Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Buna fetele,
continuare de aici
va invit la noul subiect de sarbatori 2006-2007!!!
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
10 iunie David si mami Amarantina cu Irena
13 iunie Denisa si mami Calina73 cu
13 iunie Vlad si mami Martta cu Alexia Maria
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Andi Tudor si mami Bobi
24 iunie Tudi si mami Pitzinuca
25 iunie Luca si mami Andra cu
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi cu Ianis
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa cu Rares Cristian
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio cu Eva
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
19 iulie Calin si mami Maadi
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta cu
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
21 iulie Alex si mami nma
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi cu Theodor Matei
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
30 iulie Ian si mami Iona
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Acum asteptam povestile cu mosi...
pup u,
Andra
Raspunsuri
gio spune:
Buna fetele,
Eu mai din an in Paste pe aici dar v-am citit.
Pt Stanciu pledez si eu ca e super; Romana ii poti spune lui Pufulet ca daca ajung pe aici merita sa se duca la el. Numai sa o pui in garda cu stilul lui de consultatie care dureaza f putin; insa vede tot ce are nevoie si e pe faza. Pai daca nu era el o operam noi pe Taisia de polipi la anul si la multi ani. Polipi care ii afectau auzul si de aici vin toate explicatiile: de ce nu prea vorbea, de ce tipa mereu, de ce facea crize (imi imaginez cum m-as simti eu daca as auzi ca dintr-o galeata). Acum recupereaza; vorbeste de te tampeste, de tipete am mai scapat dar nu de tot (deh, obisnuinta).
Marox nasoala faza cu picorusul. Sanatate multa!
In rest, uite dpn-ul - 31 ianuarie.
Si oscilam la nume intre Eva Miriam si Eva Victoria. Voua care va place mai mult? Eva ramane clar.
Va pup
31 +
amik spune:
neata!eu mai pun o data aici mesajul...
alexandra a reactionat super cand a gasit cadourile!nu ma asteptam, sincer!a fost teribil de emotionata si de curioasa sa afle cum au ajuns cadourile in hol, cum a intrat mos nicolae la noi in casa fara sa il auzim! l-a pupacit pe scooby de l-a albit! a dat iama in carti si in dulciuri! topaia prin casa spunand ca e fericita si ii place ce i-a adus mosul!
pana si noi am fost bucurosi!pe razvan am reusit chiar sa il surprind cumparandu-i un cadou la care nu se astepta, cu atat mai mult cu cat am facut cumparaturile impreuna cum mult timp in urma si stia ce primeste !
eu sper sa imi fi adus o margica in burtica
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madic spune:
Buna fetele,
Si la noi a venit Mosu', mai intai acasa, unde plasasem strategic intr-o cizmulita nuielusa , iar in cealalta (ca s-o indulcesc putin) un chupa-chups. Restul cadourilor erau puse pe cipicii de casa la ea in camera, intrucat azi-noapte, fiind doar noi doua acasa, am dormit in camera mea.
Bun, ne trezim, o spal si-i zic: hai mami, sa vedem daca-a venit mosul. Merge ea zicand cred ca a venit, ca a promis si ajungem in hol. Cand a vazut nuielusa mi-a zis: ce e asta? Te rog sa-i spui s-o ia de aici! Dar cum deja se cam intristase, ii zic: ia mai cauta, poate mai e ceva! Cauta ea si gaseste bomboana, se mai insenineaza, insa imi zice: dar am cerut si ciocolata!
Ca s-o mai oftic nitel, ii zic: cum mai mami, tu te multumesti cu o nuielusa si o bomboana? Doar atat de cuminte ai fost? la care ea raspunde : eee, nu ma plang .
Pentru ca mi se facuse mila de tot, ii zic: hai mami, sa ne uitam si in camera ta, ca doar Mosu acolo stia ca dormi tu. Ne ducem, vede restul cadourilor, printre care si un pachet Kinder Mix si-mi zice: ti-am spus eu ca i-am cerut si ciocolata? Uite, mi-a adus! Restul n-a mai contat...
Urmarea, am fost la gradi, unde ii astepta cate o sacosa cu diverse in dreptul pantofiorilor fiecaruia, bucurie mare, pupaturi cu educatoarea, happy end.
Morala : mi-am promis ca, indiferent ce o sa mai faca de aici inainte, asta a fost ultimul an in care ii aduce Mosu nuielusa, chiar daca a fost una artistica si cu fundita. Nu merita s-o intristez!
Amik - sa fie intr-un ceas bun si asteptam confirmarea, sa te treaca Andra in lista!
Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea-asa!
Va pup.
Madi
Cornelia spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
La noi mosul a adus cam multe cadouri copiilor, asa ca m-am hotarat, de la anul schimb placa si va veni dimineata, cu cateva maruntisuri in ghete. Poate invata si Maria sa aprecieze un cadou. Ieri Doru ne-a adus flori la amandoua si ea i-a aruncat cu ele in cap . Cred ca astepta cadurile de Mos...si cine stie ce a fost in capul ei.
Nu a fost nici emotionata, nimic, la primirea cadourilor. I se pare ca i se cuvin.
In alta ordine de idei sunt racita cobza si nu am chef de nimic.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
pitzinuca spune:
buna fetele,
ne primiti si pe noi?
pitzinucu' tudi nascut in 24 iunie 2003.
va citesc de multa vreme si parca va stiu de-o viatza
la multi ani pentru toti nicolae si nicoleta, fericire si implinire sufleteasca!
cornelia - cat e de frumoasa stefania!
serios acum, are niste ochi foarte faini si e tare dulcic!!!
gio, crisa - va tin pumnii, mai aveti putin
gio, mie imi place mai mult eva miriam - cunosc o fetita eva maria, mi se pare super alaturarea numelor de femei primordiale, si are si rezonanta faina
amik - sa fie cum iti doresti!
andra - sa ai bb-itza sanatoasa, uite luca al tau e nascut la o zi dupa tudi; ai mai fost pe la casa retro? au primit marfa de sarbatori?
bibi - casa de piatra, si eu urmeaza sa ma cunun religios dar in 2007.
magda - gradi a voastra pare super de super, mi se pare cea mai faina particulara din cate am citit pe forum
noi suntem la gradi de stat, e o gradinita buna, nu dam pe spate, dar merge.
am primit poeziile ptr serbare, plugusorul si inca o poezie scurta cu mos craciun.
voi cum ii invatati? sau invata exclusiv la gradi? noi am inceput sa repetam si pe acasa, dar nu vreau sa fiu prea insistenta sa i se ia pana la serbare... ceva idei pedagogice aveti?
ce faceti in w-e asta? nu vreti sa ne vedem la un loc de joaca cu copiii? am vazut ca v-ati mai intalnit, destul de des...de abia astept sa va vad in flesh'n'blood
edit: si la noi a venit mosul, tudi si-a pregatit de aseara, 2 randuri de incaltari, si le-a pus pe balcon, alaturi de ale noastre, ca si noi am fost cumintzi
s-a trezit de dimineatza si ne-am dus in balcon sa vedem daca a venit mosul, vede el cadourile, se bucura - cel mai mult de dulciuri evident - si ne atentzioneaza: "vedeti? v-am spus eu ca sunt cuminte!"
multi pupi si o zi plina de bucurii!
Cornelia spune:
pitzinuca, bine ai venit!
Se vede ca ne citesti de mult .
Multumesc pt. aprecierile la adresa lui Stefan.
Maria nu vrea si pace sa repete poezia cu mine. A invatat-o, in prima zi a recitat-o, dar atat. Am incercat toate metodele sa o conving, de la ignorare la implorare sau amenintare, dar degeaba. O sa intreb educatoarea daca la gradinita o spune.
Va pup,
poze
alexandrueduard spune:
pitzinuca: bine ai venit si sper sa ramai aici cu noi. Ar fi frumos sa ne vedem cu copiii in weekend si poate si fara copii in cursul saptamanii viitoare.
Eu chiar sunt multumita de gradinita unde este Alex.
Poate ne pui si poze cu voi sa ne cunoastem mai bine.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
amik spune:
fetelor, eu asa sunt,nu pot sa imi tin gura...dar sa stiti ca nu cred, totusi, ca am ramas, desi razvan e foarte sigur!numai ca eu stiu ce aratau testele de ovulatie
bine ai venit, pitzinuca!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pitzinuca spune:
fetelor, multzumim de primire...
poate ne vedem totusi cu copiii
amik - nu te mai stresa ca bb o sa vina, keep workin'
va pup!
Cornelia spune:
Amik, nu fi pesimista! Si chiar daca nu e acum samburelul in burtica, va fi data viitoare
Va pup,
poze