Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 21
clyo spune:
apropos de dr. Cristescu, am inteles ca nu elibereaza retete gratuite decat daca i se ofera o mica atentie.
tot ce scriu aici despre ea sunt informatii primite de la 2 persoane pe care le stiu bine si nu ar avea motiv sa minta.
in schimb, am auzit lucruri bune de Dr. Mertl, ca ar fi la curent cu ce se mai "poarta" afara.
Madachan spune:
Ne mai tineti minte? NU prea am mai scris,dar va citesc... Ne vedem sambata la 11.
Ardeleanu,am vrut sa-ti scriu PM dar nu merge.In fine,imi poti da si mie un nr de tel al dr. BABUS? Si daca imi poti da mai multe detalii despre adresa cabinetului...nu prea cunosc zona....Multumesc anticipat!
EDWARD 29.11.2004
poze->
TweetyGeo spune:
Salut, sunt si eu o mamica de Ploiesti cu un baietel de aproape 10 luni - Vladut. Noi stam in Malu Rosu. Nu o sa venim la intalnire, pentru ca atunci este ora lui de somn.
Irrinuca, eu am fost la ecograf la dr. Juncu la CFR si e foarte bun, numai ca e foarte aglomerat.
Madutza, eu mi-am luat gresie si faianta de la Dolly ca era mai ieftina si oferta variata. De acolo am luat si chit, lavabila si tot ce mi-a trebuit pt. amenajarea apartamentului. Termopan mi-am pus de la Aplast si sunt foarte multumita.
As merge si eu la sala, dar n-am cu cine sa-l las pe asta mic.
Salon de masaj mai e la Venus la etaj.
Clyo, am auzit si eu ca dr. Podeanu e foarte buna. Anul trecut era 500 000 consultatia la domiciliu. Nu stiu acum.
geliza spune:
Oana, eu nu o sa vin al intalnire pentru ca de obicei sambata mergem la tzara....si chiar atunci plecam, in jur de 11...DAR...in cazul in care nu mergem s-ar putea sa vin....daca nu ramane pe altadata
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
bolgiumiki spune:
Nu mi s-a intamplat ca dr.Cristescu sa ne de-a un tratament si sa nu ne elibereze reteta gratuita.Ar fi fost chiar culmea doar am copilul inscris la ea.Si nu i-am dat niciodata atentii decat ca am platit consultatiile cand am fost la privat.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
ardeleanu spune:
MADACHAN,nu mai a nr de tel al dr babus,dar promit ca voi face rost de el.cabinetul este in zona malu rosu,langa posta,undeva pe stanga,intr-o scara de bloc.cum voi face rost de nr ei,am sa ti-l dau.despre noi...sunt tare suparata ca bb meu a facut febra 38 cu 3 si nu stiu ce sa ii mai fac sa ii scada.i-am dat nurofen,i-am pus otet,acum i-am pus si un supozitor cu novocalmin...sper sa ii treaca,altfel stau toata noaptea sa il pazesc...maine avem si ore de logopedie,la care nu as vrea sa lipsim,si nu stiu cum am sa fac...

de abia ii trecuse o raceala zdravana care l-a tinut aproape 2 saptamani si incepe iar...va sarut pe toate si va doresc sanatate
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
godzila spune:
Hai sa va zic de Dr Cristescu (Alina Stefania) care are cabinet pe G-ghe Doja. Sper ca vb de acelasi lucru.
Ca profesionist nu stiu ce sa spun. Are tendinta de a prescrie niste chestii cam aiurea. Ex: mi-a prescris Ca- pt ca e in urma cu dentitia si cu greutatea (asa a fost dintotdeauna si nu e o regula ca dintii sa apara intr-un an fel ca nr si dispozitie) fara sa propuna o analiza de calcemie.
Mi-a prescris Peritol, care pe langa faptul ca e antialergen e si sedativ si se recomanda a se da dupa 2 ani.
Eu astea 2 chestii nu i le dau in ruptul capului...fie ea ce dr. o fi.
Si mi-a mai dat alte chestii care sunt relativ ok dar tot nu are sens sa i le dau. Respectiv BioticsBaby- care e pt refacerea florei intestinale- nu a luat antibiotic, deci nu e cazul si inca ceva pt alergie, alergie care nu se stie de la ce e si care ar putea trece de la sine.
In schimb m-a lamurit ca nu e nici boala eruptiva, nici toxiinfectie alimentara...asa ca a fost relativ ok. Si culmea, nu a vrut sa primeasca banii de consultatie, desi am fost la cab. particular, pt. ca citez: "pt. 2 bubite". M-am simtit cam ciudat...usor confuza, zau vca vroiam sa o platesc.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
LauraNicole spune:
Buna , dragelor! Venim si noi sambata sigur dar cum ne vom recunoaste?Ca presupun ca mai sunt si alte mamici cu pitici p-acolo si ar fi aiurea sa intrebam "Tu esti de pe DC ?Oh , scuzati!" ,hihihi !
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by clyo
Neata!
mey Laura, ce faci la orele astea pe net?????
Hihihi !!! Nu vrei sa stii !

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !