Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 17
LauraNicole spune:
Asa-i , Pupazescu nu e adepta antibioticelor bagate pe gat pentru orice .
Unde e sala?Eu stau lg sala Doroftei si aici e abonamentul 500 000 pe luna la aerobic numai , doua sedinte pe saptamana .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
corana spune:
Mai intai ne pare rau ca nu putem ajunge la intalnire....Avem un botez (se pare ca nu suntem singurele...)Poate data viitoare.
Legat de dr pediatru Noi mergem la dr Pupazescu.E foarte ok.Se pricepe si are si rabdare.Si o poti suna si in noaptea de anul nou si te ajuta...
Mamicilor, stau si ma gandesc cum aveti voi timp de sala sau dansuri si cu cine lasati bebei in timpul asta ca mie nu-mi ajunge deloc timpul. Asa ca dati-mi si mie sfaturi, please.. Si inca ceva (ca tot am prins tastatura acum ) cum va adormiti bebei, ca Ana nu adoarme decat la san
Medeea76 spune:
Dani, nr. doctoritei Culcer e 0723330001, eu am insistat ceva pana mi-a raspuns si m-a chemat la cabinet, pentru ca si-a dat seama ca sunt disperata... La vaccin copilul trebuie sa fie sanatos, fara febra, rosu in gat si altele. Sa nu uiti sa-i dai sa suga in timp ce-l inteapa, ca sa nu simta durerea! Cu dansurile a ramas pe saptamna viitoare. Iti doresc un botez frumos, linistit, si un bebe (crestinat) sanatos!
Madutza, imi pare bine ca ne-am intalnit. Esti foarte frumoasa!!!
Laura, sala de aerobic si aparate e jos la Sindicate, si daca ai abonament full (dintr-ala de 600.000) poti sa mergi de doua ori pe zi la aerobic, in fiecare zi + aparate de dimineata pana seara.
S-a inscris si Fatima la intalnire!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Corana, mesajul tau a aparut mai tarziu, dar tot l-am vazut! Nu stiu cum fac fetele cu bebeii, dar eu o iau pe Tea peste tot cu mine, insa e o fetita tare cuminte!
Cu adormitul, of, e poveste lunga pe forum... Eu am folosit metoda lasatului sa planga doua dopti (cate 5, maxim 10 minute) si a inteles foarte repede ca plnge degeaba. In timpul zilei, chiar daca afara e intuneric, lumina in camera sta aprinsa (chiar daca ea doarme), nu o stingem decat cand e ora ei de culcare (somnul de noapte). Stie foarte bine ca noaptea e noapte si cand stingem lumina adoarme instantaneu... Daca mai vrei sfaturi pe tema asta iti dau, desi m-am certat cu multe fete pe forum pe tema asta.
Fetele, veste buna! Fatima are si masaj la salon!!!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
bolgiumiki spune:
Luca adoarme de cand il am singurel,nu l-am leganat niciodata.Cand era mai micut il puneam in patut si il mangaiam pe spate pana adormea.Acum la uriasa varsta de un an si opt luni facem baita,masaj,ne bagam in pijamale,spalam dintisorii,spunem rugaciunea si in patut fuguta fuguta.Mami pupa puiul,iese afara din camera,luam biberonul de lapte ,il hapaim in viteza ,mai tragem niste chiote si un pic de tavaleala prin patut si adormim.Totul fara mofturi si plansete.Asa l-am obisnuit ca sa imi fie si mie usor si nu am cedat decat cand a fost bolnavior.Totul e sa respect ritualul de fiecare seara altfel e vai si amar daca uit ceva.
Miki-mami de Luca-Andrei 5 mai 2005.
LauraNicole spune:
Ale mele , amandoua , au fost obisnuite sa adoarma singure .Pur si simplu le puneam in patut , le pupaceam , stingeam lumina si gata:Somn de voie! .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
clyo spune:
neata!
Medeea,
pentru vestea buna cu masajul, nu mai pot de durere de spate.
Felicitari celor care au reusit sa-si culce copiii singuri.
io una am esuat la capitolul asta, plus ca de buna voie si nesilita de nimeni am adus-o in patul mare cand ea dormea fff bine in patutul ei.
deh, greselile tineretii 
ma rog, am si ceva scuze: sotul meu era mai mult plecat, veneam f tarziu de la birou si mi se parea ca nu petrec destul timp cu ea.
dar asta e, dorm cu ea, ma bucur de pupaturile si dragalaseniile ei dar si de picioarele in fata, burta....
ardeleanu spune:
buna fetelor!am intrat si eu la voi,la recomadarile unei bune prietene :CATXO.sunt corina,mamica de baietel de 2 ani si 2 luni,cristian.noi locuim langa fostul strand vointa,malu rosu.as fi bucuroasa sa va cunosc si sa primesc sfaturile voastre.nu am reusit sa citesc tot ce a-ti postat,insa imi voi face timp...am vazut cateva poze cu bebeii vostrii si pot spune ca sunt minunati!eu vreau decat sa va spun ca este minunat sa vezi cum in fiecare zi,copilul tau te uimeste cu cate ceva.si cristi al nostru ne uimeste mereu...numai ca..imi este destul de greu sa spun,el are sindromul down.de asta am si intrat numai pe forumurile pentru copii cu SD.insa asta nu ma face sa nu ma bucur de fiecare lucru pe care il face.si totusi,as vrea sa devenim si noi prietenii vostrii si sa ne cunoastem mai bine.am sa va spun povestea noastra,am sa va spun despre bb meu iubit,data viitoare cand voi intra.acum,trebuie sa faca nani ca este cam marait.eu va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate
<embed src="http://p.webshots.com/flash/smallslideshow.swf http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email