Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dar ce va tine fetelor atit de ocupate de ati ajuns pe pagina a doua ?

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

of, gabi....cred ca toata lumea umbla dupa mosi!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am avut azi in vizita un baietel de varsta cu Petra, darera tare aprig: a impins-o pe Petra de vreo 2 ori, a tras-o de par, trantea jucariile ei, orice lua Petra in mana venea si i le smulgea sa le aibe el, mie mi-a tras un ciocan in cap (noroc ca era din ala de plastic). Ce sa fac in cazuri din astea?
Petra e tare sensibila si ea nu face asa ceva. Poate invata lucrurile astea si sa le aplice in viitor?
Petra deseneaza, citeste, povesteste la telefon, cand ii vorbesc ma asculta atenta tot ce ii spun.....nu se joaca brutal de loc.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Irina, l-am vazut pe Vladut. ce scum e cum zice mo..si cum bate el in usa.
Si eu am un film cu Petra cum povesteste, daca vreti vi-l trimit ca fisier file, dar sa imi spuneti.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alina sotul a venit cu un buchetoi de trandafiri azi ca sa isi spele pacatele, dar numai chef de trandafirii lui nu am avut eu, copilul avea febra 39, fuga la doktor si bineinteles unde ma laudasem eu ca nu a fost bolnav niciodata, acum sa fim im rand cu lumea avem rosu in gat cu puroi, nasol, are o fata mititelul si bineinteles ca luam si noi antibiotik :(, stiu ca nu e un capat de tara rosu in gat da m-a intors pe dos ca nu sunt invatata.

Irina l-am vazut pe Vladut, ce baiat destept e el, astept si eu momentul in care Vlad al mau o sa incerce sa spuna ceva dupa mine.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Codruta, cred depinde cat de des vede treburi din astea...si sora mea a fost cu Lilou la o gradinita si a batut-o un copil, fara ca educatoarele sa reactioneze. Doar nu l-a invatat cineva, a vazut si el la altii si cum nu l-a atentionat nimeni...Dar Petra e domnisoara cuminte si ascultatoare, nu cred ca va trage copii de par sau ii va imbranci...

ramona, merci pt premiu, dar vezi ca nu sunt singura inventiva...

ioana nu am mai ajuns la CR, dar vineri mergem la Dr.C si sigur mergem si acolo...stii cumva ce program au?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

codruta, eu vreau sa aud pe petra cum povesteste, asa ca trimite fisier . din ce povestesti ca face petra seamana cu nepotul meu care are doi+ ani.

ceea ce m-a mai impresionat aici a fost fotografia cu miruna si prietenii in care desenasera o pisica ... am ramas nelamurita totusi: care din trei desenase pisica? sau era opera vreuneia din mamici?

merci de lamuriri

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ramona, mersi de raspuns .
Jadi, astept sa stiu chestii precise ca sa ma inscriu la odisee; in plus cum eu inca nu sunt tocmai entuziasta despre sarcina si stiu ca trebe sa ma abtin de la comentarii de genul acesta pt ca acolo sunt fete care se chinuie mult sa aiba copii si nu vreau sa irit pe nimeni; dar sa stii ca va citesc de cate ori am timp.

Ioana, m-am upgradat, in zilele mai bune beau cafea cu mult lapte.

Eu deja am mustrari de constiinta fata de Victor, ca nu va mai fi centrul preocuparilor noastre cand vine bb2; va trebui sa-i schimbam camera si ritualul de baie, nici nu stiu cum va reactiona ca el e mic si nu intelege. Si deja ma ocup mai putin de el, mai ales cand mi-e rau, am avut seri in care am zacut in pat si a stat numai sotul cu el.

Tonia, misto ca nu ai avut greturi; oricum pt mine esti un erou cum te descurci tu cu burtica si cu Dinu.

Anya, Jadi, zilnic injur stiina moderna ca nu s-a gasit un leac pt greturile astea; la fel faceam si cand avea Victor colici si dr ridicau din umeri si spuneau ca o sa treaca.

Hai ca va pup fetele ca m-am lamentat destul; va urez o noapte linistita, pupici

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uitasem sa spun ca am vazut pozele cu intalnirea de la Galati si mi-au placut mult; pai cu asa trei printese frumoase cred si eu ca Vladut a fost cavaler.

Alina, te rog, cand ai timp da-ne reteta prajiturii pt copii.

pup fetele si piticii,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Trimit acum pe contul comun filmuletul cu Petra cu povesteste cu cartonasele ei.
Oricum vreau sa va spun ca azi a legat primele cuvinte, a zis "Pa mama!" Incepe sa spuna tot mai corect cuvintelor de ex: "mingi", "ide" (deschide).
Noapte buna!

asa crestem noi

Mergi la inceput