LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
Morgano spune:
Am scris o tona si am gresit tastele, sau combinatia si s-a dus naibii tot
Ideea era: bors de la o tanti de incredere.
Zeama de varza nici nu am in casa, desi mie personal imi place tare mult.
Cu sarmalele .... desi tentatia e mare, cum le fac eu bine condimentate si cu un ciolan afumat imens.... nu risc sincer sa-i dau Anei. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ela27oana spune:
helppppppppppppppp,
apatit cineva sa planga copilul tare de la dinti???? nu stiu ce rae de o ora jumate nu pot sa o linistesc plange intruna si roade orice de la carti ibric de inox ideea e sa aiba ceva in gura,sa fie oare de la dinti sau de la raceala asta,
este clar ca are ceva ea nu plange niciodata
sau acum scoate limba si da cu degetele peste ea,eu numai pricep nimic
joyyyyyyyyyyyyyyyyyy,unde esti ca de cand a-ti plecat voi nu m-am mai inteles cu ea,a cautat in toata casa si cand nu v-a gasit da-i urlete
Ela si Oana-Daria
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Ripley
fetele care ati pus bors in ciorba ati avut pb cu burticile copiilor?
pus. si n-are nimic. oricum se pune de pe la 8-9 luni
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
ripley-referitor la bors,eu nu i-am dat si nu cred ca ii voi da,dintr-un motiv simplu,eu nu mananc cu bors si prin urmare nu voi sta sa-i fac ei mancare separata,daca cand va fii mare ii va placea din cand in cand poate ii voi face
stiu copilasi care papa de la 8 luni si nu au nimic
s-a linistit fata si a manacat si adormit,poate o sa radeti dar in disperare de solutii ,i-am zis tatal nostru de 3 ori si am stropit-o cu apap sfintita si sa- linistit fata.
oare chiar sa fii fost deocheata???ca eu nu prea cred in asa ceva
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Ela ba sa crezi...ca io era sa mor deochiata cand aveam 4 luni. Noroc cu mamaie, altfel....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
catutza spune:
Ripley , eu ii fac ciorbita Biancai cu bors si nu are si nu a avut nimic niciodata. Cu zeama de varza nu indraznesc sa-i dau deocamdata (am si eu "pasaricile" mele...sau un stol?)
Ela , eu zic sa crezi in deochi , eu mereu o patesc cu Bianca cand vine soacra mea pe la noi. Ca de cand intra pana iese numai la ea se uita si vai...vai..vai, asa ca atunci cand pleaca stiu ca trebuie sa-i spun Tatal Nostru ca altfel nu mai tace saraca.
La noi e putin mai complicat cu mancarea de Craciun (plecam pe 25 la nasi, pe 26 la fini , pe 27 la parintii mei si pe 28 la socrii). Asa ca acasa nu voi face cine stie ce mancare ca se strica in frigider. Fac doar o salata de beouf (sau cum se scrie!), o rulada cu carne de porc la cuptor si un salam de biscuiti. Si cumpar toba, lebar, si alte minuni. Daia sunt stresata ca trebuie sa-i gatesc ceva separat Biancai. Ca de revelion ne descurcam si noi ca si voi cu cate putin din mancarea noastra.
Voi dati piftie la copii? Eu o sa fac de curcan de revelion si ma gandeam ca i-as da putin sa guste.
Madu , dupa sarbatori, cand ai tu timp i-mi dai si mie BE?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Noki_Lara spune:
Hello! Sunt oficial in vacantza!Am predat la ASE referatul, apoi am fost cu Titi la serbare, unde a fost suuuuuper: veselie maxima, cantat, dansat.
Toate pana la mosul care atunci cand a urlat in microfon in urechile ei "ho ho ho",a inceput Titi sa planga la microfon de numa'...la care mosul cica: "asta e cea mai frumoasa poezie pe care am auzit-o"!
Amu astept sa ne vedem la Tv, la Prima, ca au filmat aia la greu.Poze am si io stive, dar trebuie sa le incarc, dar asta sera, ca acuma sunt la mama!
Pupici!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
patriciaR spune:
Anda multumesc mult de lamuririle cu vaccinarile...ma gandeam eu ca sunt doze ce continu tulpine pt mai multe boli .
Ina si multa putere su rabdare!
Anastasia a reusit azi dimineata sa-mi rupa fila din pasoport cu stampila si data la care am intrat in S.U.A., sa vad cum o dreg...e importanta...si ar trebuie sa fie ca si noua.
Ufff...nu mai stiu cum sa o tin ocupata cu jucariile, orice numai jucarii nu...
Numai bine la toate!
madau spune:
Io am ramas "home alone", tati a plecat la petrecerea de sfarsit de an a firmei, Miruna doarme iar eu am comandat o pizza...destrabalare totala
Catutza nu cred ca-i voi da piftie, din simplul motiv ca acum de Craciun nu fac, iar revelionul il facem la niste prieteni, am facut deja lista cu meniul si piftia nu e pe acolo. Dar cred ca poti sa-i dai sa guste, mai ales ca e de curcan, nu vad ce e rau, e doar zeama de supa inchegata.
Iti dau si BE, numai sa se infrumuseteze vremea asta sa ne putem intalni. Numai sa imi aduci aminte, ca io mai uit
Noki asteptam cu interes pozele cu Sararici si mosul!
Ma duc sa ma indop cu inghetata si sa "surfez"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
meems spune:
Intru si eu cu un mesaj scurt inainte de-a pleca la lucru.
Ina, nu cred ca mai are rost sa repet ce-au zis fetele... Esti iubita de noi si suntem aici ca sa te sustinem. Ne rugam pt. tine si pt. samburelul(a) din burtica!
PatriciaR, intr-adevar astia cred ca vor sa recupereze vaccinurile ce le-a "ratat" Anastasia in Dk. Rianna a primit vaccinuri in prima ei zi de viata, apoi la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, si acum la 1 an. Vezi cum dregi pagina din pasaport...
Ciorba cu bors si eu i-am dat Riannei si n-a patit nimic.
Cred ca mai era ceva, dar am uitat... Oricum tre' sa plec la lucru. Pupici.