Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 27
Magdone spune:
Intalnire placuta fetelor! Poate faceti niste poze sa va mai vad si eu virtual ![]()
Ioana, bine ai revenit si sa va fie de bine in casa noua!
Asta cu mutatul si noi am avut-o multa vreme, la fiecare 2 - 3 ani ne mutam, acum de cand am ajuns in Canada, sa nu mai aud de mutari, desi o sa fie mai fie o mutare cand o sa ne luam casa, dar sper sa fie tot asa pentru cel putin 10 ani.
Razvan a racit si el, de data asta n-a mai avut nimic la urechi, e doar asa o raceala simpla, dar cred ca maine nu ma duc la servici, imi iau liber sa mai stau cu el putin acasa, ca daca il duc la gradi, il scot alea pe afara si o iau de la capat cu el.
Nma, bafta cu sarcina.
Gio, nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!
Crisa, ama avazut pozele, e o scumpete ala mic, dar si Tudor ce mare s-a facut...sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Cornelia, m-am distrat tare la ce ai povestit cu copiii, sunt asa da haiosi astia mici cand vorbesc ei serios!
Sanatate tuturor si va pup!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa batem in cuie lista, locul si ora intilnirii de diseara, sa putem face si rezervarea in timp util. Asadar, pe lista avem:
1. magda
2. andra
3. gabi
4. madic
5. pitzinuca
6. dana
7. carmenutza
Localul: Trattoria Edgar - str. Vasile Lascar nr. 24 (se intra dinspre pta Rosetti, pe linga liceul Spiru Haret)
Ora: 18:30 - 19:00
pup u,
Andra (AMR 16)
cgaby spune:
andra - stef nu se simte bine...eu nu mai pot veni...decat sa vin si stau ca pe ghimpi, sa nu-mi priasca....data viitoare poate am mai mult noroc...ca si eu vreau sa va vad....
pupici.distractie faina.
alexandrueduard spune:
1. magda
2. andra
3. gabi
4. madic
5. pitzinuca
6. dana
7. carmenutza
8. bychi
9. crisa
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La noi au intrat hotii in noaptea de vineri spre sambata si printre altele au luat laptop-ul cu TOATE pozele copiilor. Nu am fost in stare sa salvam pozele&filmuletele din ultimii doi ani pe cd-uri
. De doua zile tot incercam pe diverse cai sa recuperam laptop-ul, dar se pare ca nici o sansa.
In rest, bine ca suntem sanatosi cu totii, ca nu imi pare rau de nimic, decat de poze care sunt pierdute si gata... parca mi-au furat din suflet.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
fetele, daca nu nasc as veni si eu, dar nu promit absolut nimic. ca taisia azi mi-a facut-o si are iar febra..ca n-am cu cine s-o lasa..ca taica-su ma strange de gat daca aude ca eu plec si el de 3 sapt n-a mai pupat nimic etc etc...
m-a consolat cineva f bine cu raceala taisiei - cica sunt mai grei primii doi ani de gradi
...
nma, sarcina usoara!!!
amik, sa ne mai dai vesti!!!!
gata, ma duc la plimbare, poate-poate!
pupici
38 +
cgaby spune:
cornelia - wow..nasol..voi nu erati acasa????offffffff...
gio - te mananca????![]()
n-ai stare????
pupici dulci si apasati!
Andra_ spune:
Gata, am facut rezevare fetele la Trattoria Edgar - str. Vasile Lascar 24, ora 18:30, pe numele meu
siu,
Andra (AMR 16)
madic spune:
Fetele, din pacate, eu n-am cum sa mai ajung la intalnire.
Am foarte mult de lucru si nu stiu cand o sa termin, iar pe bona nu pot conta pana mai tarziu. Speram macar sa trec sa va salut, dar se pare ca nici macar asa nu pot. Imi pare tare rau.
Va pup si distractie placuta.
Madi