N-am curaj sa conduc 6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Dor, am citit, imi pare rau pt tine.
Eu mi-am recuperat permisul acum o luna si merg iarasi cu masina. Slava Domnului ca nu am ramas cu teama dupa accident, dar tot am ramas cu ceva: cand vad masina politiei ma taie toate cele. Ultima data am plecat cu a treia de pe loc, noroc ca am tinut-o din ambreiaj si nu mi s-a oprit motorul.
Vad ca nu numai eu am absentat, dar nici celelalte fete n-au mai intrat pe aici sau n-au mai scris.
Fetelor, curaj la sofat, se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Ei, salutare.
Si eu perseverez fetelor...mari noutati nu prea am dar trebuia sa ma filmeze cineva de dimineata, sa ma vedeti ce manevre am facut...cand sa ies din parcarea din spatele blocului....este o straduta foarte ingusta care vireaza la dreapta la 90 de grade...si pe care se parcheaza si pe stanga, si pe dreapta, inclusiv in respectiva curba. Asta n-ar fi fost o problema, pentru ca loc sa trec era....insa imediat dupa curba erau toate tomberoanele de gunoi in mijlocul strazii si nici chip sa treci....asa ca trebuia sa o iau inapoi...si cum nu suport sa merg prea mult in marsarier, am zis sa intorc.....nu va spun cat de ingust era spatiul si ca a trebuit sa tin masina din ambreiaj si frana, in fata aveam un Mercedes superb, in spate o dacie si loc.....aproape lungimea masinii mele +10 cm in fata si in spate....si sa intorci....daca n-am tras de volan maxim dreapta si maxim stanga......de vreo 20 de ori....dar pana la urma am reusit sa intorc fara nici macar sa ating vreuna din masini si am plecat. Apoi am avut nitelus de furca cu parcarea laterala pe dreapta intre un tir si o Dacie, spatiul fiind un pic ingust dar....desi nu mi-a iesit din prima, am aranjat lucrurile din mers...si gata, masinuta mea este parcata exemplar, paralele cu bordura la 1 cm, 20 de cm in fata, 20 de cm in spate fata de masini.

Perseverez, perseverez...si partea buna este ca sotul nu mai are asa multe sa imi reproseze....asta fiind o dovada ca am mai progresat.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pai vezi Iepumic, ce spuneam la prima postare, nu curajul va lipseste ci perseverenta. Daca ai sa conduci in fiecare zi, peste 6 luni de nici nu ai sa iti amintesti ca a fost o vreme cand iti era teama sa pleci singura.
Eu am avut o singura experienta neplacuta care m-a tinut pe tusa cam vreo saptamana. Am plecat la finii nostrii la Lupeni, binenteles sotul meu conducea, tot drumul am simtit fugind fundul masinii desi el spunea ca e curata soseaua. Asa ca ajunsi la destinatie am decis ca poate sa bea el, adica sotul, linistit ca prefer sa conduc eu la intoarcere. Intre timp a inceput sa ninga iar cand am plecat era zapada de vreo palma. apropiindu-ma de o curba dragul de el a zbierat la mine sa pun frana ca am viteza prea mare, ceea ce am si facut in secunda urmatoare. Va puteti imagina singure ce s-a intamplat. Tot ce-am mai fost in stare sa fac a fost sa pun avaria in timp ce el se isteriza in spate ( Oana era cu noi, avea 6 luni si din fericire dormea)sa claxoneeezca eram chiar dupa curba.
In rest sunt doar intamplari amuzante care au trecut pe langa mine asa cum au aparut.
Daca o sa vreti am sa va mai povestesc poate asa o sa va dublati km parcursi. Sunt sigura ca o sa scapat de ghemul ala din stomac:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Pot sa zic ca am scapat de golul din stomac la volan...ma simt chiar ok, mai ales daca strada nu este aglomerata chiar ma relaxeaza condusul...imi place. Insuportabil este traficul din Bucuresti, ala cred ca este cel care scoate pe toata lumea din sarite.

Oricum, voi merge cat de des se poate cu masina si vreau sa incep sa merg si in afara orasului, ca pe sosea se conduce altfel si trebuie sa castig experienta si acolo.

tin pumnii!



Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

quote:
Originally posted by iliuta

Buna....trece timpul si eu nu fac nimic......Ieri am iesit cu sotul meu si a oprit masina s-o iau eu.......n-am avut curaj...s-a enervat, s-a suparat pe mine, mi-a zis ca nu-s in stare, ca n-am ambitie.......parca nu mai am curaj nici s-o pornesc.....`poate ca daca m-as duce cu alta persoana care sa nu se tipe la mine mi-as recistiga increderea in mine........e groaznic...fetelor ce sa fac?
Oare chiar nu-s in stare?'Totusi am mers singura cu masina si nu mi-a fost frica......Oare e din cauza sotului? Din cauza ca mi-a repetat de prea multe ori ca nu-s in stare??

N-am curaj sa iau masina singura pe aici.....in tara a fost altceva....


CE SA FAC???????IS DISPERATA!!!!!!!!!!!!!!!

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela


ILIUTA,STAI linistita ca si eu sunt pe aceeasi baricada.sunt total panicata la ideea de a ma sui la volan,ce sa mai zic de punerea in aplicare...asa ca deocamdata stau si visez ce frumos ar fi sa pot conduce si eu atunci cad tre sa duc copilul la cresa ,in loc sa o iau pe jos,sau sa merg la cumparaturi,sau...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Sambata am avut un accident , m-a lovit un prost care nu era atent (pt ca vorbea la mobil) si mai mergea si pe linia de tranvai.Am stat la politie 3 ore jumate si inca 2 ore la constatre la asigurare.
Mai eram si cu Andrei in masina , daca patea ceva copilul nu stiu ce ii faceam aluia.Bine ca copilul era in scaunel si cu centurelele puse.
Asa ca de 2 zile am masina in service si sunt pieton.
Abia astept s-o scot din service ca ma simt legeta de mani si de picioare.Ma duce sotul la serviciu si vine si ma ia .Ma enerveaza chestia asta .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Acina, bine ca nu ati patit nimic. Venea de pe contrasens? Of, in fiecare dimineata ma trezesc cu temerea asta "sa iau masina, sa n-o iau, daca azi am ghinion?".

Eu ma apropii vertiginos de 200 de km in oras si chiar a inceput sa-mi placa atunci cand este trafic, e mai lejer ca nu schimb decat din a doua cu a intaia si invers. Si incerc pe fiecare zi sa fac ceva nou, ori schimb putin traseul ori o parcare de nevoie. De dimineata am parcat cu spatele ca erau mai multe locuri libere si am zis hai sa incerc si tot o sa mai incerc ca nu mi-a iesit bine din prima. In schimb marti am bagat-o la marea arta intre doua masini, cu ceva emotii evident.
Nu imi mai tremura deloc picioarele insa am mari emotii cand sunt cu copilul in masina mai ales ca deocamdata sta in booster nu in scaun. Vine sotul meu cu scaun din Ro saptamana viitoare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Otilia multumesc .Eu eram oprita voiam sa fac stanga el a iesit din coloana ca se grabea si a luat-o pe linia de tranvai , intre timp i-a sunat si mobilul si nu m-a vazut oprita acolo , m-a lovit in spate .Cand a vazut ca am copilul in brate s-a speriat rau si a inceput sa-i tremure mainile si picioarele.
Mie nu mi-e frica sa conduc, chiar imi place, doar ma enerveaza faptul ca sunt atat de multi tampiti care te omoara pe strada fara sa ai o vina .
Am condus din prima lune de permis, la inceput cu sotul langa mine, apoi singura.Prima data cand am plecat singura , in nebunia din bucuresti , m-a sunat sotul sa vada daca am ajuns cu bine la serviciu .A fost singura data cand si-a facut griji pentru mine .
Fetele nu e chiar asa greu , trebuie doar atentie si totul e bine.



Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


acina, si pe mine tot tampitii ma streseaza...nu neaparat condusul in sine....insa cred ca marea "arta" de a fi sofer in Bucuresti este sa inveti ...sa te feresti de altii!!!!!!!! Degeaba mergi tu corect....ca vin tot felul de idioti peste tine.
De ex. intr-o seara am plecat la ora cea mai nenorocita cu masina - pe la 8 seara - spre Pache Protopopescu..din Tei...evident ca am luat-o pe Mihai Bravu unde era o coloana pe 3-4 benzi....in fata mea era un Mercedes ML -ditamai vaporul - cu geamuri fumurii de nu vedeam nimic in fata lui....din cauza asta...trebuia sa vad ce face el...ca sa fac si eu....ala de la volan accelera ....si se ducea mult in fata....iar eu nevazand nimic in fata lui...intelegeam ca s-a facut loc pentru o deplasare mai lunga....asa ca bagam a 2-a si acceleram....si asta deodata punea o frana brusca si se oprea instantaneu....si eu evident ca trebuia sa fac acelasi lucru insa eu neavand ABS la masina ma oprea m mai greu....drept urmare era sa ma opresc original in fundul lui odata....cand am vazut asa...am zis...ia c-o las eu mai moale...ca in ritmul asta nu numai ca il busesc pe el...dar mai intra si ala din spate in fundul meu...dar m-am umplut de nervi. Si in timpul asta..sotul ma tot suna pe mobil si eu nu ajungeam sa-l pescuiesc din geanta....am ajuns cu 10 minute mai tarziu la destinatie si sotul facea misto de mine, cica :" da' ce-ai facut dom'le atata pe drum, te-ai oprit la o pizza?"
Vreo 2 saptamani nu am masina ca e la service pentru schimbat bara de protectie din fata ca era legata cu sarma (a agatat-o tata intr-o parcare si s-a desprins).
Va pup. Va doresc succes.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mirela.......imi vine sa mor cand ma gandesc la alte persoane care POT si eu nu...DE CE??????? Doamne fa o minune sa-mi dai curaj sa ies si eu cu masina singura, sa pot si eu sa conduc si sa-mi rezolv treburile singura.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput