Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 25
amik spune:
am fost la ecografie si margica mea e foaaarte mica, dar e bine! totul e in regula pe acolo, nu hematom, nu lichid aiurea in cavitate, ma rog, e bine!
copilasul e foarte mic, desi masuratoare sacului embrionar zice ca ar avea cam 7 saptamani si 2 zile.hihi! eu am 6 saptamani si doua zile de la conceptie, deci e bine!dr a fost uper draguta si mi-a spus sa stau calma, sa nu ma mai gandesc la prostii, ca acum trebuie sa avem rabdare.ma mai duc peste vreo saptamana sa imi masoare si bebelusul. doaaaamne, era o pata mica in interiorul unei pete mai mari-sacul embrionar.
colega mea de care va spuneam ieri este mai bine, s-a mai micsorat portiunea pe care era dezlipita p[lacenta, nu mai are sangerari, nu are dureri...dr e mult mai optimist decat aseara si ii da sanse sa duca sarcina pana la capat!sunt foarte fericita pt ei!
multumesc pentru incurajari! am mai citit si eu si am vazut ca sunt normale, cat de cat, sangerarile astea. oricum acum sunt mult mai linistita si promit sa nu mai ridic nici o sticla cu apa.
gaby, daca ma intrebi pe mine, acum, ti-as zice sa nu folosesti bete de ovulatie. dar, pt ca stiu cum am fost si eu, iti zic ca se folosesc intocmai ca si testele de sarcina. eu cautasem pe net instructiuni. cica se fac in jurul datei la care ovulezi tu, de preferat cat mai devreme. eu am facut vreo 4 teste si nici unul nu mi-a iesit pozitiv, dar insarcinata am ramas. si stiu sigur cand am ramas, ca am prestat doar pe 1 si 6 decembrie, cand testele erau negative. nu stiu care-i faza! mai bine calcueaza-ti pe net data probabila a ovulatiei si faceti in jurul datei respective, o zi da, una nu, ca sa nu se altereze calitatea spermei. BAFTA!!!
si acum sa va zic marea mea bucurie materiala, de care nici nu imi venea sa ma bucur pana acum pe de-a-ntregul. de cateva luni de zile tot vorbim sa schimbam si matizul meu, ca deja mi-am facut rodajul cu el
. si il tot bat pe razvan la cap cqa imi place ba o masina, ba alta...acum mi s-a pus clar pata pe o honda civic sport, care arata foarte high tech, e foarte rara, si foarte MISTO!!!!
booon. luni, cand am sangerat prima oara si eram fiarta si terminata, razvan imi spune ca in cateva zile voi avea masina visurilor mele, ca el a comandat-o de mult timp si nu stia cum sa ma faca pe mine sa back off, ca vroia sa mi-o aduca cu funda rosie pe capota, dar s-a intarziat mult la vama si, desi trebuia sa fie cadoul meu de craciun, de pare ca de-abia saptamana viitoare o voi avea. m-a lasat masca, sunt teribil de incantata si fericita si nerabdatoare, pe undeva imi pare rau ca mi-a spus, dar inteleg ca a vrut sa ma scoata din starea mea proasta!!! deci, I'm gonna drive o bijuterieeee!!!
crisa, ti-am vazut baietii!!! ce frumosi sunt!tudor e ditamai flacaul si rares e atat de dulce!sa iti traiasca familionul superb si sa fiti sanatosi si frumosi si fericiti!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
cgaby spune:
crisa - am vazut pozele..sunt frumosi amandoi. sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si tu sa te bucuri de ei. mie mi se pare ca tudor seamana perfect cu tine..poate rares va semana cu petru?![]()
amik - mersic de info...multa sanatate si sa ai grija de burticutza. sa stapanesti masina sanatoasa si la cat mai multe plimbari!pupici.
crisotexa spune:
Hai ca tot v-am citit pe bucati si am intrat mereu la repezeala fara sa apuc sa mai zic una, alta.
Kehleyr, asistenta de la spital de care mi-a placut mult era sarboaica (asa mi-a zis o alta asistenta). O chema Ielita, parca. Chiar ma gandeam ce greu se formeaza o asistenta buna la neonatologie. Alea tinerele erau dragute insa nu prea puteau sa te ajute in privinta alaptatului. Ma felicit in fiecare zi ca am ales Municipalul. Mare lucru sa te gandesti cu placere la primele ore petrecute cu puiul tau.
Bibi, sa stii ca io mi-as fi dorit din tot sufletul sa alaptez mai mult. Insa Rares nu a luat deloc in greutate pentru ca nu aveam suficient lapte. I-am dat cu ceaiuri, cu galactogil. Geaba. M-am mai impacat cu situatia. Cand il tineam la tatica, eram topita... Singura consolare pe care am gasit-o pentru Rares este un biberon fiziologic de la Chicco cu o tetina foarte fina de latex, care imita mamelonul
.
Amik, dupa parerea mea e foarte important sa-ti urmezi instinctul. Daca simti ca trebuie sa stai cumintica, asa sa faci. Eu stiu multe fete cu cerclaj care au mers la serviciu toata sarcina. La mine n-a fost asa. Tinem pumnii sa fie bine!!! Feilictari pentru masina. Abia astept si eu sa revin la volan. Plange masina mea dupa mine...
Magda, esti o dulce ca m-ai sunat pentru intalneala de luni. Azi a venit mama pe la mine si daca isi intra in paine pana luni, ne vedem. Abia astept.
Gaby, sa stii ca si eu m-am stressat degeaba inainte de Tudor cu teste de ovulatie. Sunt cam nerelevante. Io te-as sfatui sa faci o inseminare artificiala. E destul de ieftina (eu am dat la Tudor 2 milioane) si urmezi un tratament de stimulare a ovulatiei.
Cornelia, la mine e mai greu cu tinutul minte a "ziselor" lui Tudor. Zilele astea, din senin, a inceput sa cante cantecele cu Mos Craciun, pe care le-a invatat la gradinitza. Credeam ca nu le stie. Incepe sa cante si daca cumva ii zic ceva de ele, se opreste din cantat si nici nu mai pup. Asa ca le ascult in tacere
.
Mi-a spus ca sa-i dea si tati sa suga lui bebe, ca doar are si el tatuci. Ma bucur ca doarme cu Petru si merge la culcare fara probleme. Au devenit nedespartiti (Petru si Tudor). Asa cand e Petru acasa
. Il pupa non-stop pe Rares si il magaie pe cap. A fost mai greu in perioada in care Tudor a fost racit, ca statea in usa camerei lui bebe, pe scaunel, de ziceai ca-i copilul nimanui. Deocamdata nu avem probleme cu adaptarea. Tudor imi spune cand pleaca la gradi "Sa ai grija de bebe". Spune la toata lumea ca are un fratior.
E un gingas, pupa-l mama.
Claudya, iti doresc sa treci cu bine de operatie. Eu am doua matusi operate in tinerete si sunt bine si acum.
Vad ca avem o groaza de burticute. Sa ne traiasca!!!
Pupa Crisa
cgaby spune:
crisa - stiam eu ca tudor e un dragutz....pupici din partea noastra.
ce fain ar fi daca ai putea trece si tu putin luni sa te vedem.
mi-am cumparat usa la apartament. sunt happy. acum astept sa fie aia gata cu constructia sa ne mutam.nu mai stare.
pupici tuturor.
bibi spune:
Crisa draga se pare ca trebuie sa mai incerci ca si junior e leit tasu
. Parerea mea!
Sa-ti fie beietzi sanatosi, cumintzi si de parintzi taaaare iubitori, Doamne ca frumosi sunt!!!
anamaria spune:
salutare fetele! 
felicitari crisa pentru gazulica! si mie imi pare ca-i seamana lui petru, dar tudor cu sigurantza e al tau, asa ca... aveti cate unu fiecare, mai ramane doar fetitza... ![]()
amik - ma bucur ca margica ta e bine, chiar daca este mai mititica are ea timp sa creasca mare, nu-ti face griji!!!
noi suntem ok, singura chestie care ma dispera este conservatorismul lui tudor vis-a-vis de incaltzari. s-a indragostit de bocanceii imblanitzi si acum ca a venit primavara
nu vrea deloc-deloc sa se incalte cu ghetutzele mai subtiri. in fiecare dimineata plange cu sughituri... 

noi ii tot explicam calm cum e cu vremea, ca trebuie sa ne imbracam/ incaltam dupa cat de cald/ frig este... ca vom lua bocancii numai cand este frig, cand punem si strampii - da ce credeti ca intelege??? 
la gradi este cumintel si ma mir toata ca "iarna"
asta nu i-am avut deloc raciti - exceptand ceva mucisori...
sper sa trecem cu bine si peste restul de iarna, ca cica prin februarie incepe![]()
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
Cornelia spune:
Amik, ma bucur ca te-ai linistit! Iti doresc multa sanatate si ai grija de margica!
Crisa, doamne ce scumpi sunt! Si Tudor e un baietel extraordinar! Zic si eu ca Bibi, ca Rares semana cu tati.
Gio, nu se dau, de obicei, note la Maria la gradi. Cred ca a vrut cumva sa ii stimuleze, acum la inceput de an. Iti tinem pumnii!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
aditzu spune:
Buna Fetele,
La Multin Ani ! multa sanatate si fericire in noul an.
Am fost foarte prinsa la servici si sunt in continuare :-( asa ca stau super prost la capitolul citit si scris.
La Irina au fost mai multi Mosi, mai intai la gradi pe 16 decebmrie, nu mai stiu daca am povestit. S-a tinut la o sala de spectacole si au fost grupele pe rand programate. Grupa Irinei a fost la ora 10 si atunci au fost in sala numai parintii si bunicii copilasilor mici, a fost destul de bine organizat. Irina a intrat un pic stresata pe scena, dar dupa ce m-a vazut s-a inseninta si a inceput sa-mi faca cu mana , sa sara si sa rada. A fost super OK, a uimit toata gradinita cat de expansiva a fost. Si-a spus poeziile frumos, fara probleme, dar nu prea a vrut sa cante si sa danseze in schimb a alergat pe toata scena foarte dezinvolta , cel putin la final a ras in continuu. Dupa ce au terminat serbarea a venit mosu pe scena si s-a dus copilu imediat cum a fost chemata, fericita dupa aceea a venit si ne-a aratat ce-a primit, nimicuri ca la gradi, dar ea incantata nevoie mare.
Pe 23 decebmrie ne-am dus la mos organizat la Cristi la servici, acolo a fost un pic stresata pentru ca era foarte multa lume, agitatie si muzica tare, dar a fost misto si acolo cu animatori , magician, mos, clown care face vata de zahar (spre incantarea copilului). LA Mos s-a dus tot asa fara probleme si-a spus poezia si si-a luat cadoul, caraghios a fost cand l-a deschis ca a primit o papusa mare (destul de misto am vazut noi acasa care vorbeste si merge), dar Irinei nu i-a convenit asa ca a bagat-o la loc in punga si se grabea sa se duca cu ea la Mos sa i-o dea inapoi sa-i dea Mosu alt cadou.
Pe 25 decembrie ne-am dus la Saftica , la nasii nostri unde au fost si verii mei cu un Andrei care e cu juma de an mai mic decat Irina. Acolo alt mos (unchiul meu) care a fost si el intampinat cu bucurie.
De revelion am avut program variat, mai intai au venit ai mei si am mancat bine, dupa care am lasat copilu cu ei si ne-am dus in oras la Piata Universitatii unde ne-am intalnit cu niste prieteni. Am stat acolo pana la vre-o 1.30, ne-am uitat la concert si la artificii, super misto, apoi ne-am dus intr-un bar unde am mancat si am baut pana pe la vre-o 3.30 cand ne-am dus acasa .
Copilu a stat si el treaz pana pe la 1, mi-a spus mama, s-au uitat la artificii impreuna si i-a placut tare mult, asa ca a doua zi de dimineata s-a trezit pe la 9.30.
Intre timp a inceput gradi, destul de greu la inceput, dar saptamana asta mai lejer. In sfarsit nu mai plange cand plec de la gradi, o duc pana la jucarii unde ne pupam si ne zicem PA. Binetnteles ca mergem la jucariile din coltul cel mai indepartat de usa iar traseul pana acolo e sinuos :-).
Deocamdata e bine, sa bat in lemn, de vre-o luna nu s-a mai imbolnavit sa vedem cat o tine. Am reusti si i-am facut tratement de imunizare cu Bronho-Vaxon si sper sa aiba efect.
Uimitor este ca a inceput sa manance, ori de vina numaratele sunt nenumaratele raceli pe care le-a avut inainte de sarbatori si acre au slabit-o iar acum recupereaza organismul, sau Multi Sanostolul pe care i l-am dat, habar n-am , fapt e ca nu mai am probleme, mananca si a inceput si ea sa arate mai bine, are 1 m si 14 kg.
Pupici la toata lume, felicitari Crisa si succes burticelor,
Pa Adi
Poze noi aici :
http://good-times.webshots.com/album/557077709wqgRJv?start=0
cgaby spune:
wow aditzu...dar ai avut spor la scris...![]()
stef are 96 cm si 13,200kg...asa ca...nu mai zic nimik. promiteti ca n-o sa-i scuipe nimeni seminte in cap????
![]()
stef la gradi e bine, nu mai face circ..ii place....cred ca a trecut faza nasoala.
pupici si sanatate tuturor.
madic spune:
Listuta pentru intalnire:
1. magda
2. andra
3. gabi
4. madic
Asta daca-mi conving bona sa faca ore suplimentare luni, ca Dan e dupa-amiaza.
O sa va confirm luni, cel mai tarziu.
Andra - sar'na.
Va pup.