"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ion de Mara, Niels de lil'!!!
Eu am recuperat copiii, suntem din nou trupa intreaga acasa. Maine reincepe scoala, caminul si noi slujbele dupa we. Raportez brad inca in picioare, motivul fiind Diana care nu fu acasa la impodobit si facu cerere expresa sa-l vada.

O saptamana super va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io va multamesc de urari si raportez, la fel de serios, ca incep de miine treaba...uuuufff ...cel mai greu e sa te trezesti pe intuneric, zau!!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca venii si io la spartu targului: La Multi Ani sarbatoritilor, Ionu marei, Nielsu Lilandei si nenea Nelu al Sabinei! Va asteptam pe toti sa dati de baut
Io intarziai la petrecere ca fusram la o plimbare acru-acidulata, fix in oraselul sampaniei! deci pana vin sarbatoritii dau io un rand

asa e sabina, ca bine zici, wiliam ala e frumusel. Si? A facut altceva important pentru omenire, a scris vreo carte, a creat vreo opera, a spart o banca, a fost ales pe baza unui program politic, a castigat la loterie, a realizat un lucru cat de minuscul pentru care sa merite sa stim cand se insoara, ce mananca si cu cine doarme? Sau e o nulitate ambulanta, o beizadea insipida fara nici o calitate in afara de cea pe care o avem toti, aceea ca s-a nascut? Si asta e valabil pentru toate capetele incoronate, uite asa!

Mai bine uitati-va acilea ca a demisionat www.iht.com/articles/2007/01/07/news/poland.php" target="_blank">arhiepiscopul polonez pe motiv de colaborare cu securitatea lor! muhahaha, pai la noi ar ramane bisericile de izbeliste daca s-ar apuca sa demisioneze toti popii securisti (in frunte cu preafericitu)!

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

o fi colaborat nefructuos

la multi ani ionului de mara, nielsului de lilanda, nelului de sabina, ionului de papadie precum si restului ionilor, in frunte cu johnny walker

la mine anul a inceput greu, asa ca ma duc sa ma odihnesc oleaca

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai Doruletz, nu fii rea, cica baiatu a stujdiat serios de tot la Academia Militara, e intelijent, nu-i cretin :)

sa-l vedem insa in viitor ce face.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ionu (foarte emotionat ) va multumeste pentru urari.

spunem si noi la multi ani cu intarziere lu' nenea nelu' de sabina si lui niels. petrecere frumoasa sa aveti!

doruletz, foarte frumoase pozele. dar de ce era asa pustiu oraselul, ca n-am vazut nici un om pe strada in afara de voi? nu ca as vrea neaparat sa vad pe cineva, dar mi-a sarit in ochi linistea aia.

hai, la munca acum, ca a inceput si anul muncitoresc 2007. s-aveti spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pfuiii...greu fu' prima zi de dupa anchilozare...si mare lucru nu facui
doruletz, merci ca deschisesi sezonu' de beut, ca viu io cu tortu' ...am facut unul, in premiera, cu brinza si capsuni, da' inca nu l-am degustat
mara, pai oamenii ceia au treaba cu sampania, nu stau ei sa caste ochii pe strazi... (Nu stiu cum e in Franta, da' pe aici prin oraselele mici nu prea vezi lume pe strada in afara de centru', care de obicei e doar susa pietonala cu magazine de o parte si de alta!!)
Sabina, de cine spui ca a studiat la Academia Militara???
Va pup...nu crez ca mai am timp sa intru, ca acusi vine sarbatoritu!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

sabina, acu ma mai linistii, daca baiatu facu academia militara inseamna ca a avut chemare. sunt convinsa ca daca ar fi cerut sa se faca motostivuitor n-ar fi intampinat nici o retinere din partea familiei, ar fi putut sa-si exerseze menirea aranjand paleti in vreo uzina

mara, cam asa cum zice Lilanda e si aci duminica dupaamiaza in oraselele mici si burgheze. Nici tipenie de om, zici ca a dat bomba cu neutroni peste ei. D'aia imi place mie la capitala.

Lilutz, petrecere frumoasa, pofta buna la tort si inca odata La Multi Ani lui Niels!

fratilor m-a nimerit o 'gastroooo' . Uite asa brusc si dintr-o data aseara, ma doare capu de mor, ma doare fiecare oscior, am febra... noroc ca deocamdata numai atat...+ alte 3 zile de concediu medical.

mai viu io desi nu stiu ce sa mai caut p'aci ca nu-s in stare de nimic, azi am dormit toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doru, sanatate!! baga ceaiuri , cica si ala de lamaie face minuni :)
Lil, printisoru, nu?:)

Io tocmai am aterizat dupa c amvazut Fragii Salbatici pe tvr Cultural.Mara, te-ai uitat?

De maine incep si eu muncile.

si mai ales, ceva cura ca nu se mai poateeeeeeeeeeeeeeee;-)0

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabina, te rog (stiu ca tu aveai) am si eu nevoie de cateva poze cu Romania...sau un link de unde sa culeg ceva frumos!!!!
Multumesc mult!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput