Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 16
LauraNicole spune:
PS . M-ar interesa si pe mine de Sala aia , unde e , ce preturi sunt , cat e abonamentul .Daca puteti sa-mi dati si mie mai multe detalii eventual pe PM .Am de dat 35 de kg jos .Va jur!
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
CatXO spune:
Roxana c.intr-adevar acolo e salonul. Si eu tot la Marilena ma tund. Dar asta de care zic eu cu electrostimulare, masaj,etc, este pe aceeasi scara, dar un etaj mai sus de ala spuneam eu.
Piticutele mele sunt bine, Daria se chinuie sa adoarma singurica, in dormitor. Iar Alexia sta pe "tron", saracuta e constipata. Cu ea nu am avut niciodata probleme, dar nu stiu ce are acum. Trebuie sa-i fac o supita azi. Va las acum ca Daria face vocalize. ![]()
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
clyo spune:
Neata!
Oana, eu ii dau fetitei mele suc de portocale si fructe proaspete la masa de 10-11 si nu avem probleme cu constipatia.
incearca sa-i faci o ciorba si niste spanac, la noi functioneaza garantat.
Medeea76 spune:
Roxana, daca nu alaptezi, care e problema cu masa copilului? II dai acolo! Eu pe bebe a mea o plimb dupa mine de la 6 zile (la 5 zile am scos-o la biserica) si intotdeauna iau mancare dupa mine pentru cel putin doua mese, cand ii e foame ii dau sa manance si gata!
Laura, intalnirea e la Mall-ul nou, langa locul de joaca pentru copii (la etaj). Ce are propolisul ala in minus de putem noi sa il dam la sugari? Inca mi-e teama sa ii dau siropul, pentru ca pe cutie scrie ca e pentru copii de la 2 ani... Acum un an abonamentul full (aerobic + sala) era 600.000 pe luna, mergi la ce ora vrei, mai putin la aerobic, unde sunt ore fixe, de la 10 si de la 18 (asa cum spune Madutza).
CatXO, incearca Lass Baby, e un sirop pe baza de smochine, foarte bun, doar ca rezultatele apar la cateva ore dupa administrare.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Fetele, cine vine azi la dansuri? Macar sa vedem despre ce e vorba, daca nu ne convine, stam pe bancuta si ne uitam. Eu o iau si pe pitica, e obisnuita cu sala aia de la antrenamentele de Ju-Jitsu, la dansuri inca nu stim cum e. Daca mai vine cineva, merg si eu, singura nu merg. Deci in seara asta de la 20.00 la Scoala 14.
madutza spune:
Medeea, cred ca vin azi la dansuri! O sa ma duc intai acasa sa imi iau echipamentul, ca eu daca aud muzica nu pot sta pe bancuta. In legatura cu propolis, sigur ti-a dat Propol Pur de la Abocca. Este ok. Hai sa iti spun eu ce se intampla cu mieresa inainte de 1 an (mi-a explicat tot dr.). Bacteria (sau ce o fi aia) botulimica se dezvolta in mediu anaerob (in recipiente etans de obiecei). In general, a fost gasita in conserve de peste. Dar au fost si niste cazuri in America, acum 20 de ani, cand mierea se tinea in recipient metalic, ceea ce a favorizat dezvoltarea lor. Borcanele de sticla nu sunt perfect etans, deci nu se poate dezvolta. In Romania nu au fost niciodata cazuri de botulism. So, nu ai de ce sa iti faci griji. Te rog suna-ma sa stabilim intalnirea la dansuri, ca ma duc si la salon dupa munca.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Madachan spune:
E perfect pt. intalnire ora 11. Venim....
M-ati pus pe ganduri cu sala asta.M-as baga si eu,dar nu prea am cu cine lasa copilul.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Medeea76 spune:
Madutza, sorry, azi vin viitorii fini la noi, la 6,30, la o pizza... Sigur nu ajung, te sun imediat.
Intr-adevar dr. mi-a recomandat Propol Pur, dar farmacista mi-a dat Propol 2EMF, oare nu e acelasi produs? Ca si asta e tot de la Aboca... Mai intreb la farmacie, poate gasesc Propol Pur. M-ai linistit cu botulismul si m-ai facut si curioasa, asa ca am sa caut informatii despre botulism. Pe de alta parte, s-ar putea ca mierea sa fie alergogena, eu am un prieten caruia mama lui i-a dar miere cand era mai mic de un an si e foarte alergic, doctorii i-au spus ca din cauza mierii...
Mada, poate sta sotul cu Edward.
danip spune:
Buna fetele,
Medeea, vreau si eu nr de tel al dr-lui sau dr-ei Clucer si mai zicea cineva de dr. Pupazescu ca nu e adepta antibioticelor. Medicul pediatru i-a dat lui bebe pt rosu in gat antibiotic, asta pe la 1 luna juma. Se poate face vaccinul de 2 luni daca are rosu in gat, fara febra?
Si eu as veni la sala, mai ales ca am facut si dansuri moderne in "tineretile" mele.![]()
Mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi, dar daca ati stabilit pe 20 ianuarie, tocmai atunci ne botezam baiatul.
Va pup!!
Dani
Bebe Ovidiu
CatXO spune:
Buna dimineata!
Multumesc fetelor pentru sfaturi, pana la urma Alexia s-a reglat singurica. 
Danip vaccinul nu se face decat daca copilul e perfect sanatos, fara rosu in gat sau alte alea. Pe 20 are botezul si nepotelul meu, dar eu sper sa ajung. Inca nu au stabilit ora la biserica, dar cred c-o sa fie pe la 1-2 si atunci am timp si pentru intalnire.
bebe Ovidiu si pe mamica lui.
Madutza cum e pe la sala? Merg si eu saptamana viitoare. De-abia astept.
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei