Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 28
cgaby spune:
stef acum nu are febra...sa vad cum o fi peste noapte..sper sa fie mai bine...
gagici - distractie mare si sa ne povestiti cum a fost.
pupare.
amik spune:
uuuuf, cum se nimereste ca mereu cand stabiliti intalnire eu nu pot veni!am fost 2 saptamani fara cupil si acum, cand am recuperat-o, zbang! intalnirea si eu nu am cu cine sa o las!![]()
gio, cand te citesc imi aduc aminte cat de disperata eram si eu sa nasc!
cum il rugam eu pe razvan sa ma plimbe cu masina prin locuri gauroase, doar doar se declanseaza ceva de la hatzaneala!si el nimic!
cornelia, cum naiba s-a intamplat??? erati si voi in casa???ca atunci e cu atat mai dramatic...ma gandesc ca urmatorul pas este alarma performanta si apoi un caine...eu asa as face!oricum, bine ca s-a intamplat doar asa...ce nasol!
am cam avut emotii ieri cu prima zi de gradinita dupa o foarte lunga vacanta, dar alexandra s-a comportat super. ii era foarte dor de educatoarea cea tanara si de colegi! a si dormit la gradi, dar mai prost stam, ca de obicei, cu mancarea.cand a venit acasa a infulecat un castron foarte mare cu ciorbita si mi-am dat seama ca acolo nu mancase mai nimic.
sunt foarte speriata pentru ca s-ar parea ca are polipi...respira mai greu noaptea, doarme cu gurita deschisa, se agita uneori asa de tare...nu are muci deloc in nas, si totusi nu intra aer. aseara insa i-am pus niste olinth si am observat ca a dormit mult mai bine. oare ii trece? ca mi-e groaza de operatie, oricat de usoara se zice ca ar fi.
vreau sa va spun ca eu arat de parca am 5 luni de sarcina! am o buuuurtaaaa!!!! si e formata, adica nu am doar un guguloi ambiguu in josul burtii, ci e formata de la stomac, cumva. plus ca deja - am vreo 2 luni de la conceptie- nu mai pot sta aplecata, nu mai pot sta cu picioarele ghemuite, adica nu imi mai pot strange burta nicicum, nu stiu daca ma intelegeti. gradul de disconfort este comparabil cu cel intalnit in luna a 5-6-7 a din sarcina cu alexandra.
asa vi s-a intamplat si voua?s-a vazut mai devreme a doua sarcina???
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
crisotexa spune:
Fetelor, s-a marit familia DC!!!!
A nascut-o Gio pe EVA la ora 1 fix, 3150 gr, scor apgar 9, nastere naturala fara epidurala, foarte usor.
Sa-i traiasca si neaparat sa ne vedem in primavara cu copii. Altfel e belea!!!
Valul asta de nasteri s-a terminat cu bine. Doamne ajuta! Il asteptam pe urmatorul...
Pupa Crisa
nma spune:
Felicitari Gio. Frumoasa veste. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si frumoasa. Poate imi trimiti si mie putina esenta de fetita. Eu sunt aproape convinsa ca voi face o fetita si piciul meu la fel, asa ca daca nu va fi sa vedeti voi dezamagire. Al meu sot imi tot repeta ca nu are importanta, numai sa fie sanatos, dar vreau si eu o printesa mica.
Gio, Gabi si Magdone sanatate multa la prichindei. Sper ca sunt mult mai bine acum. Trebuie sa avem mare grija caci se raceste vremea.
Ioana felicitari pentru casa. Am vrut si eu macar 3 camere, dar pana la urma nu s-a putut asa ca n-am multumit cu mutarea bucatariei pe balcon si treansfoarmare vechii bucatari in living. Pana la urma iese foarte bine asa ca sunt multumita deocamdata. Probabil primele trei luni eu voi sta cu BB in dormitor, iar Alex cu tati in sufragerie, dupa care ci boi in aceeasi camera.
Cornelia imi pare rau pt laptop. te inteleg perfect caci mie mi-au furat camera video pe care printre altele erau si primii pasi ai lui Alex. Politia a recuperat camera, dar caseta nu.
Amik ma bucur ca Alexandra s-a acomodat repede cu gradi. Si noi suntem dupa o luna de vacanta, dar schimbat si gradinita. Sper sa fie bine. Eu l-am mutat la program scurt din cauza mancarii. Nu manca nimic acolo. Legat de polipi eu l-am operat pe Alex la 2 ani la Budimex. Nu mai respira pe nas si facea foarte des rosu in gat. Nu am mai avut alternative. Dupa a fost foarte bine. Ce m-a deranjat a fost faptul ca ti se cam spunea pe fata sa dai mita. Desi avea 2 ani nu s-a eliberat sala de operatie decat deupa ce am dat plicul. Eu prefer sa dau dupa daca sunt multumita, dar asta este.
Cu sarcina am aceleasi senzatii ca tine: burtica cam mare pt 10 saptamani, ma misc ca melcul, obosesc foarte repede si desi sunt in sesiune nu pot sa invat nimic. Totusi sunt tare mandra de burtica. In greutate inca nu am luat, dar am in talie 86 cm, de la 65cm.
Am uitat sa va spun ca va invidiez pentru intalniri. Asi vrea si eu dar e putin cam mare. Eu stau in Rm. Valcea.
Acum va
pe
, sanatate multa atat voua cat si la
.
10+
21.07.2003
amik spune:
FELICITARI, gio!!!!!!!!!!! sa-ti traiasca fetele cochetele!!!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
Cornelia spune:
Felicitari Gio! Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa, iar tie refacere rapida!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alexandrueduard spune:
FELICITARI GIO! Bun venit pe lume micuta EVA! Sa ne traiesti si sa fiti cu totii fericiti si sanatosi!
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
madic spune:
Felicitari GIO, sa-ti traiasca fetele, sa fie sanatoase, iar bblusa sa fie cuminte si mancacioasa!
Refacere rapida si te asteptam sa ne-o arati pe micuta!
Madi
romana spune:
Bravo pentru mami Gio.
Sa traiasca Eva, sa fie cuminte , "dormareata" si mincacioasa.
Gio, tit iti doresc refacere rapida si ai grija de tine, ca sa poti avea grija de micutele printese.
Andra: AM citit ce ai scris despre Cristi. El e destul de docil, nu e chiar asa de rebel ca alti copii, in special cu strainii. Cu noi isi mai permite sa fie nazdravan dar cu alte persoane nu cred ca se obrazniceste. Asa ca nu ma mir ca s-a pus cuminte sa manince. Problema mea era ca nu minca tot sau macar jumate dintr-o portie, asta din cauza vitezei slow de a minca. As vrea sa se mai ingrase un pic deoarece mi se pare cam slab. Are cam aceeasi greutate ca si Alin dar la inaltimi diferite.
Si iar a fost racit. Am fost toti raciti, de dtata asta m-a atins si pe mine virusul. Tusesc ca o disperata, mai ales noaptea.
Azi a fost prima zi dupa ce ca saptamina trecuta nu a fost la gradi. Il astept sa vina acasa sa vad ce impresii are.
In alta ordine de idei, cred ca o sa-mi deschid restaurant sau cantina saracilor acasa deoarece gatesc multe si in fiecare zi la ceata de mofturosi.
Voi cum faceti? Gatiti in fiecare zi? EU maninca mai multe zile aceeasi mincare dar sotul e cam mofturos si vrea in fiecarea seara altceva de mincare. Si la voi e la fel?
Cornelia: Imi pare rau de pozele pierdute. Nu mai poti recupera de pe net nimic?
Amik: Ai grija de tine. Eu cred ca va fi fata si al doilea copil.
Bychi: Ce mai faceti, ce fac baietii?