Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, nici lui radu nu-i plac in mod deosebit clemmy.

ege, eu il mai dau pe radu din cand in cand cu crema, cand mi se apre ca putin rosu la fundulet. ii dau cu sanosan. am folosit o cutie mica intr-un an si o luna...

country girl, bafta la examen!

jadi, eu am primit cadouri de la MN, dar sotul n-a primit nimic .

gabi, ce de aventuri... of of .
iar preturile mi se par din alta lume...

am vazut-o si pe petra cum vorbeste ea si m-am topit rau de tot. e muult prea draguta!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu cred ca va merge filmuletul, ca mi-a dat eroare.

Am intrat sa va spun ca am vazut-o azi pe finutza mea si e o scumpete si nu imi vine sa cred ca si copiii nostri erau asa mici. Nu cred....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

vazut petra

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Seara buna gagici,sper ca v-a gasit mosul si v-a adus la fiecare cate ceva....si de nu a adus nik, nu-i bai, ca mai e mos si la anu', nu-i asa? - raspuns pe care l-am dat sotzului, pt ca din lipsa de timp nu i-am luat nimic Din ciclul" ce ne-a adus Mos N" , noi ne laudam cu un ROSU IN GAT de toata frumusetea, asezonat cu o febra la fel de draguta de 39-40 toata ziua , motiv pt care Teodora saracuta a zacut cat patul iar jucariile primite au stat aruncate cat colo......iar eu, ca un arici am fost toata ziua, printre nurofene,algocalmine, fenobarbitale, siroape, impachetari cu otet si alte asemenea indeletniciri in atari situatii Cu toate eforturile mele de a duce boala de nas, of course ca am cedat si acum suntem pe antibiotic , ca nu pot sa tin copilul tot intr-un 40 So, decat cadouri, mai bine ne aducea Mosul SANATATE, ca zau ca ramane cea mai buna dintre toate....nu ca vreau sa spun, da zic...Sper ca maine sa fie mai bine si poate reusesc si eu sa va citesc macar din capitolul asta, asta in conditiile in care la sf sapt am 2 examene, la care inca nu am citit mare lucru Acum plec, ca sunt sfarsita si nu-mi doresc decat sa dorm, desi stiu ca va fi o noapte grea si voi fi santinela Multa sanatate la bebici!!!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata! Azi sunt matinala.
Norina, sanatate multa lui Teo! Ca bine zici matale.
O zi buna va doresc.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Am vazut-o si pe Petra. E o dulce . Cred ca m-am uitat de vreo 10 ori la filmulet .

multa sanatate copilasilor bolnaviori !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, sanatate multa lui Teo.
Alina, si lui Vladut.
Si bravo sotului ca s-a revansat ptr MN.

Eu am impresia ca fiecare dintre ei asteapta sarbatorile sa le traiasca asa cum erau cand eram copii.
Si daca sotii in copilarie primeau numai dulciuri de MN, voila de vezi.

Asa ca atentie cum ne crestem copii.

Si noi suntem zombii, cred ca Ancuta se upgradeaza la dintisori si se trezeste de n-ori noaptea.
Dimineata o trezim vrea-nu vrea, la cresa adoarme la masa si tot asa.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Sanatate multa Vladutului Alinei si Teodorei Norinei! Naspa racelile astea, mai ales in combinatie cu febra.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Sanatate multa lui Vladut si Teodorei, sper ca nu s-au inspirat amandoi din aceeasi sursa de raceala!

Dupa lamentarile mele de ieri, sotul a cedat nervos si la ora 8 a plecat sa imi ia cadou de MN. Ca atare am primit un plover bleumarin XL de la Riverwoods si pustiul unul verde cu fermoar tot de acolo. Plus o coronita naturala de craciun care mirosea toata a scortisoara si am descoperit ca prin aranjamente avea legate rulouri de scortisoara.

Asa ca de Craciun trebuie sa ma revansez, noroc ca pleaca copilul pe 15 la Braila si o sa am timp de umblat haihui.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la mamici si la pitici!

Alinam si Norina sanatate copilasilor! Parca nu se mai termina sezonul asta de raceli!

Codruta, eu sunt convinsa ca Petra se va descurca cu copii mai rai atunci cand va fi nevoie, fara sa devina violenta. Ilinca nu e agresiva de felul ei dar la cresa daca e atacata sau se isca cate o bataie generala (da, se mai intampla si d-astea si pana despart 3 educatoare 10 copiii... dureaza) stie sa se apere! Arma ei infailibila este trasul de par!
Din pacate au la cresa doua fetite foarte bune prietene de familie care cand se iubesc de nu mai pot cand se bat in parte. Dar bataie d-aia de adolescente cu shuturi, mushcat, tras de par, urlete... cica asa fac si acasa cand sunt impreuna

mama Ilincai

Mergi la inceput