Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cornelia - haioasa foc maria!pupici din partea noastra!
gio - vezi sa nu "livrezi" prin oras!ai grija!
bibi - multa sanatate baietilor.
pupici tuturor....canadiencele ce mai fac?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ce haioase sunteti, fetelor!

eu sunt tare suparata! tocmai am primit telefon de la sotul colegei mele de birou, insarcinata in 14 saptamani, ca e la spital, pe perfuzii, cu risc mare de a pierde sarcina. anul trecut a mai pierdut una in 5 luni. sunt fiarta!

cu atat mai mult cu cat si eu ma simt ciudat, ma doare burtica, de ieri am o oarecare sangerare/scurgere maronie...cand obosesc nu mai pot sta in picioare, simt ca ma trage burta in jos. mi-e frica sa nu fie ceva in neregula cu bebelusul meu. sambata am fost la ecografie si nu prea s-a vazut mare lucru in afara de faptul ca sigur e sarcina uterina. maine ma duc la sanador pt ecografie (nu am mai putut astepta, bibi, dar am retinut numele dr de la titan, multumesc mult!) si de-abia astept sa aflu ce si cum e! dupa intamplarea din seara asta cu colega/prietena mea sunt cu atat mai speriata. ma rog intr-una pentru ea! sunt niste oameni minunati, absolut minunati, si ea si sotul sau!

gio, ce bine imi pare ca te simti bine si in putere!

crisa, ma incurajezi! de-abia astept si eu poze cu juniorul!seamana cu petru? ca tudor e leit maica-sa, zic eu!

cornelia, m-au amuzat te-ri-bil povestile tale cu dialogurile dintre copii! nu va mai trebuie emisiuni de divertisment, asta e clar!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica

Mergi la inceput

amik - sa ne spui ce ai facut la eco. am o intrebare la tine...apropos de testele de ovulatie....intr-o cutie e un singur test???cum se fac>????
pupici gagici. asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

amik, sa ne spui si noua cu ma fost la eco. tinem pumnii si o sa vezi ca e bine bb.

Cornelia, la Maria la gradi se dau note? haiosi tare copilasii tai!

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Gio: nu te extenua prea tare cu cumparaturile; mai bine te odihnesti cat de mult poti.
Fetelor: nu vreti sa ne intalnim si noi intr-o seara? Poate vine si Gio, sa o vedem si noi gravida. Poate vin si proaspetele mamici sa se mai recreeze nitelus. Ma gandam la ziua de luni.
Deschid listutza:
1. Magda
2. Andra
3.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

vin si eu....
1. magda
2. andra
3. gabi
cine mai vine????
P.S. gio - sper sa nu nasti pana luni.
pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

cum abia am ajuns si inca nu m-am afundat in munca , sa apuc sa va scriu si eu doua vorbe, ca dupa aia nu mai apuc.

Gio - deci acum iti faci de cap prin oras si recuperezi cu shopping-ul, bravos . Au inceput reducerile la Zara, ai idee, ca planuiesc si eu un shopping trip prin Plaza, imi trebuie niscai tricouri lungi care sa se intinda pe burta, nu sa se sustraga hoteste pe deasupra ei ca cele pe care le am... Cum a ramas cu numele, ti-ai convins consortul cu Victoria? (mie sincer mi se pare un nume prea serios ptr o fetita, daca nu e cel putin regina a Angliei , dar cum stiu ce va gindi multa lume cind va auzi ce nume am ales eu ptr my no. 2, iti spun sincer "go for it")

Amik - bafta la eco desi acum mare lucru nu-ti spune, oricum sa nu te ingrijorezi ca n-ai de ce, fiecare organism reactioneaza altfel, daca x sau y au probleme nu inseamna ca vei avea si tu (fac eu pe viteaza acum, dar atunci avind experientele Crisei, lui Bibi si Gio in minte imi titiia si mie fundul idem cind eram la inceput). La prima mea eco (cca 7 saptamini) mie mi-a zis ca e mai mic decit trebuie (altminteri normal ptr ca avind ciclul de 31-35 zile, si ovulatia la mine se produce mai tirziu decit standardul dupa care se calculeaza) si mi-a zis sa iau utrogestan. Cind am intrebat daca e vreo problema, mi-a replicat "nu, dar sa fim siguri"...ceea ce m-a enervat si m-a facut (printre altele) sa renunt la doctorita respectiva, si nici utrogestan n-am luat, pe principiul daca e sa fie ceva gresit, mai bine las natura sa-si urmeze cursul decit sa ma pun contra, si uite ca sarcina e mersi bine iar copilul marisor ptr virsta sarcinii. Scurgerii maroni e normal iarasi sa ai, tin minte ca apar parca atunci cind se fixeaza sarcina pe uter, oricum ideea e ca e normal, si eu am avut, si chiar mai mult timp, aproape 2 saptamini, si nu a fost nimic in neregula. Eu una cel mai usor am trecut peste toate intrebarile si timpul care se misca prea incet ptr graba mea muncind, pe principiul azi e luni - azi e vineri, ptr ca daca stateam sa numar saptaminile si vedeam ca sint doar in 7-10-12 etc. si mai sint...atitea...ma apuca disperarea. Si acum mi se pare ca mai am multe, asa ca muncesc inca din greu , mi-am propus insa sa intru in concediu dupa paste, sa am 4-5 saptamini de ginduri libere si timp ptr mine.

Bibi - si noi avem program de Cars in fiecare seara, cu chiu-cu vai am reusit luni sa scapam fara, oricum Luca e fan, are si o masinuta Lightning primita de Craciun si un Bucse McDonald's, asa ca ne jucam cu ele din greu. Eu una nu ma dau in vint dupa film, dar ptr baieti e minunat (ptr amatori: se gaseste la Diverta si e dublat in lb. romana)...

Martta - ce mai faceti? te asteptam cu vesti si multi pupici...

Crisa - deci ti-ai luat de-o grija cu alaptatul Simbata in parc fetele au incercat sa ma convinga ca ar fi bine sa alaptez, dar cind te aud pe tine si cind imi aduc aminte ce stres a fost ptr mine perioada aia, nici Leche league n-ar putea sa ma convinga de nimic in sensul asta...Mai ales ca acum exista atitea modele de biberoane pe piata, care mai de care mai anti-colici, abia astept Baby Expo si concediul sa le studiez in amanunt

Chiar asa: stiti cind va fi Baby Expo primavara asta?

Romana - saptamina trecuta a fost nebunie mare la mine la birou si am uitat sa-ti povestesc: intr-una din zile am ajuns mai tirziu la gradi, iar Cristi si Luca s-au spalat pe miini si au coborit la masa impreuna. Cristi cum s-a asezat si i s-a spus sa manince si-a luat sandviciul in mina si s-a executat, nu cu tragere de inima, dar fara comentarii anyway, in timp ce Luca a spus ca el vroia piine goala, dupa care a ramas privind la pereti pe scaun fara sa incerce macar sa bage ceva in gura Asa ca eu zic sa nu-ti faci griji, Cristi maninca la gradi singurel, poate nu la fel de mult ca acasa, dar maninca cu siguranta.

Calina - ai nascut, sinteti bine?

Andra (AMR 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Ma chinui ca fraiera de 1 ora sa incarc niste poze pe pagina mea de webshot si nu reusesc. O minte mai luminata ma poate ajuta??
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Andra da, au reduceri la Zarra. De tricouri nu m-am uitat; mi-am luat o bluza de la Promod f dragutza insa deja s-a descusut intr-un loc si m-am enervat.

Magda, pai m-am odihnit cateva luni, acum nu-mi vine sa mai aud de pat si de stat jos, sunt odihnita pt un an!

Crisa, stai ca sa iti zic cum fac eu; ma duc la upload si selectez simple web upload, incarc acolo pozicile una cate una si ii dau start. vezi incearca doar cu una poate merge, or fi mari pozele.

De venit la intalnire...hmmm, intentionez sa nasc pana atunci dar mai vedem.

Pupici

38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Gio, m-ai salvat . Ma faci sa rad cu "io intentionez sa nasc pana luni...". Pai tu crezi ca te intreaba cineva ce intentionezi tu???

iaca-ta poze
http://community.webshots.com/user/crisotexa

revin

pupa crisa

Mergi la inceput