"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
hehe...deci azi toata lumea se lupta cu bradu'!!!!
doruletz, tare bine arata pasca aia de regi!!! Gasisi fasolea?? :-)) Acu' vaz ca si in calendarul danez (n.r obisnuit, ca astia n-au religios) scrie ca e ziua "celor 3 regi", deci tot un fel de epifanie!!
Si a propos de religie, pe-acilea fu' un caz enteresant . Intr-un oras, Arnborg, se gasi o secta de evanghelisti sa salveze din focurile iadului o casa de toleranta. Vrura credinciosii sa cumpere casa, cu tot cu prostituate, insa astea declarara ca ele nu vor sa fie salavte, iar juma' de oras le sustinu. Acu' evenghelistii s-au retras, da' unu scrie in blogu' lui: "Inseama ca ccc copiii din Arnborg vor continua sa treaca pe linga bordel in drumul spre si dinspre scoala si uite-asa, generatii intregi vor creste linga nedreptate, abuz si cu obisnuinta de adulter, despartire si distrugerea casniciei!!!"
Vaz ca Irakul declara ca atirnarea lui Sadam fu treaba interna, asa ca www.dr.dk/Nyheder/Udland/2007/01/06/133349.htm?nyheder" target="_blank">Egitpul, sunitii si Bush, sa faca bine si sa-i lase-n pace
Va pup si o astept pe arborici sa vorbeasca singura () , iar pe mama rayu sa puie poze.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
da, doru', cum nu? cred ca ea a adormit deja
o sa vina maine cu pozele, cand io o sa fiu la lucru.
ma duc sa caut o reteta de praji, ceva, ca mi-a facut cineva pofta. nu spui cine, persoana insemnata
lilanda spune:
Buna ziua si La Multi Ani, Ionului (mai e cineva ???)
Azi ma duc in tirg, incep reducerile si pe-acilea, iar dup-aia cat sa fac si io o reteta de praji ceva(), ca-i ziua lui Niels miine :-))
doru' , auzisi ca Printul William se insoara la vara??? 5 zile dupa ziua Frantei!!!
Va pup!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
am descoperit o noua regula de adaugat la setul de credinte si superstitii religioase: sa nu faci prajitura in noaptea de epifanie ca nu iese. Azi o aruncai la gunoi si cumpararam o alta galetta des rois. asa fu sa fie, soarta maica....
lilanda, care william, cine mai e si asta?
rayu?
gata, plecam in excursie
Rayuela spune:
Am zis ca viu si n-am apucat.Motivu:m-am enervat ca nu am putut incarca decit vreo 10 poze,si alea amarite.Nu's cum naiba sa adaug mai multe poze in acelasi album ,asa ceva....
Adela99 spune:
ionu La multi ani!
NielsTillykke med fodselsdagen! (sper ca am scris bine)
rayu pe undeva este un link unde scrie ca poti incarca/adauga mai multe ... pune-le pe alea zece "amarate" cum le zici tu
lilanda spune:
Adeluctza, saru'mina de urare,ii transmit monserului De scris, scrisei bine, numai ca nu taiasi ou'...asta ca mi-am amintit de prietenii mei, care venira saptamina trecuta pe aici. "Studiau" ei niste oferte si-au ajuns la concluzia ca danejii au prea multi o... si dupa ce-i scriu pe toti pe-un rind, se plictisesc si-ncep sa-i taie
rayu, daca nu intra mai multe poze, fa mai multe-albume..
doru'-asa-ti trebe, daca te gatesti de epifanii!!! Si ca sa pastrez registrul, o vazurati pe Jolie Fecioara???
Sabina spune:
La multi ani Ion, la multi ani Niels, la multi ani si lu nenea Nelu! (tatal meu )
maine ne "repatriem", asa ca merg la bagaje, nu inainte de a spune ca am admirat floricica si ca bradul il lasam juniorului sa-l rezolve in we urmator ;-))
edit.
printul William??/
asta e...frumusel baiat......
:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.