Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 26
pitzinuca spune:
buna fetele,
crisa - tale dlagutz rares! uite un
mare de la mine, sa-ti traiasca baietzii si sa aveti numai bucurie!
gio - mai stai si tu un pic si hai la intaneala
! oricum tzin pumnii, nastere cfat mai usoara!
amik - imi pare bine ca bb e ok. incearca sa fii cat mai calma!
gaby - mult noroc la bb2!
cornelia - tare Mariuca ta, nu se dezminte, ii merge mintea ca lumea![]()
anamaria - si noi am avut probleme cu incaltzamintea, pana i-am dat jos din dulap niste ghetutze mai vechi cu care se poate incaltza singur.
sa vedem cand va veni iarna cum facem trecerea din nou
ref la desene andi este fan zorro - dar asta v-am mai spus - si mai nou alba ca zapada - al lui disney. pana si mie imi place sa-l revad ori de cate ori il vede fi-miu, asa de misto e facut. si comentariile lui fi-miu:"acum bea suculetzul rau si se transforma in batranica urata
"
andi nu prea e in apele lui aseara si azi numai fara chef si zice ca il doare burta, nu vrea sa manance si zice nu mai are muschi (adica putere).
sper sa nu fie ceva nasol, nu vroiam sa il las la gradi dar am vazut ca vrea sa manance si sa se joace cu colegii...
Listuta pentru intalnire:
1. magda
2. andra
3. gabi
4. madic
5. io
(incerc sa vin)
unde ne intalnim?
va pupic, sa aveti un week-end placut.
gio spune:
Crisa, am vazut pozele, ce dulci sunt amandoi!!! NU mi-a venit sa cred cat a crescut Tudor;avem copii asa de mari. Cum o fi trecut timpul?
Aditzu, bine ca ne mai scrii sa mai stim de voi!! Hai ca acum reuseste Taisia performanta sa raceasca non-stop. ieri a facut febra si azi n-am mai dus-o la gradi...educatoarea ei era varza ieri; mai ma intreb de unde iau copiii...
Pitzinuca, asa vrea sa vin, dar nu bag mana in foc. Luni ma duc la control si poate se gandeste si dr sa ma opreasca in spital, ca-i de garda.
Va pup
38 +
nicol74 spune:
Andra merci mult !!
mama ce povesti mai ales Crisa, ai mila, ma apuca un dor de bebe
mic ...
si eu care sunt hotarata sa ma opresc la Teo,
incerc sa vin si eu la intalneala, va sun,
pe 23 plec din tara si sa vad cum ma orientez ...
si
va pup,
Nicol
nma spune:
Am revenit si eu dupa ceva vreme. Multumesc ca m-ati trecut pe listuta. Am avut iarasi probleme cu sarcina, am fost internata, iar acum trebuie sa stau in pat. Am noroc ca Alex e la bunici, dar tare imi e dor de el.Azi la telefon m-a intrebat daca a iesit BB bin burtica, dupa care, desi i-am spus ca iese la vara a zis sa il trimit prin telefon ca sa ii dea un pupic. Saptamana viitoare il aducem acasa. Socrii stau la 500km de noi. Acum suntem cu casa in renovare. O pregatim pt BB 2. Sper sa terminam pana vine Alex.
Am reusit sa conving o educatoare de la o gradinita cu program scurt sa mi-l inscrie si pe Alex. Probabil va merge din 29. Sper sa ii placa si sa nu planga dupa vechea gradi unde are prieteni. S-ar putea sa am noroc si cu dadaca. Am vorbit cu o doamna care mi-a placut, dar imi da raspunsul saptamana viitoare.
Amik daca vrei sa afli mai multe despre sarcina intra pe mamici de ilulie-august 2007. Am inteles ca vei naste in august. Acolo suntem 101 viitoare mamici.
La capitolul boli noi stam bine acum. Cred ca au trecut mai mult de 2 luni de cand Alex nu a mai fost bolnav. La socrii sta mai mult pe afara, iar copii de acolo sunt cam bolmaviori, dar vad ca avem noroc. Poate a contat si faptul ca in noiembrie am fost 2 saptamani la Praid, iar dupa a luat Luivac. Ar trebui sa mai mearga si in primavara la Praid, dar femeile insarcinate nu au voie in subteran si sotul nu poate merge. Sper sa gasesc eu o solutie.
Gio iti tin pumnii. Nastere usoara si un BB sanatos si frumos.
9+
Alex 21.07.2003
Am scris cam mult asa ca va pup si sanatate multa.
cgaby spune:
nma - multa sanatate..ai grija de burtica!pupici lui alex!
pana la urma unde ne vedem? aveti ceva impotriva "la mama"? e in centru si poate toata lumea sa ajunga....
pupare.
cgaby spune:
stefan s-a virusat....
azi a tusit, a facut febra....![]()
asa ca luni nu merge la gradi...eu voi veni la intalnire, dar probabil dupa 6-6.30.
pupici. somn usor.
Ioana Sora spune:
Buna. Revenim si noi pe forum. Din pacate, nu am avut net multa vreme.
Intai, felicitari pentru bebeii care s-au nascut cat am absentat. Si la multi ani pentru noul an !
Eu am ajuns in sfarsit in casa din care sper sa nu ma mai mut. Cel putin, nu in urmatorii zece ani. Ma gandeam ca m-am mutat de 6 ori de cand am nascut-o pe Cata...:)) Cata a fost destul de stresata cu atatea schimbari, dar incepe sa-si revina. Merge la gradi in Ploiesti si deocamdata sunt multumita, se vede ca face progrese. De Craciun, a avut si prima serbare. Nu stiu prin ce minune, dar a venit si tatal ei la serbare. Cata s-a bucurat, dar nu l-a bagat in seama prea mult.
Andra, mersi pentru mesaj. Nu stiu daca reusesc sa ajung, dar o sa incerc.
Sa aveti o duminica frumoasa.
alexandrueduard spune:
Gaby: intalnirea cred ca va fi la Trattoria Edgar, pt a-i fi aproape Danei, care vrea sa vina si ea. Ne-am mai intalnit o data acolo:
http://www.edgars.ro/trattoria_edgar/
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’