LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Multumesc Meems!
Serviciu usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

buna fetele .....va multumesc din suflet pentru raspunsuriel voastre ,ne-au fost de mare ajutor mai ales sa vedem ca sunteti alaturi de noi ,va iubim .
Nu aveam "batista bb" ,dar i-am cumparato astazi si suntem si noi multumiti de ea,caci am si bagat-o in functiune.
Am fost la doctora si ne-a schimbat tratamentul ,ne-a dat acum sa luam asa :
Augumentin 4ml la 12 ore.
Claritine (sirop) 5 ml o singura data ,seara .
Bronchicum 2,5 ml de 3 ori pe zi .
Karvol pastilute ....seara la culcare prin apropierea lui.

Vad ca se simte mai binisor ,nu mi-a mai vomat a si mancat putina seama de la ciorbita si laptic ,am facut si nani c-am 3 ore si a dormit linistit nu sa mai agitata .De aceea am si raspuns asa tarziu .Ce pot sa va spun ca l-a ajutat mult acest Bronchicum,la linistit foarte bine .

madau,vreau si eu o felie de pizza ...pls!
Ripley si eu i-am pus bors in ciorba lui Rares si nu am avut nici o problema.
Ela ,si eu zic sa crezi in deochi , caci si noi mereu o patim de cate ori vine sora mea la noi ....il deoache pe Rares .....ea o deoache si pe mama noastra.Nu e de gluma cu asa ceva se poate muri din asa ceva .
ela27oananoua nu ne-a plans prea tare Rares ,in schimb a fost marait si lafel baga tot ce prindea in gurita si nu ii mai dadea drumul sau se freca cu acel lucru in locul in care il durea ........ca si acum ,caci dupa ce sa suntem bolnaviori ne-a mai spart si al 7 lea dintisor (avem 4 sus si acum 3 jos) .
Mancare de Craciun ......cele traditionale ,sarmale ,carnati ,cozonac si ciorba de perisoare ...vreau sa fac .lui Rares o sa ii dam si lui sarmalute (una binentele ) eu le fac mai mult din carne de vita ,asa ne plac sa nu fie prea grase .......

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

ela27oana,am uitat sa iti spun ca de la dintisori avem balute multe ,multe ......caci ii schimb de bluzite si de 7 ori pe zi .asa rau se uda mereu ,pana la body.

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Osteffy iti trimit cu drag una bucata pizza hawaiana. Enjoy!

Sa vedeti ce face Miruna...acum 10 min ma duc pana la bucatarie sa iau ceva si o strig sa vina la mine..nici un raspuns, strig din nou..nimic, intr-un final ma duc suparata in dormitor si strig din usa..."mai tu nu auzi, ce faci acolo???", la care ea, cu o fatza uimita si cu biberonul aratand spre mine : "apa..bea"

Deci sunt in plus in casa asta..fiecare cu ale lui

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fost la pediatra. Ea zice ca e viroza, posibil luata de la serbarea de la gradi, cica sunt virusi care pot avea incubatia de cateva ore.

E rosie in gat si are ceva secretii pe caile respiratorii, dar nu-i de rau. Palpat urechi-> ne-tipat.

Tratament: panadol alternat cu nurofen, algocalmin la nevoie, Karvol, Stodal, ser fiziologic in nas... vit C natural (dar daca mananca o mandarina sau un kiwi nu mai e nevoie).

Daca se agraveaza sau nu scapam de febra in 3 zile, Ospamox.
Putem pleca la bunici. Putem face baie si dupa ce ii trece febra putem iesi din casa.

Vine Silvia cu ta-su de la petrecerea de Craciun de la el de la servici. Va las si lva pup.

Mergi la inceput

Gresit. A venit numai ta-su. Silvia doarme in masina
Nu va speriati, s-a dus dupa ea.

Madau dulce Mirunici.

Multumim tuturor pt urarile de sanatate si promitem sa ne facem bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna seara la toate!

Am ajuns si eu in sfarsit acas dupa o zi de: chiul!
Victor, sotul meu a avut prima zi de concediu si mi/am facut de cap. Ei, nu chiar in totalitate ca am petrecut 2 ore groaznice la dentist. Asa tare m/a amortit pt niste plombe incat si in frunte as fi putut sa/mi bat cuie. 4 ore nu am simtit nimic. Asa ca nu m/am intalnit cu scumpa noastra Ripley pe care o tot aburesc ca ma vad cu ea.
Ripley, vin! Si scuze!
Da' nici nu puteam vb.

De fapt am mai fost odata la Cj, acuma seara. Asa scurt pt mici cumparaturi.

Vad ca discutati deja despre meniul de Craciun: mmmmmmmmm, abia astept papa bun. Dar, partea nasoala e ca trebuie sa o si fac. ( Catutza- vreau si eu in vizite sa scap)
Despre bors, n/am gatit in viata mea cu bors. Pe la noi nu se gateste foarte mult cu acrituri. Poate la noi in familie!
Dar recunosc: m/as da la o oala cu bors.
Si zeama de la varza murata e adorabila.
Abia astept sa fac sarmalutele. MMMMMMmmmmmmm!

In rest, ma tot gandesc ce sa le fac la astia la party sa nu fie foarte comun. Adica sa manace ceva salate care nu le mananca de fiecare data la sarbatori. Vedem!!! ???

Aron papa bunatatile lui!
Ca sarmale? poate un pic de tot de gust.

Maria_Alexia: tu esti colega mea de "suferinta". Vad ca si cu tzitzi sunteti la fel cu noi, si cu noptile, si cu petrecerile...si cu data nasterii aproape la fel. Zi/mi si mie cum vad pozele in contul comun. Imi e mai usor sa intreb decat sa "sap" eu.

Noki: bravo ca ai scapat! E super in vacanta!

Am vazut pozele voastre din parc. Doamne ce scumpa e printesa voastra!
O fetita in miniatura. Nici vorba de bb! E fff frumoasa!
Astept pozele cu Mosul!

Apropo de Mos: la noi Craciunurile erau cu totul speciale si la noi nu a venit niciodata un Mos imbracat. Parintii nostri, ai mei si ai fratelui meu, ne/au lasat sa ni/l imaginam noi pe Mos. Era o totala magie. Bradutul si cadourile le aducea Mosul cand noi 2 eram la bunici, asteptandu/l pe EL. Lasa in urma lui geamul intredeschis.( Noi eram foarte uimiti ca a uitat sa inchida dupa el geamul. )Cele 2 ,3 ore de asteptare erau cele mai lungi din tot anul. Cadourile nu le desfaceam pana nu colindam impreuna si/i multumeam ca a fost din nou atat de darnic.

Ma exprim f greu! hmm!

Madau: tu de ce nu esti la petrecere cu sotul tau?
Mah, si cu Miruniciul e fun acasa dar oricum...
Eu asa m/as fi dus la petrecerea sotului...Numai ca am fost eu "vaca" si nu am meritat party. Asta e!

Hai ca va pup ca ma duc la lordul meu mic ca nu am prea stat cu el azi.
Va pup pe toate!

Maine fac curatenie ca mi/am concediat femeia. Eu fac mai bine!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Cu intarcatul... pai cand mi-am aratat intentiile de intarcarea m-ati aburit ca da, da, si eu, si eu! Eu ca fraiera v-am crezut si am zis ca facem o intarcare in grup, m-am apucat serios de priblema si cand colo... acuma o cam dati cotita!

Avantaje sa alaptati in continuare:
-e mai comod, de linistit bb, in caz de diarei, raceli, etc
-tot e mai bun laptele de mami decat cel de supermarchet
-eu zic ca tot ofera o oarecare protectie in fata bolilor

Dezavantaje:
-pe masura ce cresc vor fi tot mai greu de intarcat
-nu va puteti desparti de bb de ordinul zilelor

Asa ca eu va sustin moral sa alaptati in continuare si sa intarcati cand vreti.

Eu una m-am apucat sa beau ceai de salvie - mneam! Ce bun e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ionikka nu m-am dus la party cu sotul ptr ca nu m-a luat..cica e numai ptr angajati..ca si asa sunt 65 pers
Da' nici io nu am tinut mortis sa merg, ca deh...seful e nasul nostru, asa ca nu avea ce sa zica daca apaream. Da' am zis sa nu se simta prost ailalti de au venit singuri

Don'soara Miruna face in continuare prostii...a furat cutia de pizza de pe masa si a aparut cu ditai bucata in mana, in sufragerie..fericita tre si rontaind la ea

Daca o tine tot asa, pana vine tasu ajung la balamuc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ela, eu cred ca a plins de la dinti. Daca dadea cu limba clar e de la dinti.

Mama, ce ma apuca nostalgia cind va citesc despre meniuri de Cracium, pom, etc. Pe mine asa m-a luat o lene ca anul asta nu fac nimic. Poate sa fac si eu o supa a la grec, inspiratie Madau, da' n-am facut niciodata. Cred ca gasesc reteta in cartea de bucate. Cit despre curatenie, atita fac tot timpul si tot nu se cunoaste, ca nu cred ca o sa fac.
Ce intelegeti prin curatenie generala? Daca ar fi sa fac eu asta, ar trebui in primul rind sa fac ordine si arunc cam jumatate din casa.

Nu apuc sa ma uit la poze, dar sint convinsa ca toti bebelusii sint absolut minunati!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput