"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by mihaela_s

lil' esti sigura ca nu "calatorii" scria in ravasul tau?

Ba scria una spre Australia Vazui si pupetele din turnul Primariei munchenze :-)) Deci ala fu spectaolu'!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Ah, da...pai poate daca aduni cele 3 calatorii se face una de Australia! :))

Spectacolul fu mai fain cand cei doi calareti care erau la un turnir si de 2 ori trecura unul pe langa celalalt si n-au cazut...ei bine, a treia oara unul se prabusi! Pacat ca n-am stiut, ma dureau mainile si am oprit aparatul...lumea a facut un OOOOOOHHHHH de a rasunat toata piata si apoi au izbucnit aplauzele.

Somn usor, merg la nani ca mai am de recuperat...

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, asta va fi intradevar o masa de revelion de neuitat, la Mcdonalds in Munchen, sper ca ati savurat momentul ca nu cred ca se intampla de multe ori in viata!
de fapt, stiu cum e cu revelioanele turistice, si noi fuseram de in stockholm si ne-am incropit o masa in camera de hotel... avuseram de toate in afara de bauturi ca nu am dibuit magazinu, la astia e cu restrictie, asa ca am ciocnit cu sampanie de copii... Mie imi placusera chiftelele suedeze rotunde (cum le zice, ca iar uitai?!) si am cumparat pentru seara dintre ani dar cand am deschis punga alain m-a scos val vartej cu ele pe hol, cica miros a kk de ren, împut camera si el nu mai poate sa doarma acolo! mai tiu minte castravetii dulci si preferatu meu "dill sill". cand ziceati ca e intalneala la Boras?

Aci soldurile cica incep mai incolo, pe la jumatea lunii da' si io sunt tot ca Mihaela, nu reusesc niciodata sa-mi iau ceva, ceea ce-mi place mie e totdeauna ne-soldat sau nu e nr meu! Insa de data asta incerc sa iau cate ceva pentru piticanie, invatai lectia, cica trebe sa colinzi magazinele inainte de inceperea soldurilor, reperezi lucrurile care iti plac, probezi, alegi, iar in ziua X, te duci la sigur, daca vezi ca articolu tau e la reduceri insfaci, platesti si fugi, daca nu... ghinion. Ca la loterie. Asa ca maine o iau de o aripa de piticanie si o duc la probat pantofiori ca aia sunt ingrozitor de scumpi raportat la timpul de utilizare.

bre lilutz, habar n-am cine e mademoazela, n-auzii in viata mea, nici ziarele d'aci vaz ca nu zic nimic. acu, e adevarat ca p'acilea nu prea sunt multi amatori de de mondenitati regesti, dimpotriva, tot ce tine de printi, printese,conti, baroni si alte titluri de sange albastru e considerat desuet si (un pic?!) ridicol. vazui mai zilele trecute un reportaj despre www.whatsonwhen.com/events/~45396.jml" target="_blank">Balul debutantelor care are loc in fiecare an la Paris, la hotel Crillon, inspirat din traditia aristocratica europeana care cerea ca tinerele vlastare nobile sa fie "sa isa in lume', (marfa de maritat) si sa fie prezentate curtii regale. Acu sunt invitate din toata lumea, nu neaparat pe baza de sange albastru ci mai degraba de cont in banca, fu nepoata lu Bush, neste chinezoaice bogate, fata lu Berlusconi etc. Unu din bijutierii balului zisa in reportaj ca in Franta balu' asta e vazut ca desuet si ridicol si da' in strainatate lumea il gaseste feeric, dealtfel cica e clasat in primele 10 'petreceri mondene'.

valeu ce de mai scrisei, gata, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur!!!
doruletz, cred ca tu zici de frikadeller, da' asta pe daneza, ca suiedejii pun frikadelele in supa..parc-asa auzisem de la Adeluctza Iar Borĺs-ul e pe 10-11 martie!!
Despre demoazela Cavallier, acu vaz ca sta, de fapt, la Geneva (cum iti spusei stirea de la link e veche :-))
Asaaaa. Cica in Danezia, centrele de criza (special create de autoritati ori organizatii neguvernamentale pentru a oferi asistenta, in special, femeilor abuzate in cuplu) is luate cu asalt acu' de barbati...asa ceva Se gindesc astia sa infiinteze centre speciale pentru ei, sa aiba unde dormi cind se despart de iubite ori neveste
Mai citii o stire urita cum ca trei copii s-au spinzurat dupa ce au vazut filmul atirnarii lui Sadam. :-(( Unul dintre ei, american, avea 10 ani si autoritatile sustin ca a fost un accident, baiatul vrind doar sa experimenteze scena executiei. Ceilalti doi, un pakistanez de 9 ani si o fata din India de 15 ani au fost deprimati de imaginile vazute!! Tatal pustiului american intreaba de ce trebuie difuzate astfel de imagini la TV!!!???
No azi, ma duc iar la nemti sa vaz cit de mult crescura preturile dupa marirea TVA-ului!!! Cica 19% este cea mai mare valoare a TVA, in Germania, de dupa razboi...da' mai au inca 6 procente sa-i ajunga pe scandinavi din urma

