"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

hehe...deci azi toata lumea se lupta cu bradu'!!!!
doruletz, tare bine arata pasca aia de regi!!! Gasisi fasolea?? :-)) Acu' vaz ca si in calendarul danez (n.r obisnuit, ca astia n-au religios) scrie ca e ziua "celor 3 regi", deci tot un fel de epifanie!!
Si a propos de religie, pe-acilea fu' un caz enteresant . Intr-un oras, Arnborg, se gasi o secta de evanghelisti sa salveze din focurile iadului o casa de toleranta. Vrura credinciosii sa cumpere casa, cu tot cu prostituate, insa astea declarara ca ele nu vor sa fie salavte, iar juma' de oras le sustinu. Acu' evenghelistii s-au retras, da' unu scrie in blogu' lui: "Inseama ca ccc copiii din Arnborg vor continua sa treaca pe linga bordel in drumul spre si dinspre scoala si uite-asa, generatii intregi vor creste linga nedreptate, abuz si cu obisnuinta de adulter, despartire si distrugerea casniciei!!!"
Vaz ca Irakul declara ca atirnarea lui Sadam fu treaba interna, asa ca www.dr.dk/Nyheder/Udland/2007/01/06/133349.htm?nyheder" target="_blank">Egitpul, sunitii si Bush, sa faca bine si sa-i lase-n pace
Va pup si o astept pe arborici sa vorbeasca singura () , iar pe mama rayu sa puie poze.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

nu mai vorbesc, astept sa vie rayu

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

si io, o asteptam impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

da, doru', cum nu? cred ca ea a adormit deja
o sa vina maine cu pozele, cand io o sa fiu la lucru.

ma duc sa caut o reteta de praji, ceva, ca mi-a facut cineva pofta. nu spui cine, persoana insemnata

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Buna ziua si La Multi Ani, Ionului (mai e cineva ???)
Azi ma duc in tirg, incep reducerile si pe-acilea, iar dup-aia cat sa fac si io o reteta de praji ceva(), ca-i ziua lui Niels miine :-))
doru' , auzisi ca Printul William se insoara la vara??? 5 zile dupa ziua Frantei!!!
Va pup!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

am descoperit o noua regula de adaugat la setul de credinte si superstitii religioase: sa nu faci prajitura in noaptea de epifanie ca nu iese. Azi o aruncai la gunoi si cumpararam o alta galetta des rois. asa fu sa fie, soarta maica....

lilanda, care william, cine mai e si asta?

rayu?

gata, plecam in excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am zis ca viu si n-am apucat.Motivu:m-am enervat ca nu am putut incarca decit vreo 10 poze,si alea amarite.Nu's cum naiba sa adaug mai multe poze in acelasi album ,asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ionu La multi ani!
NielsTillykke med fodselsdagen! (sper ca am scris bine)

rayu pe undeva este un link unde scrie ca poti incarca/adauga mai multe ... pune-le pe alea zece "amarate" cum le zici tu

Mergi la inceput

Adeluctza, saru'mina de urare,ii transmit monserului De scris, scrisei bine, numai ca nu taiasi ou'...asta ca mi-am amintit de prietenii mei, care venira saptamina trecuta pe aici. "Studiau" ei niste oferte si-au ajuns la concluzia ca danejii au prea multi o... si dupa ce-i scriu pe toti pe-un rind, se plictisesc si-ncep sa-i taie
rayu, daca nu intra mai multe poze, fa mai multe-albume..
doru'-asa-ti trebe, daca te gatesti de epifanii!!! Si ca sa pastrez registrul, o vazurati pe Jolie Fecioara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Ion, la multi ani Niels, la multi ani si lu nenea Nelu! (tatal meu )

maine ne "repatriem", asa ca merg la bagaje, nu inainte de a spune ca am admirat floricica si ca bradul il lasam juniorului sa-l rezolve in we urmator ;-))

edit.
printul William??/
asta e...frumusel baiat......
:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput