"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca ma umflai de paracetamoale si parca az ma mai lasa virusu ...

Oficiul de turism din paris se gandii sa faca o campanie publicitara pentru engleji, in care sa le explice gesturile parizienilor (care au reputatie de aroganti si nepoliticosi). Pe siteul www.cestsoparis.com/attitude-game.php" target="_blank">C'est so Paris sunt descrise gesturile si atitudinile care pot fi folosite chiar si atunci cand nu stii limba:
'ras le bol' (m-am saturat), sau "les boules" (ghinion) sau "camembert" (complet ar fi "ferme ta boite a camembert"(tu l'ouvriras pour le desert) =taci din gura) etc

lilutza, cum fu la chef?

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sanzi, eu n-am prea multe peisaje, dar Tata lui Toma are.
uite linkul la pozele mele
http://www.treklens.com/members/degetica/photos/
si ale lui Vlad
http://www.treklens.com/members/pozaru/photos/
si gandacelu
http://www.treklens.com/members/dada/photos/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Saluti :-))
Doru'...bine ca esti mai bine si ca-ti trecu gastrita...asa ca poti sa savurezi o zi libera!! ...mi-o placut expresia cu camembert ..o s-o tiu minte :-))
Sabina, te-ntrebai ca nu stiu cum intelesei ca tu vorbeai de Preafericit...pacatele mele
No..aseara avuram musafiri (prietenii romani care tocmai se intoarsera din Romania), asa ca petrecerea fu scurta si consistenta. La 11 eram in pat, ca va spusei cit de epuizata ma simteam dupa prima zi de activitate a anului
Acu' intru intr-o sedinta de stiluri...da' mai viu!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LIlandaaaaaaa
. Preafericitu, auzi!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Voi stiati de Premiile Darwin care se acorda, in contumanice - evident, citez "celor care, in mod accidental isi iau viata, facind astfel ca noua generatie sa aiba un idiot mai putin" ??
Cica anul asta, marele premiu a fost "luat" de un brazilian care vru sa explodeze o grenada trecind cu masina peste ea, numai ca aleaia nu i-a functionat mecanismul; asa ca individul o coborit si-o-ncercat s-o deschida cu ciocanul: a reusit!!!
Au mai luat mentiuni doi tineri care s-au aruncat intr-un balon publictar cu heliu, in speranta ca vor vorbi ca la desene animate; un popa care s-a crezut Moise si-o vrut sa demonstreze ca poate umbla pe apa, fara a sti sa-noate, unul care a inaltat un zmeu, prelungindu-i sfoara c-o buca' de cupru, iar cind zmeul s-a lovit de o linie electrica, o facut omu' scurt cu pamintu'. Cea mai stupida disparitie mi s-a paurt a unui englez de 60 de ani, care s-a dus la spital c-o boala de piele. Medicii il unsera cu o solutie de parafina si i-a zis sa aiba grija ca-i inflamabila...insa asta era fumator :-))

PS...am gasit www.darwinawards.com/darwin/" target="_blank">siteul oficial

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sanziana, poate ti-e de folos si asa: http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/
Aici e toata Romania :))

edit, ca am dat link-ul gresit

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha lilanda, hai ca m-au amuzat premiile alea, multa lume nacajitaaaa. dealtfel ma uitai in seara asta la un film pe aceesi 'tema', ii zice www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=16731.html" target="_blank">Le diner de cons. E a treia oara cand il vaz si tot ma amuza. Cica in fiecare miercuri o gasca din inalta societate pariziana organizeaza o cina in care fiecare trebuie sa aduca un nacajit d'asta si toata seara râd de ei, dupa aia se dau premii aluia de aduse cel mai mare prost.
De data asta insa gasira un nacajit dintre nacajiti care-i dete peste cap defintiv . Plus muzica cu refrene romanesti facuta de Viorel Cosma.

cre ca renunt la ultima zi de medical si ma duc maine la serviciu. Desi daca nu iau doza de paracetamoale tot am febra si ma duoare capuuuuuuuuu... da' n-am ce face, urla constiinta in mine

asa ca mai viu io da' nu se stie cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

doruletz, cred ca ai mers la serviciu azi ca n-ai mai dat pe-aici. cum esti?

restu' lumii, v-a bulversat inceputul de an, sau de ce nu mai dati prin poienita?

si eu sunt racita de mai multe zile dar m-am incapatanat sa nu merg la doctor si vad ca n-am facut bine. ca in fiecare zi ma doare ceva in plus.

in rest numai de bine... si mai dati si voi pe-aici pana nu trecem la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

doruletz, multa sanatate, ca tare-s pacatosi virusii astia!

Ati vazut noua www.youtube.com/watch?v=GISr1_hAaEI" target="_blank">distractie pentru copii?
Si sa vedeti cum s-a reinventat degetul aratator(ultima postare) :)))

S-aveti o seara placuuuuta!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Bonsoir...
Pe-aci e-o vreme de enfichism total, drept care iar ma apucara durerile de stern. Pe dumneai inima am scos-o din calcul () ca ma doare doar cind respir...deci e clar un junghi; numa' tuse mai lipseste!!! Da' vaz ca sintem la unison cu bolile! Miine am hotarit ca, daca mai ploo ca azi, stau acasa!!
mihaela, saru'mina ca-mi amintii de Dolly, ca tocmai lucru la un project foarte creativ asa, in care tre' sa gasesti niste nume pompoase pentru curente stilistice in industrie Tocmai citii de un curent, "Augmented Molly", si puteam sa jur ca e vorba de oaie ...da' acum imi dau seama ca pe aia o chema Dolly, deci in cazul asta, ramine fumeia cyborg (mereu le incurcam) :-)). Cit despre deshte, io ma-ntreb cum o sa ii arate bunica mijlociu', ca doar Silvia stie semnele
doru', nu vazui filmu'...da' ma interesez de el :-)) Puteam sa jur ca-i cu Depardieu...da' vaai, cum m-am inselat!! :-))
asa mara....scoate biciul
Va pupez si sanatate

Mergi la inceput