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oh, ce m-am putut intrista.
adica sunt revoltata de-a dreptul.

mai ales ca eu venisem vesela sa va spun ca azi Sofia s-a jucat cu copiii de pe strada, asa ca pe vremuri, eu nici n-am stiut unde e (teoretic, practic, daca ieseam la gard vedeam)
Adica aveam senzatia de normalitate de mult apusa

................

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

lilanda, auzisem si io stirea la radio, ieri spusesera doar despre cupilul pakistanez, azi citii si despre copilul american. Era de asteptat, imaginile alea erau extrem de socante si pentru adulti darmite pentru o minte de copil. Cica Italia face un moratoriu mondial pentru abolirea pedepsei cu moartea, macar atat...
sabina, mai e zapada la voi? da' frig? ca auzii ca vine boboteaza (fara ger)
adela, disparusi? nu ziceai ca esti in vacanta? rayu la fel?

mai viu io maine ca e weekend... din fericire

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

Libia are trei zile de doliu pentru Saddam si va ridica statuie cu el spanzurat ... io nu inteleg de ce, ca doar nu-l onoreaza in felu' asta ... asa ceva
zilele astea citisem undeva ca intr-o jumate de an de Bush au fost la fel de multe executari de pedeapsa cu moartea cat in timpul celor opt ani cu Clinton.

uite si amarillisu meu si petele de grasime de pe tapet care le-am dobandit scotand si scapand friptura din cuptor

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!
Frumoasa floare ai Adelucci si, zau, de nu se potriveste cu petele de grasime pe care nici ca le zaream, daca nu ziceai de ele
Cum va spusei, fui ieri in Jermania si marirea TVA-ului e insignifianta; nici n-o simitii, da' poate pentru ca, peste tot, erau reduceri. Am cumparat insa o porcarie de USB-TV, asta dupa ce citii pe net ca sint softulete, care iti garanteaza (???) receptia a vreo 1000 de programe prin satelit din intreaga lume...io vroiam, macar, sa prind vreo citeva romanesti. Vrusei sa intreb io pe-acolo daca asa face si USB-ul, da' era unu' care nu stia, pe altii n-am gasit, asa ca l-am cumparat. Dupa ce l-am montat, dau cautare la programe prin toata Iuropa, Romania figura si ea pe-acolo cu satelitii ei....si peste tot nene, numai posturi nemtesti ...asa ceva Tre' sa-l duc inapoi!!!
Io azi am zi de scos bradu' si dus gunoiu' la centru' recilcare...da' mai viu!!

Mergi la inceput

nziua
adelucci, io crezui ca amarilis e vreo prajitura, fiecare cu ce-l doare. Si vrusei sa vaz si alte poze da'mi cere parola...

lilutz, ce vrei bre sa vezi la romani? nu mai stii ce pati itsme mai anu trecut? sau ti se facu dor de becali si de varu tobosaru?

azi e epifania, va ofer cate o felie de www.croissantsdefrance.com/ephiphanycake.html" target="_blank">galette de rois, sa vedem care gaseste feva!

mai viu, ma duc sa desfac si io bradu, mi-e o leneeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

si io am zi de des-facut bradul

adela, frumoasa e floarea aia, dar poti sta in casa de miros? si eu am vrut una, aveau pe aici kit de instalare cu ghiveci, pamant, bulb si instructiuni, dar am trecut pe langa una inflorita si m-a luat cu durere de cap

'ai ca ma duc la brad si mai viu, desi la ora asta (a romaniei) o sa vorbesc eu cu mine

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si noi am desfacut bradu.Deja incep sa ma irite podoabele de Craciun,dupa ce a trecut evenimentul cu pricina:)
IO incarc acu ceva poze de la revelionul buclucas,promit sa revin:)

Mergi la inceput