Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Anto, chiar ma gindeam la tine ca nu iti mai bei ceaiul cu noi dimineata.
Si noi folosim stropitoarea la baie, plus instrumentarul de nisip. Sa vedeti ce fericit e copilul cind muta apa cu lopatica sau cu grebla.
b_irina_c spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=162610&cdate=20061206&ctime=051320" target="_blank">filmulet (asa il astepta Vlad pe Mosu' (sorry dar e tare intunecat si nu sunt sigura ca se aude cum bate in usa)
O sa incerc sa pun si cateva poze :)
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Anya20 spune:
Ruxi, ce s-au smecherit astia mici. Nu stiu la ce sa ma mai astept. Ea nu e genul de copil f agitat sau distrugator, dar uneori ma da pe spate cu prostiile pe care le face. Rare, dar periculoase.
Gabi, te inteleg asa de bine cu foamea, greturile si tot tacamul... Eu ma omor dupa mancarea din spital. Pare o tampenie, dar cand sunt de garda, desi uneori ne dau numai prostii, abia astept sa mananc. Iar daca nu, la pranz cand le aduce mancarea copiilor as da orice sa gust si eu un pic. Miroase super. Dar banuies ca nu e cine stie ce. Daca as fi eu pacient, sigur n-as mai gandi asa.
Alina, vezi, daca erai sotia mea eram mai atenta de MN . Mai ales daca imi faceai prajituri...Hai, nu te mai supara. Poate Mos Craciun va fi mai inspirat.
Roxi, acum trebuie sa vina Mos Craciun cu un parfum la sora ta. Vrei, nu vrei...
Of, Anto, si eu am aceeasi mare problema cu schimbatul copilului cand face kk. Imi vine sa vomit rau. ma abtin cu greu, imi tin respiratia...dar uneori chiar sunt depasita. Apoi ma doare capul de atata concentrare. Sper sa treaca starea asta odata cu greturile.
Tonnia, tu n-ai avut probleme de-astea?
Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)
Hildegard spune:
Buna ziua,
Si la noi a venit Mos Nicolae aseara.
steff a fost foarte fericit can a vazut atatea masinute. I-am luat un set de masinute:salvare, pompieri, tanc, tot felul si i-am mai cumparat o masina cu telecomanda dansatoare cu 18 melodii.E super misto! Mie niste cosmeticale L'oreal iar sotului Nivea.
inseamna ca am fost cuminti!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
Tonnia spune:
N-am avut probleme cu greturi nici atunci, nici acum, deloc! parca intuiam ca-i tot baiat, popular asa se zice. Dar daca Gabi are greturi, nu-i adevarat.
Am o lene, am fost singura 3 zile, este ingrozitor de greu, cel mai greu e sa ma joc, in special bucata aia din seara pana la baie. Ieri credeam ca-mi dau duhul pana a venit ora de baie. Nici eu nu sunt sanatoasa, ma pun in continuare la mintea lui, nu ma protejez deloc, il alerg, il ridic, il arunc etc. Parca mi-e frica sa nu simta ca e altfel, numai la el mi-e gandul, cum o sa reactioneze, ce-o sa faca cand ma internez etc.
roxi23 spune:
Da, dr Alina, ai dreptate. I l-ar fi cumparat el MN dar nu l-am gasit aici, in provincie. Am vorbit deja cu Mos Craciun.
cge spune:
Antonia, va fi bine.
Si eu imi faceam probleme cu Victor, dar cand ii vad cum se joaca acum imi dau seama ca si el e atat de castigat cu Ancuta.
O striga : "Frumoasa mea." si eu ii zic 'Ce frumoasa ma, nu vezi ca e o galusca?'
Si el imi zice : "Da, dar e o galusca care merge".
Cine va sta cu Dinu cand vei fi tu la spital ?
Victor ii pregatise un cadou Ancutei, a tinut mortis sa ii cumpere el din banii nostri primul ei biberon.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Aoleu, Antonia ... si eu care ma plangeam azi ca m-a stors fi'miu dimineata. Imi imaginez cum e sa alergi dupa el cu burta cu tot.
Azi dimineata i-am pus la spalat paturica de care este foaaaarte atasat si prin urmare a fost crizi, el se duce sa si-o caute in pat si in timpul zilei, sa se mai dragaleasca cu ea. Cand s-a terminat de spalat a vazut-o in masina si a trebuit sa i-o dau asa uda. Si naspa e ca nu mai gasesc modelul asta de paturica sa-i mai cumpar una.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
LA MULTI ANI NICOLAS!!!
SA FII SANATOS SI FERICIT SI CU PUSCULITA PLINA!!!
LA MULTI ANI SI TUTUROR CELORLALTI AL CAROR PRENUME INCEPE CU NIC!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Da, Tonnia, si eu ma gandesc mereu cum o sa reactioneze Anya. Ii tot spun de pe acum si ii arat ca in burtica e un bb al nostru. Incerc sa-mi imaginez fatuca ei cand o sa vin de la maternitate. Nu mai zic ca o sa-mi fie dor de ea atatea zile, ca n-am stat niciodata despartite. Si eu o ridic in continuare cu spor, ca se lipeste de mine si nu pot s-o refuz. Si-asa simt ca parca o cam neglijez, ca o mai las in patut sa se joace cat mai stau si eu un pic intinsa. Uneori cred ca prea imi fac eu probleme; cine are 6 copii nu-si mai face astfel de mustrari
Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)