N-am curaj sa conduc 6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Fetelor, multumesc mult! Asta sper si eu, sa iau testul din prima. M-am apucat deja de citit si facut chestionare, ca nu-i de gluma.
Pe 3 ianuarie as vrea sa merg sa ma programez pt testare, dar stau in dubii. Imi este teama ca daca ma vede copilotul cu permisul la purtator nu va mai fi motivat sa dea si el de permis.
Am hotarat de comun acord sa dea si el de permis si cand suntem impreuna sa conduca el, asa evitam scandalurile. Problema de a ne bate pe masina nu se pune, avem 2. El a zis ca o sa mearga cu junghiul ala vechi si eu cu asta busita (dar reparata).
Va doresc ca anul ce vine sa fie plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

In legatura cu ochelarii nu i-as schimba pentru ca le-am schimbat ramele de curand ,ii accidentasem fara sa vreau si am fost nevoita sa le schimb,dar atata am cautat rame ptr lentilele avute incat si daca faceam altii noi ,nu costau asa mult.Asa ca m-as orienta spre un autocolant.Si tu Marci cred ca trebuie sa-ti vezi de drum ,daca sotul e asa lenes -ca si al meu ,ia-ti carnetul inapoi si nu lasa pauza prea mare la condus.Vezi ce vreme frumoasa e afara...In general toate lucrurile le fac cu placere simt ca-mi merge si bine daca privesc pozitiv problema insa atata m-am intepenit cand merg si cu soacra-mea ,nici nu stiu de unde imi vine aceasta incrancenare ,care imi face mie mai mult rau,ca sotu-meu incepe si nu mai termina de comentat.Mai fetelor,ma apuca turbarea cand sta ca in fotoliu ,nemultumit de trafic ,de faptul ca tocmai am trecut de o straduta pe care ar fi fost bine sa merg ca sa evit aglomeratia,straduta care m-a scos la iesirea dintr-o strada cu cedeaza si noroc ca mi-a dat voie cineva sa ma bag ,si eu fac acelas lucru inaintea barierei,cand vin pe strada mare.Marci, cum ti-au reparat masina,se cunoaste ca a fost lovita,se aliniaza corect usile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Asta-i alta problema, abia pe 15 ianuarie suntem programati.
Nu sunt probleme cu linia masinii din cate am inteles, problema asta este la taxi. Lui i s-a strambat botul.
Masina cred ca o sa am abia la sfarsitul lunii ianuarie.
Mai, Giul, mie mi se pare asa de frustrant ca cel din dreapta sa comenteze mereu. In viata mea nu am acumulat mai multa frustrare ca acum de cand coduc cu copilot. Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca el nu a experimentat condusul in Bucuresti, dar i se pare extrem de simplu.
Cand i-am dat masina pe drumuri de tara gresea mereu la viteze, in loc de viteza intai baga a treia si in loc de a doua a patra. De cand s-a intamplat asta vad ca nu ma mai baraie la cap cu vitezele, ori pt ca nu mi se mai intampla sa le gresesc.
Eu sunt f pornita sa-l vad cu permis. Nu merg sa dau testul pana nu-si ia el permisul.
Probabil ca aceasta pauza o sa se resimta, dar nu cred ca mai mult de o saptamana. Cert este ca nu imi este frica, am vazut asta cand am mai mers cu masina pe perioada cat am avut dovada.
Acum, de cand cu busitura asta, parca am mai mult curaj, nu mai stau cu stresul de a nu o busi. Asta nu iseamna ca am facut imprudente sau ca le-am taiat fata oamenilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetelor ma primiti si pe mine?

Eu an permis de cinci ani jumatate (l-am luat in tara) dar tot imi e frica sa conduc. Este adevarat ca am facut si o pauza destul de mare caci sotul nu prea vrea sa-mi dea masina (si deocamdata nu am una a mea). Inainte de asta (VW break de doua saptamani si pe care nu am condus-o niciodata) am avut un BMW si pe ala dupa mari rugaminti mi l-a dat, mai mult pt ca avea el nevoie, sa-l duc si sa-l aduc de la aeroport ca pleca in tara. Acum pot sa spun ca m-am mai obisnuit dar cu break-ul mie frica sa-l scot din parcare ca e lung si daca nu reusesc sa ma parchez.
Sper ca anul viitor sa am masina mea si atunci poate imi voi invinge teama de conducere. Desi conduc incet, cel mai teama imi e sa nu omor pe cineva (mereu ma gandesc la asta).
Oricum din cate observ voi sunteti destul de curajoase.

Pupici.

CRACIUN FERICIT



"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Danyelana, bine ai venit! E bine daca te descurci in Belgia, mie mi se pare tare incurcat, dar acum depinde si de localitatea in care stai.
Aissa, am si eu o curiozitate: ce-a facut sotul tau cu examenul pt permis? Tot tu esti soferul de serviciu al familiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Marci,fiu-meu a fost sa-si depuna actele joi ptr examen si a stat 1,30 la coada ,programul era pana la 12 dar,i-a prins aproape 13 .Examenul ar fi pe 16 ,dar el nu invata nimic,sau nu-l vad eu.Asa ca sa stii sa te programezi pe aproape cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu am mai scris de mult ,pt ca nu conduc niciodata nu prea am vesti ,cea mai noua veste este ca fiul meu iubit a shifonat masina putin .A alunecat pe zapada s-a speriat si a tras frana de mana...... greseala mare , masina a patinat si s-a oprit intr-un stalp de stop.Nu a avut mare lucru a spart un far si cam atit poate a tras o invatatura de minte ,barbatul meu tot zice ca ar fi avut si viteza iar el nu neaga chestia asta .Oricum bine ca nu s-a intimplat nimic mai grav, masina a reparat-o chiar el a fost si a cumparat farul si mesterul manole a pus farul la loc pana sa vina sotul meu sa-l ajute.Am fost tarte impresionata.
Probabil ca si eu as fi ractionat la fel, acum sincer astept primavara ca tare imi e teama sa nu o shifonez eu si mai rau.
Eu va doresc un an nou fara incidente si mult mult curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lemoni, bine ca nu a fost mai grav si nu are baiatul nimic.

CRACIUN FERICIT



"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Lemoni, slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic! O masina sifonata nu are nici o importanta fata de sanatatea unui om! Acum ar tb sa fii un pic diplomata cu el,ca sigur a tras o sperietura zdravana. Dupa accident este f bine sa te urci imediat la volan, altfel se instaleaza teama si scapi mai greu de ea, stii cum este.
Eu am avut sansa ca dupa accident am fost nevoita sa conduc, si inca mult, si teama nu s-a instalat.
Giul, mai astept cu testarea, pt ca vreau sa intru in posesia unor chestionare care se dau pt cei care vor sa-si recupereze permisul. Am inteles ca din 15 intrebari, 11-12 sunt numai din infractiuni si contraventii. Mi se pare tare aiurea sa invat contraventiile alea pe sectiuni. Am citit o data astea si nu am retinut nici un sfert, doar nr de puncte corespunzator fiecarei sectiuni.
Am cautat pe internet intrebarile care ni se dau noua, dar nu am gasit nimic.
Fetelor' "La multi ani!" si sa ne "vedem" cu bine anul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Va doresc si eu un an nou cu sanatate, plin de realizari si mult curaj la condus! La multi ani!

Aamu

Mergi la inceput