LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Lavi: imi pare rau ca aveti mici sufetinti.
Trece! Pana trece e...hm? nasol!

Si tu ai alaptat mult?
Eu nu prea cred ca laptele asta mai tine de foame, nici cand sunt bolnavi, dar oricum...ceva anticorpi tot mai are.
Imi place chestia cu linistitul. La nebunie!
Faza e ca vrem sa facem o escapada : moi si tati. De 2 zile si atunci ce fac? Ma mulg? Sau rezist?

Madau: si Aron a papat ieri un deget de pizza margherita chiar daca nu e f sanatoasa. Ca eu nu stiu cu ce au facut/o ei.
Daca tu nu ai vrut e ok. Eu am vrut si am dat/o in bara. Si dupa aia am suferit. Si acum m/am invatat minte!

Hai fetelor! Noapte Buna la toate!

Merg la baita!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Auzi la mine: "sufetinti"

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

gata: is dusa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ionikka , poti sa incerci sa introduci laptele de vaca. Acum nu mai e cazul sa le dam formula pentru ca pot bea lapte de vaca.
Cit despre muls, eu am avut marea surpriza sa constat ca dupa citeva luni bune de cind nu m-am mai muls nu mai merge smecheria. Am inteles ca se intimpla daca nu mai folosesti pompa mult timp si daca bebelusul nu mai suge atit de des ca inainte.
Eu mai am lapte in congelator si voiam sa-l reimprospatez si asa mi-am dat seama. Acum nici nu stiu ce sa fac. Ca daca o culca barbata-miu intr-o seara si eu nu pot sa ma mulg, e nasol. Laptele din congelator il tot pastrez in speranta ca imi fac curaj si mai iesim si noi undeva seara si o lasam pe Smaranda cu altcineva. Dar nu ne-am urnit pina acum.
Ah, si inca ceva, se tot spune ca sa intarci copilul cind e pregatit.
Eu constat pe propria piele ca nu copilu' e problema, ci mama. Adica EU nu sint pregatita sa o intzarc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI, VICTORAS DE ILENUTZA!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

multumesc tuturor de sfaturi si incurajari,

a dormit uka cam o ora jumate linistita,s-a trezit si a inceput sa tremure si sa puna mana pe burtica,atunci m-a lovit inteligenta acre fusese plecata in vacanta-o durea burtica saracuta,ieri nu facuse kk si nici azi- asa ca am dat fuga la farma am luat supoz cu glicerina ,am introdus unul a protestat ea un pic dar dupa 10 min se elibera si era f fericita,sa vedeti acum cum danseaza si alearga peste tot

offf cauza era burtica ,deci nu dintii,sau cel puttin asa cred
oricum ma imbat cu ideea ca nu este de la dinti ,ca la acti mai avem sa ne dea ,vai de noi daca va face asa,sa de-a domnul sa nu-i simtit deloc cum nu i-am simtit pe cei 5 prezenti

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

catutza eu fac unele treburi cu Ilinca - sters praf, aspirat(ii place aspiratorul, se duce si-l studiaza), dar cand e vorba de utilizat solutii toxice, nu o las sa stea pe langa mine. Ori le fac cand mananca biscuitele (atunci sta cuminte in pat) ori cand e la bunici. Mai nou merge la bunici si dupa-amaiza cand am eu treaba, iar cand e acasa, doar spal vase, intind rufe sau ma odihnesc. De calcat, nu prea calc.
Adevarul e ca obosesc repede, dupa 2 ore de curatenie intensa ma odihnesc vreo 5 de aceea merge asa greu.
Sambata cred ca ma apuc de camara, dar ma ajuta si Doru. Eu cu pusul lucrurilor in ordine nu le am, prefer s-o faca el, care e mai organizat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Si acum, subiectul meu preferat: kk!
Nu-s ce i-am dat ieri de mincare, da' a facut azi de mi-a mutat nasul din loc.
Si ai vostri tot asa puturosi sint? Cred ca i-am dat niste chiftele de carne care aveau un pic de usturoi. Nu dati cu pietre, am pus putin usturoi pentru ca asa ii plac. Prima oara i-am dat din ce a ramas de la petrecerea de ziua ei si i-au placut mult. De unde eu am inteles ca ei ii plac chiftelele. I-am facut unele dietetice pentru ea, cu mar si fara usturoi da' nu i-au placut. Asa ca am pus din nou usturoi si fireste ca i-au placut. Da, "putie", vorba Stefanelului de Dordia.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bicule, ce carne pusesi in chiftele? :))

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

MADAU, CE DRAGUUUUTZ! cred ca te-ai topit, eu m-as fi topit..

mey, pe mine ma lasa nervii. numai pe gura respira! si s-au mai diminuat mucii, dar nu respira deloc pe nas. voi nu stiti cat dureaza sa manance un biberon...ia 2 guri pauza, 2 guri pauza. il termina pana la urma, iar dk ii dau laptele cu linguritza hlapaie de n-ati vazut, adik il mananca greu nu ca nu i-ar fi foame, ci pentru ca nu poate respira pe nas. ooofff. polipi-polipi, dar chiar asa...

eu nu am luat batista bebelusului deoarece am avut niste cuie impotriva ei, dar pana la urma imi calc pe inima si o iau si pe-asta. ma gandesc sa curat perfect cu ea si sa ramana doar dificultatea de la polipi...desi dk polipii sunt de vina, pot sa-i bag si aspiratorul direct pe nas ca tot nu rezolv nimic... sunt nehotarata...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput