Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Medeea, acolo (la dansuri) imi este cam peste mana sa ajung, dar nu zic nu. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc la sala sau la dansuri? Ma gandesc ca la dansuri fac miscare intr-un mod placut. Eu vreau sa invat mai ales d-astea latino. O fi prezenta obligatorie de doua ori pe saptamana? Cu serviciul nu prea stiu cand pot ajunge.
Mai stii si alte locuri unde se pot face dansuri?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Medeea, tocmai aseara am aflat ca botezul e chiar pe 20, deci nu pot veni. De fapt, acum depinde de ora la care faceti voi intalnirea si ora la care este botezul. Poate ajung. In principiu sunt de acord cu locatia, dar nu pot veni decat cu Alexia. Oricum sambata aia o sa am ajutoare.
Inca ceva, maseoza ta face masaj acasa?
Fetelor, m-ar interesa si pe mine dansuri sau sala. Daca ar fi sa mergem la dansuri, trebuie sa-i luam si pe soti, ca eu habar nu am.
Acum va las ca mi-au venit fetele acasa si isi fac de cap.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mada, la Mediurg exista o singura pediatra, Adam o cheama, noi am fost o singura data la ea si nu am reusit sa intram in rezonanta..., asa ca nu pot fi decat subiectiva in privinta ei. Asa ca am ales-o pe Dr. Olteanu de la Cardio Medica, de care am mai spus ca sunt multumita. Beblusa mea a facut o viroza respiratorie zilele astea, dar pentru ca eram la Bran de Sarbatori, am ajuns la pediatru doar in Brasov, de doua ori. Asa ca maine incerc o programare la Dr. Olteanu si iti mai dau amanunte daca vrei (acum, ca am primit medicatie de la alti doi pediatri, pot compara mai usor medicii intre ei). Intre timp pitica a trecut de la viroza respiratorie la bronsiolita, pe care a mai avut-o si acum o luna si jumatate. De data asta nu i-am mai facut antibiotic injectabil, ci numai oral. Maine imi vine acasa si aparatul de aerosoli, am inteles ca e foarte bun, va povestesc ce rezultate am avut.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
[/quote]

Multumesc mult pt. raspuns. Unde e Cardio Medica? Din pacate s-ar putea sa avem mai repede nevoie de medic fiinca Edy a racit ,am fost la medicul de famile si mi-a dat Ospamox ,am terminat toata sticla dar tot ii mai curge nasucul.Daca nu trece pana luni o sa incerc sa fac si eu o programare la Cardio Medica daca imi dai detalii.

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

LA MULTI ANI!!!

Medeea76,cum se mai simte Tea??

Despre intalnire......vin si eu oricand,numai sa-mi spuneti.Ar fii perfect la Mall,iar lui Edy ii place mult in locul acela de joaca amenajat acolo. Zic ca cel mai bine ar fii mai devreme in jur de 11 ,ce ziceti??? Daca e prea tarziu si-i trece cu mult ora de somn nu ma mai inteleg cu el.

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Maseoza mea vine acasa la cliente, e foarte buna, dar si foarte solicitata. Fiind insa inceput de an, isi modifica programul, renunta la cliente (de care nu e ea multumita) si apar alte cliente noi, asa ca o intreb daca mai are locuri si va dau numarul ei daca poate sa va ia, ok?
Dansuri se fac si la Palatul Culturii, dar eu nu am fost foarte incantata, pentru ca se facea si ceva aerobic (cam mult) inainte de dansuri. Acum insa cred ca mi-ar placea, dar problema e ca incep cursurile in septembrie, si deja cursantii cred ca sunt cam avansati. La Scoala 14 am vazut intamplator ca sunt cursuri de dans, pentru ca merg uneori acolo la cursurile de Ju-Jitsu, ca spectator. Am vorbit cu profesorul de dans de acolo si mi s-a parut ok. Nu e obligatoriu sa vii cu partenerul, dar sunt mai multe fete decat baieti, si in general se fac perechi fata-fata, de-asta e mai bine sa ai partener. Prezenta nu e obligatorie, nu prea are de ce, interesul e al tau.
La aerobic eu mergeam inainte la Sindicate, pentru ca au si sala de forta tot acolo si e avantajos abonamentul (iar sala e super). Acum insa cred ca nu as mai face fata orelor de aerobic, nu mai am conditie fizica de loc si nu am reusit inca sa dau jos kilogramele adunate in timpul sarcinii. Daca vreti la aerobic sau la forta, vin si eu! Oricum, e mai antrenant cand mergi cu cineva cunoscut, trece timpul mai usor si parca e mai placut...
Mada, Ospamox-ul e antibiotic, iar antibioticul nu are nici un efect asupra virusilor, de-asta cred ca e inca racit puiul tau. Trebuie gasit un tratament impotriva virusilor, nu-mi permit sa-ti spun ce ai putea sa ii dai, pentru ca nu sunt medic, dar experienta deja m-a invatat cate ceva...
Eu am ajuns din nou cu Tea astazi la spital, pentru ca dupa 8 zile de tratament inca tusea, avea muci multi, nu putea respira si, cel mai grav, NU MANCA SI NU BEA!!! Doctorita de garda (cam rece) i-a schimbat siropul de tuse. Parca s-a mai ameliorat starea fetitei, sper sa fie mai bine pana maine. Mi-a spus sa ii dau in continuare antibiotic, dar nu ii mai dau (mai ales ca mi-a spus ca nu se aude nimic, nimic la plamani), continui insa tratamentul cu aerosoli cu Ventolin si cu pastilute de izoprinozina, care lupta impotriva virusilor care chinuie caile respiratorii si este si imuno-stimulent (noroc cu o doctorita rezidenta din Brasov, care mi-a recomandat pastilele).
Luni dimineata fac programare la Cardio Medica, numarul de telefon e 543021, trebuie sa faci programare la pediatrie la doctorita Olteanu, ai grija ca ma e un doctor Olteanu, barbat, parca la ecografie. Poate insa pana atunci se face bine si puiul tau.
Fug ca trebuie sa culc pisoiul, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Medeea, eu de luni o sa incep sa ma duc la sindicate la aerobic. Cum spuneai tu ca se face la palatul culturii ar fi si mai interesant, daca ziceai sa se face un fel de aerobic inainte, dar din septembrie. Asa ca m-am hotarat sa merg acum la aerobic si mai tarziu la dansuri. Pentru moment vreau sa slabesc in primul rand. Ce daca nu mai ai conditie fizica si nu ai at kg jos inca? Tocmai asta e ideea....Eu nu am mai fost de 3.5 ani la sala si ma simt o batoza si nu mai pot respira cand fac efort. Bineinteles, o sa fie mai greu la inceput, poate nu o sa pot face toate exercitiile, dar cu timpul intru in ritm. Daca ma duc si la salonul Andreei, pana in primavara sper sa ma fac semi - . Toal nu pot...ca e prea lung drumul pana acolo .

Fetelor, in legatura cu medicii pediatri din Ploiesti...nu mai zic nimic. Fata mea a fost bolnava cu viroze de la 2 luni la un an jumate incontinuu. Totul a inceput de la o otita tratata cu antibiotic la 2 luni si apoi i s-a dat "Fortum" la 6 luni pt ca dr. nu i-a vazut rosul in gat din cauza luminii slabe din cabinet, si a crezut ca are infectie urinara. Eu acum ma duc cu ea la Dr. Culcer in Bucuresti. Dau un ban, dar sstiu ca nu am probleme. Mi-a pus-o pe picioare cu niste tratamente naturale mai mult. Nici la febra 40 nu mi-a dat antibiotic si s-a facut bine singura Ana. Acum este foarte rezistenta (tocmai pentru ca nu i-am mai dat antibiotic si are putere de lupta organismul). Nu s-a mai imbolnavit de 1 an si oricum, cand raceste, face doar forme usoare. Pentru asta o iau din pripa cu tratamentul (homeopat si naturist). In trei zile, max. o saptamana i-a trecut, cu forme foarte usoare.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Madutza, ok, vin si eu maine, sa-mi spui la ce ora mergi. In legatura cu pediatrii din Ploiesti, de acord, dar ce te faci daca ai o urgenta? Fetelor, mai dati amanunte despre pediatrii vostri, eu cred ca o concediez si pe Olteanu!!!

Mergi la inceput

Pana acum au raspuns prezent la intalnirea de pe 20 ianuarie:
- Medeea
- CatXO
- Madutza
- LauraNicole
- Emiliapop
Lista continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu o am pe Alexa la Pupazescu .E in varsta dar e o dulce si sunt multumita de ea .Pe Sandra tre s-o mut cu forta din Bucuresti si nu-i pot obtine inca fisha .Long story .
Pupazescu are cabinetul pe Ghe Doja , pe linia de tamvai intre centru si nord .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nu va duceti copiii la Hairia Nicolae din centru.

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput