Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magda - of..bine ca nu s-a intamplat nimik grav...cred ca mihai s-a speriat rau....pupici.
cornelia - la multi ani, sanatate si fericire.pupici multi.
gio - nu mai ai rabdare?pusi.
daca aveti chef....uitati-va aici!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebbfdde106504bd4cb12f&skin_id=0&source=browse&large

Mergi la inceput

pana la urma mai vine cineva maine in parc????noi ajungem pe la 11.
pupici multi tuturor si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor! am pus si eu cateva
poze de la serbarile baietzilor, daca aveti timp si chef sa le vedetzi...

in rest, noi suntem (inca ) sanatosi. despre cumintzenie n-are rost sa mai vorbim, ca suntem tot ca... OAIA_LU'_MELINTE (cunoastetzi multe dintre voi povestea, ma tem, pe propria piele.... )

eu am ceva mai mult de lucru in perioada asta la scarbici, si azi in special am avut un car de draci pt ca ne-a cazut curentu' electric aproape toata ziua, iar laptopu nu merge nici el decat max 2 ore... asa ca de voie-de nevoie am cam ars gazu degeaba si sa te tii de luni incolo...

cam atat, tudor n-a dormit azi la gradi si e capiat de oboseala, se maraie de mi-a scos peri albi...
(si ma tratez de zor antistress cu Magne B6, de cate ori imi sar dracii incerc sa ma calmez: nu te enerva, doar iei magne B6... )

edit: uitasem ce era mai important: nasol cu accidentele astea... bine ca n-a fost mai grav!
aveti grija de voi!

mi-am mai amintit sa va povestesc o faza: tudor vana (urmarea) o sticla de coca-cola cumparata pe shest de socru-mea, da peste care a dat intamplator. nevoie mare ca vrea si el, eu ii interzic, el incepe sa planga, soacra ca sa rezolve 'cazu' se duce la usa de la intrarea in apartament, descuie, incuie (el era inca in bucaterie). apare si el: ce-ai facut cu sticla MEA (?!) de coca??? uite-am scos-o pe hol, s-o ia cine-o vrea ca e nu e sanatoasa!
el se uita la ea asa, ca si cand era ffff sigur ca minte... zice: sigur-sigur n-ai scos-o, arata-mi! ii arata, sticla nu mai era, soacra cica a si luat-o careva, ce sa faci.... da el se uita la ea si ii pica ideea: deschide sa vad si aici (debaraua de langa usa) deschide ea, avea cateva sticle de cola cu suc de rosii si sticla aia printre ele.
el uite-o! soacra tot scotea din alea cu bulion, ii da sa guste...
el deja incepuse sa rada, si ii tot arata sticla castigatoare: stiam eu ca nu ai aruncat-o asa ca s-a alea cu o lingura de cola...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

buna.
ieri am fost in parc: eu, andra, magda, bychi si bobi. copii s-au jucat mai mult sau mai putin intre ei, noi nu prea am apucat sa stam la barfe..dar a fost ok. vremea a fost frumoasa...copiii au crescut foarte mult si sunt foarte frumosi...nu ca sunt ai nostri, dar sunt cei mai frumosi si cei mai destepti!
pupam pe toata lumea si sper sa ne mai vedem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Hai mai fetelor ca tot am vrut sa vad ce mai faceti si nu am avut deloc vreme pt. ca....... am alaptat . Marea perioada de 3 saptamani. S-a chinuit copilul sa suga, io sa beau lichide si sa storc titicile cu pompa. Geaba. Daca nu e lapte suficient, nu e. Acu, mananca si copilul normal si probabil ca isi zice in sinea lui "Noroc ca i-a dat Dumnezeu in cele din urma minte mamei ca stiu si io ce-i aia sa fii satul...". Si ca sa vedeti cum isi baga mereu cineva coada, ma trezesc zicandu-mi "De acu pot sa mai scap si eu in city fara copil..... ". Chiar suntem invitati la un botez peste 2 saptamani si ma gandesc ca voi dansa .

In afara de alaptat, am stat cam mult in extaz privindu-mi propaspatul copil. Ma bucura fiecare mutrita, piciorus (care e atat de mic), de zici ca n-am mai vazut copil in viata mea. Cred ca pe masura ce faci copii iti creste pofta de a mai face. Teoretic vobind. Si ca sa revin cu picioarele pe pamant, Tudor a fost racit, cu febra si alte alea, de am umblat mascata prin casa toata saptamana trecuta. Acum suntem bine.

GIO, he, he, iaca ai ajuns la termen. Tinem pumnii!!!

Anamaria, ce fain ca i-ai avut imbracati pe baieti in costume la serbare. Sper sa ne costumam si noi la anu. Si asta numai daca scapam cu teama de Mos.

Amik, ca sa nu mai stai stresata cu rubeoala, poti sa-ti faci un test sa vezi daca ai avut si atunci ai fi imuna. La mine asa a fost.

Ma cheama datoria

Pupa Crisa

Mergi la inceput

crisa - ce tonica esti....bravo! tine-o tot asa...
gio - asteptam vestea cea mare! nastere usoara!
pupam pe toata lumea....cam slaba reprezentarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

He,he..fete cucuiete..ce mai faceti?
In fiecare zi mi-e dor de voi dar zau ca nu apuc cu zilele sa accesez forumul macar sa citesc, cu atat mai putin sa apuc sa zic si io o vorba.

Alexandra, la Spitalul Titan remarcabil e ca o eco 3D de morfologie in primul trimestru costa numai cca 30 de RON. Ecograful e f. bun, iar tipa care mi-a facut mie 2 eco si care s-a dovedit a fi buna se numeste alina bolintineanu. de restul de acolo eu nu stiu nimic.

Crisa, baga mama si tu o foto cu new entry ca sa vedem si noi minunea! Sa fitzi fericitzi si sanatosi!( mama ce-mi place cand vad mamici care traiesc sentimente comune cu ale mele legat de cezariana (sa-i fie de bine lui Cezar!!!!) si alaptare (traiasca formula).

Gio, nastere usoara si tititza sanatoasa! Astept nerabdatoare sa aud ca ati ajuns acasa cu bine!

Alinutza, sarcina usoara! La fel si pentru vecinica mea, Andra!

Pe restul, va pup cu drag!

baietzii mei sunt bine acum (asta dupa ce saptamana trecuta Ianis a avut un episod de febra cu muci. febra s-a dus, mucii au ramas)...dar el rade ca balalaul ori de cate ori te uitzi la el. daca-i mai zici si o vorba buna chiuie si accelereaza din picioruse si e cel mai fericit.
David se chinuie din octombrie sa prinda si el o saptamana plina de mers la gradintiza, dar nu-i iese si pace! Dupa maxim 4 zile de gradi se imbolnaveste si..iar ramane acasa si baga medicamente si desene cat e ziua de lunga. Acum e in faza in care e fie Fulger (din Cars) si-mi spune ubito (pentru ca eu sunt Sally(tot din Cars) fie e omul paianjen.
Regret ca am pierdut intalnirea din parc, dar cum ambii baietzi erau consemnatzi la domiciliu...asteptam cu interes urmatoarea iesire.

O sa actualizez si eu albumul de poze (Dumnezeu stie cand) si atunci am sa dau bice si am sa ridic in slavi viatza in 4 si poate o sa purcedetzi la facut copii si restul codaselor.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Lume noua!!!

Chiar vroiam sa intreb ce mai faceti dar vad ca mi-ati luat-o inainte! Chiar ma intrebam cum e la gradi la voi dar se pare ca mi-ati raspuns. Eu ma tot gandesc ce si cum dar o sa vedem noi, nu? Ca planul de acasa nu se potriveste.

Crisa, ma bucur mult ca sunteti bine, poate vorba lui Bibi pui si tu o poza sa vedem juniorul.

Bibi, nu mai ma intarata cu ceza, ca de cateva zile imi tot amintesc momentele placute de la nasterea Taisiei si mai ca nu-mi vine sa ma duc la spital. mor cu ei de gat daca nu-mi pot face epidurala!
sa inteleg ca bb mic a suportat bine viroza? ufff...

multumesc fetele ca va interesati de noi; acusica fac 38 s si nu-mi vine sa cred. mai rau e ca mi-am revenit si bantui toata ziua pe net si prin oras, cum o sa stau eu linstita in casa cu bb mic la cata energie am nu stiu. am luat la rand toate supermerketurile si magazinele cu reduceri si acum urmeaza tcm-urile ca mai am ceva de luat. si dupa aia nasc, promit. oricum ma dispera mama ca ma suna de 2 ori pe zi si ma intreaba candid: ce faci? ca a luat-o frica saracutza...

va pup si mai scrieti si voi cand apucati~!!!!

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele si de la noi,

Bibi - eu una astept cu interes povestile despre viata in patru, dar slaba nadejde sa se prinda si de mine ceva, ca de-abia incep sa-mi revin dupa bb1 . Poate ca la al doilea n-as mai fi asa stresata, dar nu prea-mi vine sa incerc.

Crisa - optimista si vesela ca intotdeauna, asteptam pozeeee.

Gio - mai potoleste-te, ca mai ai putin! Sau vrei s-o inveti pe-a mica deja cu shoppingul?

Si noi am ratat intalnirea din parc, dar am fost la un botez, la colega mea de liceu si de facultate, pe care nu-l puteam rata. M-am intalnit cu prietenele mele din liceu si am chefuit ca pe vremuri, pana dimineata si astazi sint inca mahmura (de oboseala, ca altfel am fost sofer). Ne-am distrat ca in vremurile bune, mai ales ca cc copilu' il cazasem la bona pana duminica, asa ca am avut liber la program.

Mariuca e bine, mai tuseste nitel, poate saptamana viitoare ne ducem s-o mai vada pediatra, ca si-asa trebuie sa-i repet copro, pana atunci ne tratam naturist cu siropele.

Si pentru ca nu pot sa inchei decat intr-o nota optimista, o perluta de-aseara:

Mariuca - mami, azi a venit domnisoara de engleza si am invatat cum se zice "du-te la baie" si "la revedere, mami"
Eu (mandra tare) - si cum se zice, mami?
Mariuca (sincera si candida) - nu stiu !

V-am pupat.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crisa optimista!

Bibi, asteptam poze.

Ana Maria, Madic, ma gandeam zilele astea ca e cam anemic subiectul nostru si nu mai povesteste nimeni poantele copiilor.

Eu ma distrez zilnic la "dialogurile" copiilor mei. Se joaca zilnic de-a zana si zanarul sau printul si printesa cu variatiuni . Ieri dupa "casatorie", ii pune Maria o caciula in cap si ii spune: tu esti domnul presedinte, iar eu sunt sotia presedintelui . Tu du-te la serviciul tau, ca eu ma duc la munte in Franta . Stefan, foarte serios, spune pa, se duce ia un pumn de bani de jucarie se intoarce la ea, ii da si ii zice: cumpaat bani Pai, sa aiba cu ce sa se duca in Franta, sotia presedintelui .

Am si eu una cu engleza. S-a afisat o poezie noua la engleza si o intreb pe Maria daca o stie. Ea zice: "nu, dar nu conteaza ca si d-na profesoara e tot in zodia rac "

Si tot in legatura cu gradi. Era super fericita ca a luat 10, a desenat frumos, a mancat tot, a dormit, ce mai, se comportase exemplar . In drum spre casa imi raspundea obraznic, tipa la mine si ii spun ca o sa am o discutie cu doamnele educatoare sa le intreb daca ea chiar e cuminte la gradi si sa le spun ca de fapt e obraznica. Sta putin si zice: "mami, nu poti sa le spui doamnelor educatoare ca sunt obraznica! Asta e secretul nostru!"

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput