Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by CatXO

Clyo, dr Podeanu nu are cabinet, vine acasa sau te cheama la ea acasa. Are amenajata o camera, dar e mai mult pentru urgenta. Deci acolo nu te duci, decat daca te cheama ea. Daca vrei iti dau nr de telefon.

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

da, te rog, am si eu un nr, dar sa vad daca e acelasi.
ciudat ce-mi spui tu, eu stiam ca are cabinetul undeva pe la 8 Martie (prin spate).
si cum fac?
o sun si ce-i spun?
Doamna, va astept la mine acasa?
cat ii dai de consultatie?

scuze ca te tot bombardez cu intrebarile...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Clyo ti-am trimis PM.

Medeea bafta la Culcer, am uitat sa-ti spun ca asta-i maniaca cu alaptatul. Mai bine te impusti decat sa-i spui ca nu alaptezi, pana intr-un an.
Imi pare rau de maseoza, chiar aveam nevoie...
O sa incerc la un salon aici langa mine, pe Teatrului. Este deschis de curand. Sper sa fie ok. Daca ati auzit de el, BodyShape se cheama, sa-mi spuneti si mie.

Madutza bafta la sala, sa-mi spui cum e.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani ploiestencelor!
Noul an sa va aduca bucurii, realizari si multa sanatate!

Medeea, felicitari de initiativa! Ce as veni si eu la intalnire ... Iti dai seama ca nu merge, dar sper sa mai faceti una si prin august, cand speram sa fim in Ploiesti.
Nu prea pot sa particip la discutiile voastre ca nu prea mai stiu mare lucru din Ploiesti ... si parca in fiecare an se mai schimba ceva. Mall-ul care e? Cumva fostul Mercur? Sunt gata Galeriile Ploiesti? In august 06 se renovau.

Madutzo mama, te spun fetelor ca aici esti mult mai activa ;) Pupici dulci Anei de la Cris. Stii ca si acum o mai tine minte?! O stie chiar cu numele :) Si bafta la slabit! Hai sa-ti spun ceva. Eu iar slabesc! Sac! :)) Sunt rea? Te pup dulce! Hai ca reusesti tu, doar ai mai facut-o o data! Si spor la renovari!

Am si eu o intrebare la voi fetelor. Stiti cumva daca la manastiri se pot face botezuri? Si se fac cumva si sambata, sau doar duminica? Si puteti sa-mi spuneti si mie care sunt manastirile din apropierea Ploiesti-ului? Multam mult!

Va pupic dulce! Petrecere faina la intalnire!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor
ce harnicute ati fost in mesaje. A trebuit sa citesc ceva... din urma. Multumesc de sfaturi. Cred ca o imbrac prea gros pe fetita de tot plange afara... si... azi am experimentat si a fost ok.
MA INSCRIU si eu la intalnire. Gata pe 20 zic prezent la mall.
Chiar daca noi suntem mai mititele... am vazut ca mai e cineva nascut pe 26 octombrie... avem puiutii de-o seama DANIP.
Interesant subiectul cu pediatri in Ploiesti. Eu am fost la Babus la cabinet (undeva prin Malu Rosu e cabinetul) si s-a purtat foarte frumos dar la petrolul la spital a fost tare nesuferita, asa ca... depinde de buna dipsozitie. Ce chestie si cu medicii astia. Cea la care am inscris fetita, cel de familie e Oprescu Ani dar nu sunt multumita absolut deloc. Se poarta asa rece si plictisita tot timpul.
Azi a fost si fetita mea mai linistita, a dormit si soarele de afar mi-a dat un asa elan ca am trebaluit toata ziua prin casa. Eu inteleg foarte bine fetele care se plang ca nu dorm puiutii lor...
Dar or sa creasca, hai sa privim optimit.
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna,

Am fost la sala si nu au decat de la 6pm. Nu prea mi-a convenit si, cum vorbisem deja cu Fatima sa ma duc la salon, am facut pe acolo o incursiune. Asa m-am trezit cu abonament si cu o sedinta de elecrostimulare la activ. M-am apucat si de dieta...sper sa iasa ceva in timp, sa pot da jos. Eu am cam mult din pacate...20 kg. Cred ca o sa mai combin salonul cu ceva: sala sau dansuri. Medeea, ce zici, te bagi?

Irinusho, pei am scris si la subiectul nostru de fro doua ori, dar nu prea m-a bagat lumea in seama. Cred ca m-a uitat, asa ca am lasat-o balta. Oricum, citesc in continuare. Am eu niste mushterii pe care le urmaresc . Si Ana il tine minte pe Cris, dar nu vb mult de el. Isi aduce aminte detalii din ziua aia. Asa ca veniti mai des. Legat de manastiri: eu am cununat la o manastire si cred ca se fac si botezuri. In jurul Ploiestiului sunt o gramada, pe drumul spre Bucuresti si spre Valeni.

Medeea, cum a fost la Culcer?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, scuze, actualizasem lista doar cu fetele care mi-au raspuns prin PM, eram cam pe fuga, uite o de la mine, te trece fata acum.
Irinusha, te asteptam in august! Mall-ul "vechi" e la Mercur, mall-ul nou e la Galerii, cu Omnia cu tot, cu pasaj intre ele si cu parcare subterana, ca deh, europeni suntem, ce mama...
Madutza, ma bag la sala, dar eu o sa-mi iau abonament intreg (sala + aerobic), ca sala e de dimineata pana seara cand vrei si cat vrei, inclusiv sambata, iar aerobicul de la 5 in fiecare zi (asa era pe vremuri). In fine, diferenta e de 100 de mii, si m-as oftica sa nimeresc in zile in care e aerobic, si eu sa nu pot face... Ca te urmaresc femeile alea de la garderoba pe geamul ala de sus sa vada daca nu trisezi, hi, hi.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Medeea, acum aerobicul este numai de la 10 sau de la 18. Nu mai e ala de la 17. La dansuri mai vrei sa mergi?
Ce ai facut la doctor?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Am fost la Culcer, e super ocupata si haioasa rau, are un stil sa vorbeasca, de cred ca daca era alta doctorita o bagam undeva si plecam. I-am spus ca sunt din Ploiesti, mai erau doi pacienti din provincie si dupa ce au plecat ei, i-a spus la telefon unei prietene ca are provinciali si ca unora le-a dat deja papucii... Iar mie mi-a spus sa-mi bag undeva laptele Humana (dar a spus-o pe sleau). Dar nu poti sa te superi pe ea, ca o spune cu un farmec aparte...
Erau o droaie du plozi (ca sa o citez), dar a facut fata cu brio tuturor, consulta in paralel, noi am facut si analize PE LOC, s-a enervat ca am bagat antibiotic in copil (mi-a dovedit prin rezultatul analizelor ca Tea are un virus puternic si nu antibioticul era solutia). Mi-a dat niste imuno-stimulatoare (la unul am semne de intrebare, caci e pe baza de Propolis, iar bebe nu are inca un an), ceva impotriva unei otite de care nu am stiut, iar copilul a dus-o pe picioare (a plans ea o vreme, dar eu am crezut ca de la dintisori), dar care a cam trecut. Ceva fier pentru anemie, in fine, mi-a placut de ea una peste alta, vedem acum rezultatele. Cica are rosu in gat si mucisori si cam atat, de-asta nu mananca. Eu ingrijorata ca a slabit copilul in ultima luna, ea: "lasa, draga, ca inteligenta nu sta in greutate, toti mai slabim, ne mai ingrasam, normal ca a slabit fata daca a fost bolnava". Mi-a spus sa o tin dezbracata in casa, asa ca am inceput sa mai dau jos de pe ea. Oricum, va tin la curent.
Ce parere aveti daca stabilim intalnirea la 11?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am intrat pe fuga si-s putin cam ravasita din cauza unei vesti aflate acum de la bb de nov-dec, asa ca daca nu-s coerenta, scuze .

In primul rand nu stiu daca voi putea veni la intalnire, fiind cu bebe mic depind de programul lui, (chiar daca nu alaptez)si daca i se face foame e scandal in toata regula. Incerc sa vin, dar nu bag mana-n foc.

In legatura cu pediatrul, spunea cineva de d-na dr Pupazescu. Spun si eu ca-i o doctorita foarte buna, din pacate am plecat de la ea dintr-o prostie, si-am nimerit la una..Acum imi pare rau, dar asta este.

De d-na dr Podeanu am auzit si eu numai lucruri bune. Personal am fost la ea o singura data, de Revelion, nu mai stiu daca v-am spus, am ajuns la urgente cu Calin, tusea si mi-a fost frica sa nu se agraveze. Acolo era de garda dansa, mi-a dat Bromhexin si Nurofen, mi-a spus ca n-are nimic la plamani. Mi s-a parut de treaba.

In legatura cu salonul de pe Teatrului, sper sa nu ma insel, coafeza mea lucreaza acolo, n-am apucat inca sa ajung la ea si nu-s prea sigura- asta daca nu s-au deschis 2 saloane pe Teatrului. Se numeste Marilena si eu sunt foarte incantata de ea, a nascut in iunie si am aflat ca acum este pe Teatrului, la un salon nou, deschis de curand. Am spus toate astea ptr ca era cineva care spunea ca se duce acolo(Oana parca).

Cu kg in plus, stati linistite ca-s campioana, am de dat jos 10 kg sa ajung la greutatea care-o aveam pana sa fiu gravida si plus vreo 10-20 de kg in plus, dar macar pe-astea 10 sa le dau jos ca n-am cu ce ma imbraca. Trebuie sa-mi iau ceva ptr botez, am vazut ceva care mi-a placut in Mall, dar am spus ca intai sa mai dau jos cateva kg, parca vad ca pana ma hotarasc eu sa-mi iau nu mai gasesc nimic sa-mi placa si sa ma-ncapa.

Parca vroiam sa mai scriu ceva dar nu mai stiu ce, daca-mi amintesc intru iar.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna!
Ce am cu Hairia?Pai ce sa am in afara de faptul ca umple copilul de antibiotice , ca umbla dupa cadouri interesand-o mai mult starea materiala a mamei decat starea medicala a copilului?Si n-are rost sa spun mai multe ca se intelege .Culmea e ca sora-mea a ramas inca la ea dar tot la particular isi duce copiii .
Pupazescu mi-a citit copilul de cum l-a vazut si si-a dat seama ca Alexa mea avea probleme cu ochii si cu urechile , chestie pe care Hairia ar fi trebuit s-o vada cu 4 ani in urma ,pe cand Alexa avea maxim 6 luni .
Pupazescu mi-a zis asa :"Copilul are lipsa de minerale , fa-i analizele ca sa te convingi ."si asa a fost .Alexa mea avea cearcane nu din cauza viermilor si nici nu era racita cum o umpluse Hairia de medicamente ci pur si simplu nu asimila mineralele din produse .Acum are 9 ani jumate si inca ii mai dau suplimente dar de la varsta de 2 ani cat avea atunci si pana acum mi-a fost bolnava de 3 ori .De 3 ori in 7 ani .E ceva , nu?
Dupa cum stiti , acum se cere adeverinta la scoala cum ca e copilul apt sa faca sportul sau nu .M-am dus cu Alexa la ea si i-am povestit si situatia Sandrei , a carei fisa medicala e inca in Bucuresti si , cum pe dobitoaca care i-a dat viata n-o intereseaza , n-o pot lua pentru ca din punct de vedere legal n-am nimic .Pupazescu mi-a spus clar ca am numarul ei asa ca , daca e ceva , stiu ce sa fac .Nici macar nu apucasem sa ii cer s-o consulte .

Medeea , e un tip de propolis care se poate da si la copii mai mici de un an .Sanatate micutei .

Pana la urma intalnirea e la Mallul nou sau vechi?Mi-e indiferent dar macar sa nu fiu blonda .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput