N-am curaj sa conduc 6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutare fetelor....

Eu n-am mai intrat pe aici, ca n-am mai avut nimic de zis....
COnduc singura, m-am obisnuit cu masina cae este destul de mare, cu traficul, cu parcarile. Am luat si primele 2 puncte penalizare (am parcat unde nu aveam voie...dsi stiam, dar cu lipsa asta groaznica de locuri de parcare..!)
Am inceput sa ma invat cu manevrele in parcare... In concluzie, conduc, zilnic, fara stres si alte evenimente.
Ceea ce va odresc si voua...

Pupici si bafta

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Bravo, Denisa!
Sper ca in curand sa-ti calc pe urme.Cum nevoia te invatza, iar sotul meu este in spital, va trebui sa ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


DOR, imi pare rau ca sotul tau este in spital, sper totusi ca nu este ceva grav!!!!! Multa sanatate!!!! Ca sa iti raspund la intrebare: nu ma simt tentata sa merg cu Matizul pt. ca nu imi place ca nu are servodirectie si la parcari ma chinui mai rau decat cu Dacia, nu stiu de ce. Si ma mai enerveaza 2 lucruri la Matiz: este super ingust si cand sunt cu sotul tb. intai sa ii dau o palma peste genunchi si apoi sa gasesc schimbatorul, care are maciulia super mica si ma incomodeaza! Sunt niste prostii dar pe mine ma deranjeaza....m-am obisnuit super cu Solenzica mea care este si mai agresiva....se infige mai bine decat Matizul..si are si frane mai bune. Directia insa este mai tampita...dar am invatat-o si pe asta. Ieri am condus aprox. 26 km in Bucuresti: de acasa la servici (in centru), de la servici la Romexpo, de la Romexpo acasa...de acasa in Floreasca si inapoi...asta inseamna si 5 parcari....bun exercitiu!!! Azi imi era lene sa ma mobilizez sa plec cu masina...pana la urma m-am urnit....chiar daca mai tarziu si am prins mai aglomerat...insa partea buna este ca deja nu imi mai este teama sa plec cu masina indiferent de ora, oricat de aglomerat ar fi acum ma descurc.....mai fac si greseli dar pana acum am avut noroc...nu au avut urmari..le constientizez si incerc sa invat sa nu le mai fac...Ma supara totusi ca mai chinui masina, nu stiu de ce uneori o cam smucesc cand schimb vitezele....dar o sa ma rafinez si pe partea asta.

Denis..esti tare....si eu simt diferenta.....in primul rand pe planul increderii in mine....simt ca pot face orice..bine...nu sunt asul volanului...dar nu imi este frica. Ma mai chinui totusi cu parcarile mai ales in spatii inguste unde nu am loc de manevre dar daca nu incurc pe nimeni ma chinui cat este necesar pt. a reusi...ca asa se invata...si este mai bine fara sot langa mine, ca el nu are rabdare pana ma chinui eu....asa, in legea mea...ii dau inainte cu tupeu.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ma vir si eu pe aici pe la voi!
nu am iesit decit o singura data singurica, cam pe saptamina trecuta... azi cica ar fi bine sa mai scot masinuta o tura (asa zice sosul)
cu dinsul merge struna si nici nu ma bate la cap cind il "aduc" de la petreceri.. atunci conduc "perefct", spune el

vorba cuiva pe aici, mi i tare greu sa ma stirnesc, ca dupa ce am iesit pe poarta asta e, da i inainte ca nu am de ales!

da mi se stringe stomacul cumplit numai cind ma gindesc sa pornesc! Ma simt precum plozii care se dau cu fundul de podea si spun intr una "nu vau!" Mooooor si alta nimic!!

..si cind te gindesti ca in tinerete era unul din visele mele!!!! Ca visam noapte de noapte ca sofam!!! Unde sint viseleeee meeleeee?

bine, succese marete.. si sa aveti curaj! spun miine cum a fost, daca a fost!!

pupicei grasunei

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


tora, si sotul meu zicea ca sofez perfect cand il aduceam acasa de la petreceri ametit....dar cum treceau aburii alcoolului iar imi spunea ca sunt varza....pana m-am enervat: adica ce dom'le, eu is buna numai de sofer cand bei tu??? si in rest nu? ei...ia las' ca ii arat eu lui ca nu-s asa varza pe cat crede.
Puterea e in tine!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Multumesc mult pt urari, iepumic.
Din pacate, problema de sanatate este serioasa, este in spital inca de joia trecuta.
Simt ca am sufletul sfasiat...nu m-am simtit pregatita sa scriu despre asta...cum ai sufletul sfasiat cand iubitul sot este in spital si nu e langa tine...
Totusi, un ochi plange si altul rade...cand citesc mesajele voastre...cum tu, iepumic il lovesti pe sot peste genunchi cand cauti schimbatorul de viteze...maciulia e prea mica...hmmm...te-ai obisnuit cu maciulii mai mari!
Iar , Tora, draga de ea, cu visele ei de soferitza...parca esti sora mea geamana...toata copilaria, tineretzea mi-a fost bantuita de vise soferesti, iar acum...
Multa bafta va doresc!
Din pacate acum nu sunt o companie prea placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Dor-Dorutule, salutare!nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine , insa eu de tine cu mare drag si vreau sa te incurajez acum cand treci prin momente mai putin placute!trebuie sa fi optimista si increzatoare ca problemele de sanatate ale celui drag sufletului tau se vor rezolva.Uite, eu si toate soferitele curajoase de pe DC ii uram sotului tau multa, multa sanatate iar tie curaj si putere sa stai mereu alaturi de el cu dragoste si bucurie!
eu nu am mai intrat de ceva vreme pe DC, insa sper sa-mi fac de acum incolo simtita prezenta pe aici...in special la acest topic!
masinuta mea nu prea a fost scoasa la plimbare in ultimul timp mai deloc dar astept acest week-end!in schimb nu a trecut dimineata si seara in care sa nu ma duc in garaj sa o pup, sa vorbesc cu ea si sa ne privim cu dragoste! sotul meu chiar a inceput sa creada ca iubesc mai mult masina decat pe el! in sfarsit incepe sa-si dea si el seama!
toate cele bune din partea mea,
karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ca tot veni vorba, ia priviti aici:http://www.220.ro/Parcare_in_Bucuresti_a_la_Romani-content11068.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Karina, ma faci sa ZAMBESC!
Esti o scumpa!Ma intreb , insa, cum sa mergi la garaj, sa vorbesti cu masina si sa o pupi? Asta-i dragoste, nu gluma!
Si mie mi-e dor de masinutza mea anterioara, si trebuie sa-mi fac curaj sa merg cu ce actuala. Si la ce aactuala tin, dar am o durere ins uflet pt cea veche.
Multumesc mult pt sprijin moral...adevarul este ca sunt la pamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Dorutule, putin curaj si incredere ca o sa fie bine!
hai sa-ti mai povestesc despre "dragostea mea" ...pe bune, vorbesc cu masina si avem o relatie speciala .cei de la reprezentanta, pe parcursul formalitatilor si dupa cumparare s-au convins ca aceasta masina este speciala pentru mine! nu ma intreba de ce si cum ca nu prea pot sa-ti spun chiar tot! insa,am dorit-o foarte mult, sotul meu spune ca am urmarit-o cu obstinatie! si asa este, recunosc!inchipuie-ti este prima mea masina , experienta 0, motor puternic si este deosebita! o iubesc si ma iubeste si ea, stiu sigur! am simtit ziua in care a venit din fabrica , dintr-un parc intreg de masini noi si asemanatoare , eu mi-am gasit-o fara probleme! initial m-am indreptat spre alta, insa imediat mi-am dat seama ca nu este a mea, apoi dintr-o sigura privire am gasit-o ...inchipuie-ti ca am intrat in acea parcare a reprezentantei intr-o zi in care sosise un transport imens de la fabrica; am intrat pe-o parte iar ea era parcata in directia total opusa...poate crezi ca sunt nebuna dar... este chiar pasiune si dragoste!
ce zici?
karina

Mergi la inceput