Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
pufulet spune:
Crisa felicitari pt.Rares Cristian, sa fie sanatos si norocos.Sa va aduca numai bucurii.Ma bucur ca Tudor l-a primit bine.Sa fiti fericiti!
Claudya -iti doresc multa sanatate si curaj!
la multi ani tuturor cu numele Ioana sau Ion!
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
La multi ani si un an nou fericit la toata lumea, la multi ani Ioanei (Sora) si tuturor Ionilor/ Ioanelor din zona!
Desi oficial miine incep munca, am fost si ieri si azi la birou, ca avem chestii importante si urgente de terminat , va dati seama cum va fi la serviciu, daca in concediu e asa ....
In rest toate bune si frumoase, bb e bine-mersi in burtica, Luca dragut si cuminte si niciodata flamind . De miine cind ma intorc "oficial" la job povestesc si eu mai multe, azi am vrut doar sa va fac usor cu ochiul si sa va doresc un an mai bun decit tot ce a fost pina acum!
pup u,
Andra
Marox spune:
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor!
Cornelia, stiu ca undeva prin zona asta e si ziua ta, asa ca La Multi Ani, sa fii fericita si sanatoasa!
Pufulet, multa sanatate fetelor!
Claudya, nu sint la curent cu problema ta, insa ma alator fetelor si-ti urez multa, multa sanatate!
Crisa, asa mi se parea si mie Alex fata de Julia, un urias! El intra pe jumatate pe salteluta de schimbat, ii ramineau picioarele in aer, avea doar 1 an si 10 luni, iar Julia era cam juma din salteluta, o furnicuta. Si sa vezi ce repede creste...
Pitzinuca, mie nu mi-a placut niciodata teatrul de papusi, asa ca nu prea eram entuziasmata de ideea de a merge la "Capra cu 3 iezi". Asta in ceea ce ma priveste strict, pt ca stiam ca o sa le placa celor mici. Insa cum spectacolul nu era chiar "de papusi" asa cum imi imaginam, a fost o surpriza foarte placuta.
Kehleyr, am fost pe rindul 5, pe partea dreapta cum intri in sala. Eram 3 adulti (Christophe, eu si mama) si 2 pitici neastimparati care au fugit intr-o veselie prin sala inainte sa inceapa spectacolul.
gio spune:
Buna!
La multi ani pt Ionii de astazi!!!
Crisa, ce bine ca ne-ai scris, f frumos mesaj, m-a emotionat! Asteptam detalii cand mai poti sa ne dai despre cum e cu 3 nazdravani.
Pufulet, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai nasoala. Stiu ca a fost si o prietena la Stanciu cu fetitza cu o problema asemanatoare cu a Marei si dupa ce a facut niste teste ca sa vada daca nu sunt alte probleme (idr, ceva teste de imunitate - parca ige- nu stiu sigur), tratamentul a fost bazat pe aerosoli cu o substanta data pe reteta. Fetitza e mult mai bine si tusea s-a mai dus.
Noi va tinem pumnii sa fiti bien si sa se duca problemele.
In rest va imbratisam pe toate si na ca nu nasc inca; intentionez sa mai stau, hehe.
Va pup
36 +
cgaby spune:
neatza.
gio - am citit mesajul tau cu sufletul la gura...si cand colo...las ca-i bine sa mai stea nitel..sa mai creasca.tinem pumnii sa ai o nastere usoara!
claudya - multa sanatate!
azi a inceput si stef gradi...era cam bosumflat dimineata.
pupici multi tuturor.
alexandrueduard spune:
Bine v-am gasit! Va doresc sa aveti cel mai bun an!
Noi am venit aseara de la munte, unde a fost superb. Am avut zapada ca in povesti, Alex s-ar fi jucat de dimineata pana seara. A fost cea mai frumoasa zapada de cand sunt. A nins 2 zile fara intrerupere, de mi-era teama ca ramanem sinistrati pe acolo.
Am avut o vacanta frumoasa,Alex s-a bucurat de tot: de brad, de Mos Craciun si cadourile de la el, de noaptea Anului Nou, de munte.
Pacat ca s-a terminat asa de repede!
Poate ne vedem si noi cu copiii in weekend, mai ales ca s-a anuntat vreme buna.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se īnsele! Nu folositi cuvinte cānd actiunea, faptul īnsusi sunt posibile!
Kehleyr spune:
quote:
Kehleyr, am fost pe rindul 5, pe partea dreapta cum intri in sala. Eram 3 adulti (Christophe, eu si mama) si 2 pitici neastimparati care au fugit intr-o veselie prin sala inainte sa inceapa spectacolul.
Tare sunt curioasa daca erati voi. Am vazut mai demult niste poze cu voi dar nu le mai tin minte. Alex e saten cu parul bogat si cu multi zulufi? Iar tu si sotzul tau purtati amandoi ochelari cu rama metalica? Era o doamna blonda saten tunsa paj care mi-a adus aminte de poza ta vazuta demult... In fine, acum nu mai conteaza, eu m-am tot uitat la grupul respectiv dar nu mi-a venit sa intru in vorba...
Pufulet, imi pare tare rau ca aveti probleme, ne-a mai povestit Romana printre picaturi. Eu as incerca si la un homeopat bun, cred ca la ce probleme aveti voi ar da rezultate; sau poate v-ati gandit deja si la asta. Cu tusea si noi am avut multe neplaceri si episoadele revin periodic, tot facem tratament antialergic cu Ketof/Claritine dar presupun ca voi ati trecut deja prin astea.
Noi am vrea saptamana viitoare sa fugim la schi, sper sa mai tina zapada. Dar Sofia tuseste, barbata-miu are amigdalita iar eu cred ca am sinuzita . Am niste migrene ingrozitoare de cateva saptamani. Va trebui sa ma caut pe la doftori.
Gio asteapta sa iasa Varsatoare ca e zodie buna . Cu numele v-ati decis in final?
gio spune:
Nu ne-am decis Dana..cand a auzit barbate-miu de Victoria a zis nu nu nu nu. Tot incerc sa-l conving ca eu inclin spre varianta asta. Dar Eva ramane sigur ca e stabilit de mult timp si asa i-am spus cand a binevoit sa o simt pt prima oara.
36 +
amik spune:
eu sunt super stresata sa nu iau vreo boala.si parca tot aud de persoane/copii care fac ba varicela, ba nu stiu ce...am inteles ca rubeola ar fi cea mai pacatoasa.
cum sa fac sa ma feresc??? daca o duc pe ada la gradinita, am toate sansele sa imi aduca ceva. si inca nu am depasit primele 4 luni de sarcina...
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
Marox spune:
Kehleyr, nu, nu eram noi. Alex e tuns scurt, n-are zulufi, si e saten deschis. Julia avea plete (folosesc trecutul pt ca in ultima zi a anului am tuns-o), vorba vine, niste cīlti mai degraba. Tot saten deschis e si ea. Eu am intr-adevar ochelari cu rame metalice, dar sint tunsa scurt si vopsita roscat caramiziu. Iar sotul meu are lentile si nu ochelari. Insa vorbeam franceza, nu cred ca mai erau si altii ca noi in sala. Alex imi raspunde in franceza cu toate ca eu ii vorbesc in permanenta in romāna, iar Christophe intelege binisor romāneste insa vorbeste numai in franceza.
Imi pare rau ca nu ne-am intilnit!