Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Gio, sa-ti traiasca bebelusa si sa fiti sanatosi cu totii!. Refacere rapida!

Razvan e tot racit, asa ca am ramas si azi cu el acasa, dar acum mi se plange ca il doare o masea si cand ma uit, se pare ca ii iese una noua, desi el le are pe toate, din cate stiu eu. La voi cum e? cate masele au copiii pe un rand 2 sau 3? ca lui razvan se pare ca ii iese a treia...si de aici si febra si nici nu mananca...

Romana, noi gatim care cum apucam, dar nu in fiecare zi, ne place foarte mult mancarea chinezeasca si ne mai luam din oras, am zis ca sa facem cu randul la gatit, o zi eu o zi sotul, dar nu merge nu se leaga nimic...

va pup si sanatate multa tuturor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

felicitari gio! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!!!!multi pupici fetelor!
stef e mai bine, febra nu mai face, dar mai are muci..asa ca si maine stam acasa.
pupici multi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Felicitari,Gio!!!Pandeam si eu momentul si iata-te mamica de doua fetite!!!Sa-ti fie sanatoase iar tu sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Felicitari Gio!

Va intalnirati, fetelor? As fii venit si eu dar nu era avion la ora potrivita.
Matei s-a hotarat sa faca febra fara nici un alt simptom si acum bantui netul asteptand sa se faca ora de Nurofen.
Ma scoate din minti pentru ca, din ce era el in urma cu vorbitul, aici e din ce in ce mai prost in sensul ca nu mai vrea sa vorbeasca romaneste iar in engleza nu se poate exprima inca, asa ca ne-am intors la "vreau aia!" tradus "I want that one" pana cand incepe sa urle ca nu pricep cine e "that one" si mie imi vine sa urlu odata cu el. Cred ca o sa ma duc cu el la logoped (tocmai dadusem in sindromul Raducioiu si nu-mi aduceam aminte cum se zice la logoped) dar nu stiu daca se poate face ceva atata vreme cat nu au o limba comuna.
Ana, in schimb, ma innebuneste vorbind aproape numai engleza - in medie am doi copiii care vorbesc normal. Si tot in medie am 2 copii normal de indemanatici. La mania locala de a gasi boli in orice, citeam zilele trecute cum ca neindemanarea profunda a Anei (mostenita de la mama ei posesoare a doua maini stangi si, desigur, doua picioare drepte) ar fii semnul nu stiu carui sindrom. Nu stiu daca sa ma bucur ca am o scuza pentru ca nu pot baga ata in ac, sau sa ma ingrijorez.

Ce mai e nou? Eu si Ana mergem la karate de saptamana trecuta iar Matei innoata cu taica'su. Mega sportivi - cred ca ni se trage de la refuzul de a ne pune cablu la televizor - sa vedem cat mai rezistam.

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hop si eu in graba...

in primul rand, felicitati de 2xmami GIO! sa-ti traiasca bebelina nou-noutza EVA si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!

cu oarecare intarziere, am reusit si eu sa mosor si sa cantaresc baietzii la 3,5 (6,5) anisori!
iata coordonatele lui tudor: 14,5 kg si 94 de cm... cred ca ne inscriem printre cei mai micutzi, da vorba lui barbata-meu: cu cine vrei sa semene, ca sa fie inaltzi????
(trebuia sa ma marit cu primu' meu iubit, avea 1,87 m... atunci poate reuseam si ceva copii inaltzi! )

azi l-am dus pe tudor la socrella, nu l-am mai dus la gradi. incerc sa il feresc de gripa asta care umbla rebela prin Romania. pe bogdan l-am dus totusi la gradi, ca el e la grupa pregatitoare si nu vreau sa piarda lectziile degeaba. plus ca el e mai mare, mai rezistent. (cel putin asa sper, vom vedea...)

amik - daca zici ca dupa olinth a respirat mai bine, eu cred ca are totusi ceva mucozitati, chiar daca nu curge nasul, poate mai sus pe sinusuri. daca ar fi polipi , nu cred ca ajuta vreun spray nazal... noi l-am operat pe bogdan cand avea 4 ani de polipi, la recomandarea medicului lui si a unui ORL-ist la care ne-a dus tot el. ne-a explicat riscurile de a nu scoate polipii si pus in balantza crede-ma ca merita! si pt tudor ne-a zis aceeasi dr ORLista ca are polipi, dar deocamdata (avea 1,5 ani) sa-l mai lasam, daca raceste fff des sa venim sa-i scoata si lui. operatia este intr-adevar fff usoara si nu am avut nici un fel de probleme, si s-a cunoscut efectul: dupa aceea nu a mai racet decat max de 1-2 ori / iarna rau, cu febra samd. (ii mai curge nasul, tuseste un pic, si gata....)
despre burtik, si mie mi s-a parut mai 'vizibila' a doua sarcina, deja din luna a 2-a se vedea burtica... dar am dat vina si pe kilele cu care ramasesem in plus... stai linistita, este normal, oricum!

cornelia - bine ca nu v-ati si inatalnit cu ei, ca cine stie ce se mai intampla.... zic si eu ca romana: poate macar de pe net sa reusesti sa-ti recuperezi cateva din poze...

romana - sa gatesc zilnic???? NO WAY! desi sotzul s-ar bucura, ca la mama-sa acasa cam asa era... dar eu nu am nici timp si nici chef sa gatesc zilnic... dar ce sa zic, noi macar 2-3 zile/ saptamana mergem pe la bunici (ai mei si/sau ai lui) si mancam acolo. acasa mai ramane pt seara ceva sandwichuri, cremwursti, etc. in rest, daca gatesc, o fac in we, fac ciorba + 1 fel doi, si din astea mancam cateva zile. in rest, cartofi prajiti/ piure cu friptura/ carnatzi la gratar si supa de la plic... muraturi sau vreo salata...

pupici cu lipici,

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Si eu am fost cu el la dr ieri pt a vedea ce e cu tusea si mi-a zis ca e de la nasuc si ca e bine daca tuseste fiindca elimina mucozitatie. La plamani si gat e f bine.
L-au cantarit si masurat. Are 109 cm si 15 kg (cam slabut, zic eu).
O sa imi dea sa ii fac un set de analiza peste vreo 10 zile (calciu, hemoleucograma si ce ar mai trebui pt varsta lui).

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ana maria - pai tudor sta bine la kg...stef are 96 cm si 13,200kg! asa ca....zici ca-i pui de gostat!
pupici la baieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Felicitari Gio, sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase, sa aiba noroc si sa fie fericite.
Refacere cat mai rapida si dezvaluie secretul "fetitelor".
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Recunosc ca postez cam din an in Pasti, incerc sa tin pasul dar este destul de greu, avand in vedere activitatea voastra. Totusi as dori sa stiu daca intalnirea planificata a avut loc. Daca nu, am dori sa venim si noi, adica eu si Calin.
Sanatate si pupici tuturor,
Maadi si Calin (19.07.2003) - poate mai reintregiti si lista. Cam multe cerinte din parte mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

aveti continuarea subiectului aici

Maadi - eu te tin minte de cind eram gravida data trecuta, ca mereu ma chinuiam sa tin minte cine-i Maadi, Madic sau Madishor...

Nu ne-am intilnit cu copiii, poate mai spre primavara ca acum se anunta zapezi si frig

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Felicitari Gio!Sa va fie bebelusa sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput