LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am mai intrat o data pt ca m-a ros rau constiinta ca n-am felicitat-o pe:

Sarahlici!!! bravo pentru mancat singurica!
Blenderache adio mare! Du-te si fa-ti siesta in fundul dulapului!

ionikka he-he se vede treaba ca esti noua (rara) pe aici, nu ma stii de mare militanta cu alaptatul. Am intarcat-o pe Nati de vreo 4-5 zile.

Daca vrei sa pleci 2 zile (si eu vreau 3-4 de Revel) ai urm. solutii:
-sa-l intarci inainte
-sa te mulgi
-sa faci canal blocat, mastita, etc si astfel sa ratezi toata escapada.
varianta 3 apare daca acum il mai alaptezi de cel putin 2 ori pe zi. Eu asa zic.
Iar in varianta 2 - rezista Aronelu' fara tzitzilina mamei? Mai precis rezista persoana care sta cu el?

Bic de la carne sau anumite mancaruri am observat si eu ca pute mai tare. Ata ete!

anda mie azi mi-a zis pediatra de batista bebelacului, ca e bine sa stiu de ea (de parca eu nu-s deja toba de pe forum) dar ca parerea ei e asa si asa. Prefera pus ser fiziologic.

Acuma adevarul e ca Nati n-are muci sa-i curga, nici macar nu se vad pe nas, dar are niste secretii prin interior.

Dar Nichita al tau dintotdeauna respira pe gura sau numai de cand cu otita/raceala asta? Ca ai mai zis tu la un mom dat ca bea laptele tot asa-gura cu gura.

FAC SUBIECT DE LMA PT MARIA-ALEXIA! Nu va apucati si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, sunt happy...cred ca a dat spiritul Craciunului peste mine. Adica sigur a dat, ca in seara asta am fost la Mihaelutza-vecina si ei au facut copacul - a se citit pomul de craciun...si pe cale de consecintza cand am intrat aici si am citit tot ce ati scris mi-am dat seama brusc cat imi sunteti de drage toate si ce mult tin la voi! Nu ca nu mi-as fi dat seama mai demult, dar azi am simtit inzecit din cauza de nostalgie craciuneasca...

Deci azi va ziceam ca a fost zi de mare petrecere-chef. Amu se incarca pozele si vi le pun la clatit ocelii cu ele!

Ionikka- saru mana de complimente! esti o dragutza1

Lavi- hi hi hi, ce m-am distrat! Chiar te-a mustrart constiintza? Tare de tot tai-tai-ul blenderului!
Cu Nataliciul-pogoniciul, o sa vezi ca se repara repede! sanatate multa!Mai, da' ce seamana cu sor-sa. cum s arateze ea bunatate de ocazie de a-i copia obiceiurile "bune" ante-plecare???

Ripley- noi plecam la Bistritza sambata, asa ca habar n-am ce va fi de Craciun pe masa. Titi va papa de totae, in afara de porcarii.Adica va manca ca si acuma.

Noi mai avem restrictii doar la: carne de porc si derivate, de oaie, varza, lucruri prea sarate + chestii inutile din punctul meu de vedere: stickusri, brezeluri si variante pe tema.

Madau- io zic ca puteai linistita sa mergi la party, ca uite ce bine se descurba Miruniciul!

Bic- kk-ul lui Titi pute raaaaaaaaaaaaaau cand e constitapa. Cand nu e, pute decent.

Ela- si noi am fost deocheate de cateva ori si a fost jale. Odata ne-a salvat Silvia. Care by the way, pe unde umbla????? Deci io cred cu sfintenie in deochi. E valabil si la mine...din pacate.

Si acuma marturisirea care trebuia s-o fac, ca prea nu am zis nimik: IO NU AM FACUT CURATENIE!!!!!!!! Nu ca nu am facut curatenia mare de Craciun, ci nu am facut deloc. Bine, am mai aspirat, dar de vreo luna nexam smotruit.Nu am mai avut timp, pur si simplu, din cauza facultatii. Si io care eram recunoscuta ca fiind si facand curatenie0luna in mod regulat. ehehe..au trecut vremurile alea. Asa ca maine, desi plev poimaine, voi da cu smotrul, ca maine nu mai prestez untimul curs la microeconomie.

Ma duc sa pun pozele. Revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

La multi ani Cristian - mami Maria Alexia

Vizionat poze. Frumusel s-a mai facut Cristian de cand nu l-am mai vazut!

Mergi la inceput

Da mai Noki dupa ce am stins calculatorul si tocmai o felicitasem pe Mirunici pt replica ei mi-am adus aminte ca trebuia sa o felicit pe Sarah pt super-mega evenimentul indelung asteptat.
Noki draga, sa-ti instalezi o folie sub si in jurul scaunului de masa, ca de acum muuulta mancare se va raspandi prin jur. Asta apropo de

Nici eu nu fac mancare de Craciun ca mergem la Alba (probabil o sa impachetez sarmalele sau ce-o mai avea soacra-mea chef sa-mi dea de facut).

Cam aceleasi restrictii alimentare le are si Nati, cred ca ai uitat sa zici ceapa si usturoiul prajit si in general chestiile prajite - snitele, chiftele, pane-uri, ochiuri, omleta prajita, etc.

Cat despre curatenie - geamurile le-am spalat in octombrie inainte de ziua lui Nati si tin sa va anunt ca sunt foaaaarte curate si vor fi asa pana prin martie. Ca eu pe frig nu stau in geam sa le spal. Si ar fi chiar culmea sa le spal acum, inainte sa plec, pt ca in 12 zile cat lipsim se fac negre la loc. pardon, am zis ca-s luna acum.

In rest, fac curatenie normala prin casa, sa gasim curat cand ne intoarcem.

Asta noaptea asta + maine cand fac si bagajele si e si Silvia acasa ca la gradi azi a fost ultima zi. Asa ca plus Nati bolnavioara - s-ar putea sa nu mai intru pe forum decat f putin, sa va zic sarbatori fericite.

--------
Chiar ca seamana cu sor'sa Natiliciul prin aptitudinile de raceal si febra ante-plecari. Sper sa semene si prin faptul ca se repara in ziua plecarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Sanatate multa micutilor bolnaviori.

Si pentru fetele care pleaca din bucuresti-noki, diana, lavi- va doresc sa aveti un Craciun Fericit, cu sanatate si bucurii.

anda, mucii au coborat in gat de aceea nu poate sa pape nichituta, asa a patit si alexia ( ti-am spus a durat trei sapt jumatate sa scape de ei).trebuie sa continui tratamentul si intr-o saptamana sigur scapati de ei.Despre batista bb eu sunt foarte multumita insa regret ca nu am avut-o de la inceputul mucilor pentru ca sigur ar fi scurtat durata lor.Atunci cand coboara in gat se aspira foarte greu, trebuie pus ser mereu si aaspirat.I-ai dat cumva sinupret?

noki nici eu nu am apucat sa fac nimic in casa, nu am timp de nimic.Sambata sunt singura, mihai pleaca la Bv. deci exclus sa fac curat cu alexia de fata( numai prostii face).

ionikka am vizionat pozele cu micutul tau lord, e frumos foc...vrea sa o cunoasca pe alexia?

ela, imi pare rau de patania voastra azi, si eu cred in deochi.Pup fetita frumoasa cu ochi albastrii

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , ce bine de tine ca te lasa Ilinca cat de cat sa faci curatenie! Si Biancai ii place cand dau cu aspiratorul, dar nu pot da singura cu ea in casa ca vine si ea sa se uite la el si sa sraga de furtul. Cand sterg prafu vine dupa mine si sta numai in picioarele mele si tot asa...bine ca tu mai ai si noroc cu bunicii. Spor la smotru in camara.

Lavi , drum bun si sarbatori fericite si voua!

Madu , mortala Miruna cu apa ei! Inseamna ca a fost buna pizza ta de a mancat si ea. Despre BE, cand mai ajungi tu in cora ca eu stau aproape si vb si ne intanlim, dar asta dupa sarbatori.

Ripley , eu ma ganmdeam sa-i fac chiftelute de pui sa vad daca ii plac. Ma gandeam sa fierb carnea inainte, apoi sa o toc si sa o amestec cu ou si ceva ierburi de gust si sa le prajesc. Dar inca nu stiu daca sa fac sau nu.

Noki , asteptam poze.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Bic
...

Ah, si inca ceva, se tot spune ca sa intarci copilul cind e pregatit.
Eu constat pe propria piele ca nu copilu' e problema, ci mama. Adica EU nu sint pregatita sa o intzarc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Bicule, mare adevar grait-ai !!! Aceeasi constatare am facut si eu ... EU sunt problema, copilul cred ca s-ar adapta destul de usor !
Eu am incercat (de vreo luna) sa-i introduc formula seara si, ce sa zic, au fost cateva seri in care l-a acceptat fara probleme, acum de vreo 2 saptamani, de cand cu mucii, nu-l mai vrea si pace! Lavi, am luat-o pe urmele tale - chiar voiam sa te intreb, cum bea Nati lapticul - din bibe sau din canitza?
Si eu mai am lapte la congelator ... pentru zile negre! Il mai tin ca nu ma indur sa-l arunc ... cat am muncit eu sa-l "adun"!

Edit:
Noki, vacantza placuta! Asteptam poze cu "copacul"! Sa stii ca sunt in asentimentul tau - si eu ma simt coplesita de spiritul Craciunului, de "euforia" sarbatorilor!
Mai fetelor si eu sunt in pana de idei cu pregatirea meniului Darie pentru Craciu ... mai ma inspir de la voi!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

seara buna,

si noi am impodobit azi bradutul! o superbitate de brad a iesit! asa frumos! il iubesc, ce mai! io doar, ca fi-mea n-are nici o treaba. ar trage de globulete, dar nu prea mult...se intoarce la biznisul ei. nici luminitele instalatiei n-au impresionat-o prea tare! mai buna reclama de la orange...
asta e. las' ca-mi place mie!
maine vine si mosul ca azi am terminat tarziu de impodobit si a venit ora de culcare. abia astept sa-i vaz reactia in fata cadourilor.

si poimaine, calare pe masina si la mama cu noi ca ea are/face papica buna. Acolo, alt bradut! Facem si acolo, asta e, nu se poate fara in ajun de craciun. De fapt, in ajun e cel mai frumos moment de impodobit!
btw, CristinaNegara nu vii in Barlad de craciun?

apoi, de rev., la Bz.
si apoi acasa.
si uite asa, am facut bradut frumos numai pt doua zile, ca in ian. s-a dus spiritul craciunului. da' te pui cu nebuna, respectiv io.

In caz ca nu mai intru pana sambata, va urez SARBATORI FERICITE! SI SA PETRECETI FRUMOS!

si SANATATE MAXIMA BBILOR BOLNAVIORI!

si INA, SUNT CU GANDUL ALATURI DE TINE!!!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor nu mai am loc de gradina zoologica a alexiei, de cand s-a nascut si pana acum a tot primit la animalute de nu le mai stiu numarul -avem in dotare:caini, pisica, magar, rata, crocodil, omida, foca, defin, pinguin, soarece, ursi,vaca, tauras, veverita, oaie....si ghici cu ce vine nasa azi cadou..... cu un elefant si un neam de pasare....ce ma fac eu cu toate animalutele astea???

catuta poti sa ii faci chiftelute insa nu le prajesti in ulei, le pui doar in tigaie de teflon sau le poti face marinate(adica cu sos) si sunt super bune.Sau ii mai poti face paste cu carne la cuptor si cascaval ras deasupra.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Bic sa sti ca si Stefan cand mananca carinitza "putie,putie". Ieri a mancat supa de pui cu galusti si la masa de fructe/branzica i-am facut branzica de la Monor cu banana. Azi dim. nexam kk si dupa masa de fructe(para+iaurt cu capsuni) statea mititelul in 4 labutze cu fundul in sus si capul pe covor si se scremea...de ziceai ca naste. Dupa care se uita in ochii mei si zice "putie,putie". Eu zic " ai facut kk???Pfff ce pute!!" La care el "kk.....putie,putie"! Si l-am schimbat si mi-a mutat nasul...si a tb aerisita camera de urgentza si dus pampersul la gunoi ca...nu se putea sta de el.

Fetelor....anuntz ca azi Sotul meu a mai gasit 2 purici pe el si eu sunt plina de muscaturi pe picioare. Cred ca tb sa ma duc maine sa iau prafuri ceva sa dau...pana ne intoarcem sa fie ok. Apoi cand ma intorc chem deratizarea si hingherii desi imi e mila de bietul animal. Dar ce ma fac cu vecina cu pisicile si prepelite si porumbei si un caine maidanez tinuti in casa??? Pisicile se tot plimba pe scara si...lasa purici cred ca altfel.... Offf Tarutza mea ce bine era cand o aveam ca ea probabil ca ii aduna si ii omora ca era data in permanentza cu frontline!

Eu am spalat geamurile iar maine mai am de aspirat sufrageria si de sters praful si cam atat. dar daca dau cu ceva solutii...nu cred ca ma muncesc degeaba. O sa facem la intoarcere curat luna din nou.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput