Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 14
CatXO spune:
Buna dimineata!
Madutza vreau sa merg si eu la sala, dar peste vreo saptamana-doua, deoarece pe 10-11 vin rushi si tin vreo saptamana. N-are rost sa-mi fac abonament acum si sa merg decat o data sau de doua ori. Vorbim mai incolo, oricum eu trebuie sa merg la programul de dimineata, ca nu am cu cine lasa fetele dupa-amiaza.
Medeea in legatura cu dr pediatri. Eu le fetitze merg pe mai multe fronturi. Am medic de familie, care e si pediatru pe dr Radulescu (pe Cosminele). Am medic pediatru pe dr Podeanu, la Petrolul, pentru cazuri de urgenta. De amandoua sunt foarte multumita. Iar pentru cazuri exceptionale si verificari anuale merg in Buc la dr Stanciu Adrian sau la dr Culcer(la ea mai rar, ca e f. aglomerata).
In alta ordine de idei, te rog mult, vreau si eu nr de telefon al maseozei tale, bineinteles daca e libera. Din cauza celor doua sarcini, imediat una dupa alta, urmate si de o operatie de colecist, acum nu mai am muschi deloc pe burta. Pur si simplu s-au atrofiat. Si trebuie sa incep si la sala si cu masaj. Asa mi-a fost recomandat de dr. Deci please...
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Varsta Alexiei
[/url]
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
CatXO spune:
Nu stiu de ce imi apare ticker-ul asa
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
madutza spune:
Fetelor, mi-am luat echipamentul dupa mine. Dupa serviciu ma duc direct la sala. Cred ca de la 17. Sper sa nu se iveasca nimic pe aici, sa pot pleca la timp. Poate fac si o incursiune la salon...
O saptamana frumoasa!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
clyo spune:
neata!
sorry dar io in weekend nu prea intru; prefer sa stau cu fi-mea
Medeea, in principiu vin pe 20, daca intervine ceva, te anunt; locatia e super.
pe mine ma intereseaza in primul rand masajul, apoi tratamentele corporale; asa ca, te rog, sa-mi dai si mie nr de tel al tipei.
io la sala ma duceam in facultate, acum de-abia mai merg pe jos, toata ziua sunt cu fundul in masina si a inceput sa se vada
Laura, ce-ai patit cu Hairia?
Oana, ma gandeam s-o abordez pe Podeanu, am auzit ca-i ok, ca nu se prea arunca la antibiotice; tu ce zici de ea?
o zi buna si mai viu p-aci
CatXO spune:
Clyo de Podeanu cum ti-am spus am o parere foarte buna. Nu prea e amatoare de antibiotice, de pastile in general. Si are un fel de a fi care te incurajeaza. Te duci la ea alarmat, cu multe probleme, iesi de acolo cu zambetul buze si plin de optimism.
Te
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
Medeea76 spune:
Fetele, veste proasta: maseoza mea nu mai are locuri...
Clyo, am sa pun lista cu intalnirea pe prima pagina, pentru a o putea actualiza.
Madutza, multumesc mult pt. numarul Dr. Clucer si mai ales pentru sfatul de a insista cu telefoanele... Intr-un final mi-a raspuns si m-a injurat la propriu ca ii dau lui Tea Humana in loc de san, dar a acceptat sa vin la cabinet, mi-a spus ca ma asteapta la 16.30, deci la 2 plec la Bucuresti, asa ca nu ajung azi la sala...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
CatXO spune:
Clyo, dr Podeanu nu are cabinet, vine acasa sau te cheama la ea acasa. Are amenajata o camera, dar e mai mult pentru urgenta. Deci acolo nu te duci, decat daca te cheama ea. Daca vrei iti dau nr de telefon.
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
Madachan spune:
quote:
Originally posted by Madachan
LA MULTI ANI!!!
Medeea76,cum se mai simte Tea??
Despre intalnire......vin si eu oricand,numai sa-mi spuneti.Ar fii perfect la Mall,iar lui Edy ii place mult in locul acela de joaca amenajat acolo. Zic ca cel mai bine ar fii mai devreme in jur de 11 ,ce ziceti??? Daca e prea tarziu si-i trece cu mult ora de somn nu ma mai inteleg cu el.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Si eu scrisesem ca vin la intalnire....
Bafta la dr.Culcer,sa ne soui cum a fost.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!