"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 20
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
aici, http://www.aftonbladet.se/ puteti vedea la "Bildextra Folkets bilder från orkanens Sverige" pozele poporului :-) trimise la redactia ziarului
haha...no', acu' de buna seara, la Bildextra, vaz neste www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,972036,00.html" target="_blank">hidosenii Nu toate, recunosc, insa mama stallone e teribila
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
quote:
Originally posted by Adela99
aveti voie sa pedalati pe iarba?
pai da, ca-i iarba mea, din curte
a fost nemaipomenit, am depus ceva efort. p'aici is numa vreo -5 grade in timpul zilei
asa cevaaaaaaa
cat despre mamele de plastic de la holiud, n-am cuvinte
sirimie spune:
La Multi Ani! si multe succese in noul an.
De cind v-ati mutat (de mult.. ) e mai greu sa ajung aici
am gasit ceva interesant: 10 promisiuni pentru 2007, printre care si vaccinul anti cancer: http://www.linternaute.com/science/technologie/dossiers/07/promesses-techno07/index.shtml
Sa vedem..
Si.. ce e cu caldura asta?? Iarna asta in Bucuresti seamana cu o iarna petrecuta de mine la Toulouse, da' nu ma simt deloc bine
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lilanda spune:
Bestiala pasarea
sirimie, sa ai si tu parte de un an nou si bun, plin de impliniri!! Cit despre vaccinul ala, io zic ca e promitator: macar are perspective :-))
arborico, ccc cite hectare de curte ai, de te plimbi cu bicicleta?? :-))
In spiritul noutatilor, aflai doar ca neste cercetatori www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/01/16/200149.htm?nyheder" target="_blank">daneji, sustin cum ca schizofrenia ar aparea din motivul ca daca, la oamenii sanatosi, numarul celulelor din creier se reduce odata cu virsta, la cei bolnavi de schizofrenie, ramine constant...Gisas!!! Adica daca urezi acu' Sa fii sanatos..mhhh...??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
lil'a, io-ntelesei ca se reduce nr celulelor gliale in aria brodmann 24, si inca in proportie de 33%. nu zice nimic de neuroni, decat ca nu exista diferente semnificative intre bolnavi de schizofrenie si sanatosi. am citit aici
deci urarea ar fi: "sa-ti traiasca celulele gliale!"
itsme spune:
bre, am venit si eu in viteza sa va salut si sa va anunt ca mai traiesc dar fusei iara bizi cu munca, com d'habitude asa ca n-am mai apucat decat sa va citesc asa din 2 in 2.
vad ca iar am ratat aniversari, zile de sfinti, nastere, noroc ca n-a nascut nimeni ca macar aia nu ratai, ca in rest sunt to pe langa...
mda, cand apar asa rar nici nu stiu ce sa va mai zic, ca nu mai am fir
lulutzo, da' de unde stii bre ca arborica se da cu bicicleta pe teren, poate se antreneaza pe sarma pentru vreun spectacol de circ, ceva (desi cum e cu legile pe aici, nici sarma de rufe nu te lasa astia sa-ti pui in spatele casei, daca ati mai pomenit asa ceva...
v-am pupat, ma bag la pijamalutza ca maine iar o iau de coarne de cu noaptea-n cap...da' oare Craciun Fericit v-am zis? daca nu, considerati-l va rog pe asta de-l zisei pentru la anu', asa o sa fiu si eu prima la ceva o data in viata mea
pupici si grija mare cu furtunile si global warming (cu asta chiar ca nu mai e de gluma)...
itsme spune:
m-am intors sa va zic ca am apasat si eu pe linkul pus de lulutza si noroc cu baiatul ala frumos (de se uita in microscop), ca altceva nu pricepui...bre ce limba, iar va zic ca va respect ca ati insusit asa ceva....
skizofreni, auzi....parca e nume de parfum!
PS am revenit sa anuntz ca apasai si pe linkul pus de arborica, si desi limba lu Shakespeare o stapanesc (nu la perfectie, dar nici departe nu-s ), nici de acolo nu intelesei mare lucru...
cred ca-mi lipsesc si mie oarece celule de fapt
arboric, tot respectul!
arboria spune:
ofofof, itsmeule, satz mai zic? tocmai azi ma gandeam la tine (oare a fost coincidenta ca mi s-a stricat desktopu' chiar inainte de a ma gandi? )
ce n-as da si io sa imi lipseasca ceva celule, dar din alea de se baloneaza cu lipide!
si n-am mers pe sarma, desi mult nu mai am, am si io un petec de iarba in spatele casei, asa la vreo 3-400mp. oricum, a fost cursa cu obstacole, ca n-am adunat rahatii de patruped canin de vreo saptamana, asa ca a trebuit sa tot ocolesc movilitze congelate.
ma duc si io sa inchei ziua
buna dimineata, europa!
arboria spune:
buna seara, europa!
(acuma e blogu meu? )
Sabina are vesti bune
itsme, pliz, sa nu ratezi evenimentul asta