Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc si la Panacea.
Am rugat-o deja pe mama sa incerce la Dna Ghitza.
Daca va intalniti pe 20, unde???
Cred ca pot veni, adica o sa-mi fac timp. As fi vrut sa merg la munte in weekend, ca sa poata vedea si Adrian (partenerul meu).
Mai revin, acum trebuie sa bag un somn. Va pup

In legatura cu studioul, o sa meg la Cinema acolo in spate, trebuie programare???
Andreas e obisnuit cu pozele, cred ca am 100 de fotografii numai pe pereti! Din pacate nu am avut timp sa le incarc pe linkurile de pe webshots pe cele mai reusite.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Madutza si Emiliapop v-am trimis pe PM datele cerute. Sper sa va fie de ajutor si mult succes in amenajari!

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Oana, am intrat pe site. Atara tare bine!

Danip, se pare ca suntem vecine :) Eu stau pe Aleea Godeanu. In legatura cu somnul lui Bb, ce iti pot spune este ca fiecare copil e diferit si are perioade si perioade. Nu stiu ce sfat sa iti dau, pentru ca poate ce s-a aplicat la mine nu se poate aplica la tine, dar eu zic sa fii multumita ca doarme noaptea. Nu ai pe nimeni sa te mai ajute?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omy spune:

Roxana - noi am facut botezul la Marlene, in salonul galben-albastru, la etaj. A fost foarte frumos, meniul ne-a costat 550 000 fara bauturi, fructe, prajituri si tort, pe care le-am adus noi. Am avut si formatie iar ivitatii s-au distrat pe ciste. Este foarte elegant acolo. A meritat.
Danip - bebele meu doarme foarte putin ziua, dar doarme noaptea. Doarme ziua mai mult , daca il scoatem la plimbare ( cu caruciorul afara, in masina si in supermarket).Trebuie sa ai multa rabdare cu el ziua, sa nu simta ca esti agitata. Eu il alaptez si starea mea i se transmite si lui.

Omy - mami lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetelor, voi stiti in Ploiesti vre-o scoala de dansuri pentru adulti? Ceva de genula asta? Tare ma tenteaza, inloc de aerobic.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Clyo, hai sa mergem la salon dupa intalnire, ce zici? Adica dupa 20 ianuarie... Nu mai stiu sigur daca Fatima are si masaj la salon, dar daca nu, ti-o recomand cu caldura pe maseoza mea, daca vrei. Mie imi face masaj pentru spate si ma simt tare bine. Face si anticelulitic si ce vrei tu.
CatXO, poate botezul e duminica si ajungi si tu.
Danip, bine ca bebe doarme noaptea, e super ok. Fiecare bebelus isi stabileste orarul cum vrea el. Ce te faceai daca nu dormea noaptea?
Geliza, da, am ajuns si a doua oara cu Tea la spital, tot in Brasov. Prima oara mi-au spus ca are viroza respiratorie, a doua oara ca are inceput de bronsiolita. Luam tratament acum, facem si aerosoli, inca tuseste, stranuta, are mucisori, dar fara febra (nu a facut febra deloc de la inceputul racelii). Se vede o ameliorare, cred ca i-a trecut durerea de gat, ca acum mananca mai bine decat zilele trecute. Oricum luni fac programare la pediatra ei sa vedem ce zice. Poate totusi vii si tu sambata, pe 20, ce zici?
Irrinuca, s-ar putea sa fie nevoie de programare, ca studioul e destul de bun, desi in timpul saptamanii nu cred ca se inghesuie lumea. Daca vrei, fac eu programare, sa-mi spui cand, si mergem impreuna. In week-end sigur e cu programare, ca sunt nunti si botezuri.
Madutza, si eu vreau sa merg la dansuri. Mergem impreuna, vrei? Ca singura nu-mi prea venea sa merg. Dansuri se fac la Scoala 14 (Scoala de baieti si fete), pe Republicii, marti si joi de la 20 (pentru adulti), de la 18 la 20 sunt copiii.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Omy si Danip, bine ati venit, sa va traisca flacaii!!!

Mergi la inceput

Cine se inscrie la intalnire?
Ma gandeam sa o facem la Mall, sus, la etaj, langa locul de joaca pentru copii. E un bar cu vreo 20-30 de locuri, am intrebat azi si mi-au spus ca sambata dimineata in general nu au clienti. Ma gandesc ca fiind si locul de joaca tot acolo, se apot simti bine si copilasii mai mari si e loc destul si pentru multe carucioare. Daca aveti alte propuneri, le astept cu drag.

Haideti sa facem o lista, sa vedem cine vine, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ma inscriu .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Medeea, m-ar interesa si pe mine sa stiu cate ceva despre maseoza ta.Eu am avut o fata care venea saptamanal la mine pt asa ceva si doream de la ea doar masaj de relaxare, insa ea ma masa asa de tare incat imi facea mici vanatai pe picioare. Pt spate era ok masajul, mai ales la ceafa unde am eu probleme, dar la picioare era un chin.I-am spus ca ma doare si pt scurt timp avea grija, apoi revenea la obicieul ei, asta fiind si motivul pentru care am renutat sa o mai chem, dar as vrea sa gasesc o alta fata.
In ceea ce priveste intalnirea de pe 20 iti multumesc pt invitatie, dar nu pot veni.Va urez distractie placuta!

Raluca

Mergi la inceput