Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bine ai venit , Corina , impreuna cu bebeul tau minunat si deosebit !

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Corina, bine ai venit! Sa-ti traiasca puiutul, m-a impresionat mult. Te trec prezent la intalnirea de pe 20?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

bine v-am gasit!tare as vrea sa vin si eu pe 20,dar nu promit nimc,pt ca sotul meu ma tot ameninta ca ma duce la munte .este probabil ca sambata chiar sa mergem..nu este sogur.daca nu lecam la munte,desigur,voi fi bucuroasa sa va cunosc.are ceva daca va treziti cu mine acolo?.va pup pe toate si va multmesc pt primire.sper sa ne cunoastem cat mai repede

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Corina, noi ne intalnim la Mall-ul nou, la barul de langa locul de joaca pentru copii. Locuri sunt destule, nu e nevoie de rezervare, mai ales ca nu se consuma decat bauturi si inghetata... Deci oricine e binevenit, chiar daca nu anunta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

OK.multumesc de invitatie.imi spusese oana(catxo)despre intalnirea voastra si mi s-a parut super ideea.poate ajung si eu cu bb meu.am uitat sa spun ca este nascut pe 18 nov 2006(pt listuta)a fost un copil foarte dorit si foarte puternic.a vrut sa traiasca.eu am avut mari probleme in timpul sarcinii,am fost in amenintare de avort aproape toata perioada sarcinii.am facut zeci de ecografii,faceam saptamanal,majorotatea la d-na minodora ghita de pe romana.pe artunci dansa nu facea tridimensionala,insa am fost sfatuita de multa lume sa nu mai merg la bucuresti pt tridimensionala pt ca si asa fac saptamanala aici.si asa am si facut...nu imi pare rau,asta este.nu mai am ce face.bb meu are SD si trebuie sa ma obisnuiesc cu asta..si am inteles ca exista o posibilitate destul de mica sa se vada si la 3 sau 4d daca copilul are anomalii genetice.am cunoscut o fata care a patit asa ceva.asadar...pe timpul sarcinii am fost foarte suparata,pt ca tocmai in prima luna de sarcina mi-am pierdut tatal...a fost dureros,si foarte greu mi-am revenit.stiam ca trebuie sa lupt pt bb-ul meu ce avea sa vina pe lume...insa,din cauza supararii,bb meu nu crestea,intotdeauna era mai mic cu 2-3 saptamani.desi era in urma,dezvoltarea lui era normala.la ecograf nu s-a vazut absolut nimic ce ar fi putut da de banuit ca ar avea SD.asadar,am urmat tratamente peste tratamente sa pot mentine sarcina. pe care totusi nu am putut sa o tin decat pana la 8 luni,cand bb meu s-a gandit sa iasa.la doar 2 kg si 45 de cm lungime.am stat 3 saptamani la maternitate,3 saptamaini grele.groaznice.am venit acasa cu puiutul nostru mic...cariotipul(testul cromozomilor),l-am facut l;a bucuresti,cand bb avea 2 luni,pt ca era prea mic sa il fi facut mai devreme.niciun medic din ploiesti nu a putut spune daca bb meu are SD.asa ca ne-am dus sa facem testul,in speranta ca poate nu va fi asa.au urmat inca 2 luni si jumatate de stres si incertitudine,pt ca atat a durat analiza.a fost rau,dureros,nu mai spun.insa.acum,ne bucuram ca il avem pe bubu nostru,ne bucuram de el,de ce face el,de fiecare zi petrecuta cu el.pt spune ca are o evolutie foarte buna,este aproape ca un copil de varsta lui,si spun asta ca ,inca nu si-a dat drumul la vorbit,dar..este foarte ok.nu avem probleme la inima,la nimic.multumesc lui DD CA AM UN BB SANATOS,si accept ca am un bb cu SD,doar ca nu vreau sa cred....va pup si...mai revin.sanatate tuturor.asta este cea mai buna

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Corina, foarte trista povestea ta....totusi, imi pare rau sa aud inca o istorie trista a carei vina o poarta, inca o data, medicii din ploiesti..dar asa e..nu mai are rost sa te gandesti ce s-ar fi intamplat daca...poate asa a fost sa fie..poate ca ati fost alesi voi de dumnezeu sa aveti grija ca un asemenea sufletel sa aiba o viata buna si frumoasa, pentru ca dumnezeu s-a asigurat mai intai ca celor carora il trimite sunt oameni speciali, inzestrati cu calitati deosebite si o mare forta interioara..puiul tau e un dulce si un dragalas..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Bine ai venit Corina! Sper sa ne vedem la intalnire!

Eu ma chinui de cateva zile sa scriu un mesaj. De abia ajung sa dau raportul la forumul de slabit. Ma tot chinui cu vreo 10-15 kile in plus.

Fetele sunt ok, cresc. Una doarme cu mine, una cu taica-su. Asa le-am obisnuit de mici, asa dorm. Alexia adoarme imediat, se pune cineva langa ea in pat si a adormit in 10-15 minute.
Pe Daria o leganam un pic in cosuletul de masina pus pe picioare si adoarme si ea imediat. Bineinteles ca amandoua dorm dupa ritualul obisnuit baita, masaj si laptic.

Gata poate mai intru mai tarziu ca nu ma mai lasa fetele.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Corina, intr-adevar, trist, foarte trist, esti o luptatoare! Iti doresc putere multa si sper sa poti veni sambata la intalnire cu piticul tau care e un copil foarte vesel, se vede ca e inconjurat de multa dragoste! Am trecut data: 18 noiembrie 2004, nu 2006, ok?
Fatima, am aruncat un ochi peste pozele tale, ce e cu tricotajele alea superbe? Tare mi-ar placea si mie pentru bebe Tea. Eva ta imi aminteste mult de Tea cand era mica, mai ales acum, ca am vazut-o, ce dulce era ea cand se uita mirata, cu gurita mica...
Oana, ce tare e Alexia in pantofii lui taica-su! Nu e cam greu cu Daria nascuta atat de repede dupa Alexia? Cum o tineai pe Alexia in brate cand erai gravida? Ce frumos trebuie sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Neata!

Bine ai venit, Corina!!!

Sa-ti traiasca copilasul si sa va bucurati de el!

Fatima, poze de la botez?
cand ne vedem la salon?

am descoperit aseara prin dulap o cutie de Humana 3 (am trecut pe Humana Junior); daca este cineva interesat, o donez cu mare placere.

o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput