"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 19
lilanda spune:
Noh...furtuna se mai potoli; dar cum pe-aicea una nu vine niciodata singura, in noaptea asta si miine este asteptat un nou uragan dinspre Vest. Pina acum fura ceva inundatii, un TIR rasturnat pe un pod, copaci doboriti de vintul puternic si, din fericire, nici un mort!!!
Oricum, vreme de stat la domiciliu (), in mare contrast cu minunatia din Canare Salmida, sa va fie de bine si sa aveti parte de un an bun (ca asa l-ati si inceput:-)). Vaz din pozele tale, ca se face plaja...io ma gindeam ca, o fi decembrie-ianuarie timp caldut pe-acolo, da' nu chiar intr-atit incit sa stai golas la soare si sa faci bai in ocean!! :-)) Deci se merita un sejur colo-sa in plina iarna!?
mihaela, mi-ai dat idee cu tuica fiarta, ca tocmai primii o sticla de coca-cola cu materie prima!! ...oricum ma simt ceva mai bine. doru', tu??
Va pup!
PS...foloseste cineva dintre voi Nokia PC suite???..ca am mari probleme cu updateu' (mie imi apare o eroare de soft) si fara el nu poci descarca niste poze din telefon...si am maaare nevoie
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Sunt pe goana mare mare.
Sanzi, poti sa trimiti prietenei, sigur ca da.
Da-i un mail lui Tata lu Toma ca sa-l intrebi, eu nu l-am mai vazut pe nici un forum lately.
Sanatate la Lilutza si Dorulets, pup Stelutza , invidiez Salmida!1
Miha, acum 5 ani am prins si eu o firtuna ca asta, chiar la hamburg, eram acolo pt cateva zile, ca si la Oldenburg fusese la fel totusi,,teribila vreme...
Si atunci, in 2002, comemorau 40 de ani de la inundatiile din 1962.
Asa ca va inteleg cu furtunaaa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Salmida spune:
Sper cä toatä lumea e bine si s-a fäcut bine ... e cam liniste pe aici.
Da, lilanda ... e vreme de plajä acum in insulele acelea ... desi in ce priveste baia in ocean am rezerve (apa are aprox. 19*C). Cei curajosi se pot incumeta, am avut unul cu mine ... doar nu cärasem lopätarii (sau cum se numesc chestiile acelea din picioarele scafandrilor) degeaba cu noi! Numai cä dupä atata curaj combinat apoi cu bere si sucuri reci curajosul meu a reusit sä räceascä si incä mai tuseste ca un . Dar plajä se face f bine ... mai bine decat vara dupä pärerea mea pt cä nu te arzi (din cauzä de unghi de incidentä al soarelui mai mic decat vara). Sunt in jur de 22-24* ziua si 17* seara. In Puerto Rico de ex. sunt 350 zile cu soare pe an si ca sä prinzi ploaie trebuie sä fii ghinionist, iar palmierii si cactusii säracii sä fie cei fericiti. Se poate eventual innora, dar trecätor.
Citisem in unul din mesajele voastre de Aura Urziceanu zisä acum www.borealisgroup.com/public/" target="_blank">Borealis ... si mi-am amintit apoi de ce imi pärea cunoscut numele ... Grupul Borealis are o fabricä de polimeri (PE, PP) si pe langä Göteborg. Dar väd acum cä e si casä de discuri ...
Lilanda, eu folosesc Nokia PC Suite, dar cum te pot ajuta nu am priceput.
arboria spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Noh...furtuna se mai potoli; dar cum pe-aicea una nu vine niciodata singura, in noaptea asta si miine este asteptat un nou uragan dinspre Vest.
lilu', stai la coada, ca intai trece pe aici
salmida, frumos rau la tropice, ia sa pun si eu puerto rico in agenda de vacanta pentru iarna viitoare
si-a instalat cineva microsoft vista si ma poate convinge sa il reinstalez? arata bine, dar parca prea multi bugi are
lilanda spune:
Buna ziua :-))
arborico, aci toata lumea asteapta sa-si dea duhul urganul..oricum se indreapta spre Est, spre Bornholm La noi vine din Atlantic...la voi???
Salmida, am instalat Nokia PC suiteul de pe CD-ul procurat odata cu telefonul; versiunea 7. L-am folosit o data, insa acum imi spune ca trebuie updatat, lucru pe care l-am si facut de pe pagina dumnealor de Internet, insa atunci cind imi conectez telefonul, imi apare un mesaj cum ca "nu poate fi gasit tipul de conectie" si ca e cazul sa reinstalez programul. Am repetat operatiunea de 3 ori si...tot degeaba. Te intreb daca la tine totul e OK, adica daca functioneaza programelul!!! (am verificat si cablul si conexia la laptop...pare sa nu fie de acolo problema, ci de la soft!!) Ciudat e ca nici versiunea veche nu mai functioneaza (fara update) ceea ce mi se pare anormal!!
arborici, io de Vista stiu numai de la Niels, care fu la o prezentare a celor de la Microsoft. El e incintat de facilitati si mi-a laudat mult posibilitatea de a face transparente sesiunile de lucru, astfel incit sa lucrezi si sa vezi si-un film in acelasi timp!!! De incercat practic nu l-am incercat; nici io, nici el...asa ca tot de la tine asteptam impresii!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Salmida spune:
Nu folosesc frecvent programul, dar l-am verificat adineauri si functioneazä si intr-un sens si in celälalt ...
M-am uitat si pe CD-ul de instalare si la mine nu e trecutä nici o versiune, ci scrie cä e soft pt modelul respectiv de Nokia si pe ce tipuri de win merge; atat. Si nici nu mi-a cerut vreodatä sä fac updatare. Eu insä nu folosesc cablu pt tranfer, ci bluetooth-ul, iar la laptop ai cred si posibilitatea de rezervä sä folosesti infrared pt transfer. Ai incercat si asa? Sper sä rezolvi ...
Päcat cä uraganul migreazä in sens invers cä iti trimiteam pe ... aripile vantului programul sau cd-ul ...
arboria spune:
hahaha lilu', la noi vine din pacific, nu din atlantic si nu e uragan, ci umpic de flood de la cutremuru' ala din japonia. eram io prea obosita aseara sa inteleg exact despre ce era vorba
aici e zapada, cum n-a mai fost de multi ani. mergem sa ne dam cu bicicletele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Salmida
la laptop ai cred si posibilitatea de rezervä sä folosesti infrared pt transfer. Ai incercat si asa? Sper sä rezolvi ...
Päcat cä uraganul migreazä in sens invers cä iti trimiteam pe ... aripile vantului programul sau cd-ul ...
hehehe...cu ocazia asta aflai si io ca lapatopu' meu n-are port de infrared ...saru'mina de oferta, da' e mai bine sa nu se-ntoarca vintu'-n-coa
arborico, aveti biciclete cu schiuri???
arboria spune:
nu avem cu schiuri
ca nu mergem pe strada sa alunecam, ci pe iarba. e super!
Adela99 spune:
'neatza!
no, ramaserati fara curent, astia pe unde trecu furtun-ul :-) numit Per?
arboriq, aveti voie sa pedalati pe iarba?
doruletz, esti bine?
rayu, unde-s pozele? vazui ca Per facu ravagii in Göteborg prin indicatoarele de circulatie (la tv)
aici, http://www.aftonbladet.se/ puteti vedea la "Bildextra Folkets bilder från orkanens Sverige" pozele poporului :-) trimise la redactia ziarului