Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Antoanela, imi pare rau ca merge greu inceputul asta de sarcina, dar stai sa treaca primele saptamani si o sa vezi cine-i in forma maxima Sper sa ne vedem sambata dupa amiaza. Cred ca nici nu se mai recunosc Victor si Ilinca

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Irina, l-am admirat pe Vladut cum il astepta pe Mos. Vorbaretz ca de obicei. Miruna a fost vizitata de nana ei, si a invatat sa zica "nana", asta e cuvintul saptaminii la noi.
Alina, sanatate lui Vladut, sa-i treaca repede!
Norina, sanatate lui Teo!
Bianca, au program 10-17. Te rog frumos, daca poti, intreaba ce vaccin recomanda pentru un copil de 1 an si 4 luni aflat in colectivitate: havrix, varilix sau niciunul? Multumesc frumos.
LiaMia, pisica este opera mea. Deseneaza si copilul "chestii" si apoi le zice pe nume: ham, miau, pui, dar nu ar putea fi recunoscute drept animale.

Miruna aproape nu mai sta treaza acasa, cum venim de la gradinita o schimbam, maninca si o culcam. Dimineata ce mai exploreaza si ea casa, cit ne imbracam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu promit sa recuperez in week-end filmuletele si fotografiile recente ale copilasilor.
Am semnat condica pe azi, ma duc sa mai ingras un picutz porcul pe maine...

Pupici tuturor,

mama Ilincai

Mergi la inceput

Ca sa fim si noi in ton cu ceilalti copii, si Miruna e un pic fornaita, cred ca ne asteapta o perioada cu muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ina bafta la examen!

Si vlad al meu face 10 zile de cand are muci si de cateva zile a inceput sa si tuseasca productiv, azi parca s-a agravat tusea. Dar nu are febra, ar trebui sa ma panichez? Nu dau nici un medicament, azi dimineata i-am dat doar un puf de tantum verde!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata, pe la 1 iar a fakut copilul febra 39 asa ca i-am bagat un novocalmin si l-am pazit pana pe la 3 sa vad eu ca se mai racoreste, l-am lasat dezvelit.vai de somnl meu care a fost lipsa azinoapte, am stat numai cu mana pe fruntea lui.
Intrebare: biotic baby ii dau in timpul tratamentului cu antibiotice sau dupa ce terminam tratamentul?
Orikum am un copil marait acum scotoceste in sertare.

Norina se pare ca Vladut si Teo au luat virusul din aceesi sursa, ca vad ca s-a manifestat la amandoi odata, l-am impartit "la bine si la rau" hehehe, ce face teo? si noi tot cu antibiotik, da la asa febra nici nu cred ca au scapare, orikum eu sunt tare bulversata de situatie ca la noi e premiera, nici nu vreau sa ma gandesc ce simt mamicile cu copii bolnavi .... adika boli mai nasoale.

Anto pentru copilashi am fakut un blat de tarta simplu (daca nu stii reteta iti dau un link) si ca umplutura am amestecat branza de vaci (500g) proaspata cu smantana dorna (250 ml) (batuta frisca) , oua (cred ca 3 ) si zahar(100g) . mi s-a parut cel mai potrivit pentru ei, fara prafuri si alte adaosuri cu e-uri

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Alina, of, ce nasol. Eu stiu ca Biotics Baby se da de 2 ori pe zi, dimineata si seara, atit pe perioada tratamentului cu antibiotice, cit si 2-3 zile dupa. De obicei febra e doar la debutul racelii, in prima zi, sper sa diseara sa nu creasca iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Naspa tarta aia cred! Biotics se da in timpul tratamentului si dupa. Stiu ca e bine sa il dai cu 1 ora dar nu mai stiu daca inainte sau dupa antibiotic! Roza mama!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Imi pare rau de bebelusii bolnaviori.
Alinam, Biotics se da in timpul administrarii antibioticului, dizolvi un pliculet in biberonul cu lapte. E important sa ii dai, pentru ca antibioticul distruge flora intestinala si numai asta nu vrei, sa se sensibilizeze copilul, sa il doara burtica etc.
Tinem pumnii sa ii treaca repede.

Ia uite ce atent e dl Jadi...bravo lui! Si mie mi-a adus dl Kid o pereche de pantofi, cumparati impreuna cu mine, of course, ca daca il lasam numai pe el cine stie cu ce venea. Si de unde mi-am luat eu pantofii si-a cumparat si el o haina gen tunica, f misto. Cel mai tare a fost ca se proba cu ea si imi spunea (eu probam in timpul asta pantofii) "Asta e cadoul meu si pentru MN si pentru MC", la care eu am banuit ca se refera la mine si am pus bot. Si am si zis "Adica, gata, nu mai imi iei nimic de MC, ce e asta?". A facut ochii mari si mi-a zis candid "nu pisic, asta e cadoul meu pentru mine de ambele sarbatori, tie iti mai iau", la care vanzatoarea mustacea de nu mai putea. Eu i-am luat lui un deodorant si o crema de ras, mai de "soi" e drept, dar tot un cadou cam neinspirat dar sper sa ma revansez de Craciun...

Am fost ieri si am depus actele pentru pasaportul Alexandrei, ii facem unul individual. E mortala in poza, zici ca e om mare, se uita f atenta si serioasa in cadru...abia astept sa iasa sa vad cum e. Tampenia e ca pasaportul lor se schimba o data la 3 ani, asa ca mai bine ar fi fost sa o trec pe pasaportul meu. Dar acum e deja trecuta faza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, no problem...intreb. ce vaccin a facut ultima data? ROR la 1 an?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput