Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 19
fatima spune:
clyo, uite aici cateva poze de la botez...
botez
la salon ne vedem cand vrei tu..
parca ti-am trimis nr. de telefon, nu?
medeea, modelele de tricotaje le-am salvat de pe net, vreau sa i le arat bunicii mele, sa vedem ce poate sa faca din ele..
ti-am zis ca asa imi aduc si eu aminte de Tea ta cand avea 2 luni..micuta micuta si fragila..doamne, cum cresc..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
LauraNicole spune:
Clyo , se da aia la bebei de 3 luni?Sora mea ii da matzei mici Humana dar nu stiu ce numar .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
ardeleanu spune:
fetelor va multumesc pt primirea frumoasa.MEDEEA asa este,bb meu este nascut pe 18.11.2004.stiti care este mentalitatea mea?sa vad intotdeauna lucrurile bune.nu pe cele rele.m-am saturat de cat am plans,am bocit ca o bleaga ca bb meu are SD.nu .acum nu mai e asa.am constatat ca
nu e chiar asa negru(in cazul meu)si acum nu fac decat sa ma bucur in fiecare zi de bb meu iubit.daca v-am sensibilizat,imi cer scuze.nu asta a fost intentia.sper insa,ca DD va tine cu noi,si ca viata lui bb meu va fi una frumoasa si normala.poate cer prea mult...sau poate nu.numai DD stie ce va fi de aici inainte.eu ma rog sa am aceeasi putere de pana acum,sa pot merge mai departe.am avut momente in care simteam ca nu mai pot...dar apoi mi-am revenit,aducandu-mi aminte ca am un bb de crescut..va sarut cu drag pe toate si...mai vorbim.cred ca voi ajunge si eu sambata.nu promit nimic
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
clyo spune:
quote:
Originally posted by LauraNicole
Clyo , se da aia la bebei de 3 luni?Sora mea ii da matzei mici Humana dar nu stiu ce numar .
din cate imi amintesc, e de la 8 luni.
daca vrei, ti-l dau si-l pastreaza pana atunci.
edit: Fatima, ti-am vazut fetita, vai ce mica si scumpica e, mi s-a facut dor de un bebeu; sa va traiasca.
LauraNicole spune:
Ok , Clyo , cum crezi tu !
Fatima , ce grasanica e micuta!E dulce foc!
nusicasiely spune:
Mai putem sa ne inscriem si noi?
suntem ely si mama ei nusica,care stam langa ploiesti,ca asa a vrut soarta,dar care am stat pe republicii
nusica,mama lui ely
anagia spune:
am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca incercam sa venim si noi la intalnire.
din pacate eu am inceput serviciul si nu prea mai am timp ptr nimic. cand ajung acasa tot timpul mi-l petrec cu puiul si tot nu mi se pare suficient.
am vazut ca tot ati scris despre masaj. poti face masaj daca alaptezi?
va pup. sper sa ne vedem sambata
anagia si amalia (06 august 2006)
LauraNicole spune:
Bun venit , Nusica si Elly!
Clyo , da , vreau lapticul .Il tine pe undeva pana i-l da .
LauraNicole spune:
Clyo , am vorbit cu sora-mea si vrea cutia de lapte .