Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 22
Magdone spune:
LA MULTI ANI!!! in 2007 cu intarziere si de la mine. Sa dea Domnul sa aveti un an cu sanatate, imbelsugat si impliniri pe toate planurile!!
LA MULTI ANI si pentru Ioni si Ioane!
Am petrecut si noi primul Revelion din Canada la niste prieteni pe care ni i-am facut aici si ne-am distrat super, am dansat toata noaptea, ca nu mai fusesem si eu la o petrecere de nu mai stiu cand. Am avut norocul sa dam peste niste oameni extraordinari aici si ne simtim foarte bine impreuna, parca ne-am sti de o viata.
Partea mai proasta a fost ca eu a trebuit sa ma intorc la servici pe 2 ianuarie asa ca timp de saptaman am fost chiauna de somn, astia pe aici nu sarabtoresc ca noi revelionul, stau si ei pana la 12 noaptea si apoi se culca, ca vorba aia acusi se intorc la munca .
pe aici n-a nins deloc si zic ca vine primavara nu alta..dar ne-am luat patine si ne ducem la pationar, mi-am mai adus si eu aminte cum e sa patinez dupa mai mult de 10 ani.
Crisa, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi cu totii!
Gravidutele, va tin pumnii sa aveti sarcini si nasteri usoare!
Claudya,
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Claudya spune:
Va multumesc din suflet pt. gandurile bune si pt. incurajari.Atat de curajoasa sunt ca am amanat operatia pana in februarie si-am "fugit" o saptamana la verisoara mea in Tenessee,ca sa ma destresez ,sa ma impac cat mai bine cu ideea si sa vin pregatita sa mi se taie gatul.
Emma e bine.Ii place aici si se simte tare bine.E fericita si-l alearga pe cutu' lui vara-mea toata casa,Afara e cald,dau mugurii copacilor,iar in weekend au anuntat aici 22 de grade.Asa da trai,insa noi ne intoarcem in Canada ,la "zgribuletul" nostru de acolo.E adevarat ca nici in Canada la vremea asta nu e frig insa,Magda,sa vezi aici primavara,nu akolo la noi!!!
Amik,felicitari pt. margica!Nu e posibil s-o ti o perioada pe Alexandra acasa?...adica sa nu mearga la gradi...sau sa stea la bunici cu randul...desi cred ca ti-ar fi foarte greu sa n-o stii langa tine.Zic si eu.
Crisafelicitari pt. bebel!!!Superveste de Craciun!!!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Numai bine va doresc!
amik spune:
multumesc, claudya! ma alatur si eu celor ce iti tin pumnii si se roaga pt tine ca m-ai impresionat prin mesajul tau.
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
alexandrueduard spune:
Salut!
Cred ca din cauza vremii nu s-a mai scris pe aici, nu?
Si , tot pt ca e vremea asa de calda, ce-ati spune daca ne-am intalni sambata cu copiii in Tineretului?
1. Magda cu Alex
2. Gaby cu Stefan
3. Andra cu Luca & comp.
4. Bychi cu Tibi si Theo
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
amik spune:
buna, fetele!
eu am avut ieri un mic accident de masina care m-a facut sa tremur toata ziua. nici nu m-am mai dus la serviciu, burtica a fost toata ziua intarita, etc... bine macar ca nu a fost nimic grav!
alexandra va pleca duminica cu soacra-mea la munte, la Predeal.ma rog sa aiba timp frumos.
bibi, te rog zi-mi de tipa de de la nu stiu ce spital care e super la ecografie!vreau si eu sa pregatec terenul.
mi-e rau de nu mai pot, va pup!
cgaby spune:
amik - nasol..bine ca nu s-a intamplat nimik cu voi..masina...da-o incolo...e fier si se repara. pupici.
alexandrueduard spune:
amik: nasol de tot. Stiu asta pt ca si sotul meu a avut aseara la 9 jumate un accident, din care, slava Domnului a scapat nevatamat. Pt. accident am mustrari mari de constiinta pt ca l-a a vut din cauza ca l-am sunat la telefon si cand cauta telefonul a iesit de pe sosea cu 90 la ora . I s-a rupt o roata, s-a rupt otelul, pur si simplu in nu stiu cate bucati, desi e o masina destul de puternica (Jeep). Asa ca am o zi de tot r.....l.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Cornelia spune:
Amik, Magda ! Bine ca e toata lumea teafara!
Claudya, iti tinem pumnii! E foarte bine ca te-ai mai linistit si ca esti convinsa ca faci cel mai bun lucru.
Gio?? Vreo veste ceva?
Marox, multumesc. Asa e, pe 9 a fost ziua mea. Pupici! Si tie la multi ani ( cu intarziere)
Nu prea v-am mai scris ca nu sunt chiar in forma. In rest suntem aprox. sanatosi . Stefan se pare ca e alergic si ii ies tot felul de minuni pe piele, tuseste, ii curge nasul si este extrem de obraznic.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
Bunaaa,
Cornelia, La multi ani!!! Chiar daca cu intarziere....
Eu sunt bine, mersi de intrebare. Ma plimb, fac treaba si astept sa nasc.
Amik, Magda, nasol cu accidentele!!! Brrrr.
Mai scrieti si voi, ca eu sunt in pana de imaginatie. Pacat de subiect ca eram taaare active pe vremuri..ce vremuri...
Cat despre intalnirea din parc, o faceti? La ce ora? Nu garantez ca vom veni, dar am tenteaza.
Pupici
37 +
amik spune:
hai maaah! cum naiba s-a rupt roata??? moama, ce nasol! eu nu am pagube mari, o aripa infundata!si nu ma oftic prea tare ca nu e cine stie ce masina...si oricum vrem sa o schimbam .