Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 20
LauraNicole spune:
Multam fain ! Te pupic !
A ramas la ora 11 , nu?
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
godzila spune:
Salutare,
Am si eu 2 mari rugaminti.
Cunoaste cineva pe dr Cristescu de la policlinica de pe G-ghe Doja?
Ar trebui sa ma duc la d-sa la cabinet maine pt o consultatie si nu stiu daca sa imi pird vremea. La tel. parea draguta dar mai sti?
A doua chestie ar fi. Cunosteti vre-un medic pediatru care e bun?
La marea intalnire nu cred ca pot ajunge ca intru in sesiune si am o groaza de proiecte si chestii de invatat.
Multumesc,
Vera
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Medeea76 spune:
Corina, te trec prezenta la apel, asa ca n-ai scapare, trebuie sa vii!
Nusica, bine ai venit! Da-mi, te rog, data de nastere a fetitei tale.
Anagia, eu faceam masaj cand alaptam, maseoza mea mi-a spus ca nu e nici o probleme, dar eu faceam doar pentru durerea de spate, nu stiu cu anticelulitic-ul cum e... Poate iti spune Fatima.
Laura, da, intalnirea e la ora 11.
Godzila, ai avut noroc ca ai dat de Dr. Cristescu (Alina, nu?) la telefon! Am auzit din multe parti ca e super pediatra!!! Nu stiu ce alta recomandare sa-ti dau, eu am fost cam dezamagita de doctorii din Ploiesti (e drept ca la Cristescu nu am ajuns), asa ca am luat drumul Bucurestiului... Bafta la examene!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
godzila spune:
Medeea am citit si eu pe forum ca e o dr. super. Acum sper sa fie acea Cristescu. Ca prenumele nu mi l-a spus la telefon. O sa vad maine. Sa fie bafta!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
ardeleanu spune:
MEDEEA,cred ca voi veni.sper din tot sufletul.am vazut cam toate pozele cu bebeii vostrii si mi se par niste copii absolut superbi!sa va traiasca si sa va bucurati de ei! GODZILA,eu am intins cam toti pediatrii din ploiesti sa stii,si am ajuns la concluzia ca dr BABUS este cea mai buna.eu avand pe bb cu probleme,am constatat ca este foarte bine pregatita.si am fost foarte multumita de dansa.are si cabinte particular in malu rosu,langa posta.eu pe dansa ti-o recomand.am mes si la d-na VASILE ORESTA.foarte de treaba si ..competenta.insa este prea ocupata...va sarut cu drag si va doresc tutror multa sanatate.si bebeilor!
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
geliza spune:
Godzila, dr Cristescu (apropos...care policlinica de pe Gh Doja???...este pur si simplu un dispensar....in blocul imediat dupa Electrica - hale) este dr noastra de familie....este f priceputa, are cunostinte multe, e draguta...dar mie mi se pare ca ar prescrie prea usor antibiotice....eu am fost multumita pana acum....cat despre dr BABUS....am fost cu Ilinca atunci cand dr Cristescu era in concediu....si mi-a spus numai prostii...am iesit aproape plangand din cabinet....dupa care am mers la Bucuresti...nici vorba de ce-mi spusese dr
....asa ca parerile sunt impartite....acum depinde de fiecare ce asteptari are...de ex acum dr Cristescu este f aglomerata....si are si zile cand raspunde f greu la tel....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
clyo spune:
neata!
io una nu ma dau in vant dupa Cristeasca; si-a facut un nume pe spatele mamei sale (cum o cheama 
) - daca vorbim de aceeasi persoana.
imediat da antibiotic, e pusa numai pe spaga, se poarta urat cu pacientii; am vazut niste scheme de diversificare care m-au pus pe ganduri.
ma rog, asta stiu eu de ea.
CatXO spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa intru si eu.
De-abia astept sa ne vedem la intalnire. Eu o sa fiu mai devreme pe-acolo, adica pe la 10.30, deoarece botezul la biserica este la 12 si sa apuce si Alexia sa se joace un pic. Ca dupa aia, daca o iau prea repede, se crizeaza rau.
Noi suntem ok, fetitele cresc, iar eu sper sa scad in greutate. ![]()
Geliza tu nu vii la intalnire?
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
bolgiumiki spune:
Si noi suntem la dr.Cristescu de cand s-a nascut Luca.Este intradevar fiica vestitilor medici Mertl, dar la cat de aglomerata este dr.Cristescu nu cred ca totul se datoreaza numai mamei.
Daca intrebam toate mamicile fiecare are ceva de spus impotriva medicului pediatru indiferent cine este acesta.Cu noi a fost mereu amabila,e intradevar greu de prins la telefon si asta pentru ca are multi pacienti si nu cred ca ii convine cuiva ca ea sa vb la tel in timp ce consulta.Iar in privinta antibioticelor aici am si eu un semn de intrebare.Mereu am insistat sa imi spuna daca este 100%nevoie sa ii dau iar de doua ori a zis nu din cauza insistentelor mele si a fost ok.
In concluzie eu sunt destul de multumita de ea.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)