infiintat de la inceputul anului, asa ceva Azi, dupa ce a fost un vint cumplit (si inca mai este), a si tras o rafala de ploaie, de mi-o inundat terasa si gradina...intelesei insa ca in Germania ii si mai si..
Sabina, inca o data succese pe toate planurile si nivelurile ...iaca incepusi anu' gre(u)a Da' ca sa intrii-n Uniune, ce tre' sa-nveti?? :-)) juramintu'?? ...just kidding
bombicioasa, io astept amanunte ...varianta cu paypalul mi se pare cea mai cea, ca - poate nu-ti inchipui, da' io, prin banca, platii comsion la primire de suma si nu...alea 3-4 procente cite sint la pay-pal...ci 15, nenicule
doru', io o cred pe madam Carrasco ...trebea s-o anuntati, bre pe femeie...de und' sa stie ea ca nu va aruncarati neglijent mobilele prin apartament??? Vorba lui Alain, altadata tre' s-o consultati!!!
mihaela, io zic sa nu-ti faci griji cu vremea asta, ca pe-acolo se transforma musiu' urganu' in delicata furtuna!! Noua ne zisera la meteo c-o sa vina iarna, de simbata!!! (iarna asta nu fura sub 0 grade, de nici o culoare...nici macar noaptea!!)
arborico...hai bre, ca stii sa strigi frumos catalogu'!!! Uite citi se adunara...si nesperatii!!
Va pupez pe toti-toti!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput