Deserturile Nataliei (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Natalia, nu faceam fingers (de obicei il fac seara fiindca n-as rezista o zi intreaga, bine 6-7 ore, eu treaza si tortul singurel in frigi) dar acum pe ultima suta de metri inainte de nastere asa ma trezesc, pe la 5- 5:30.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tin si eu minte insomniile mele, doar ca la mine era vara si probabil faptul ca se lumina devreme avea si el o contributie.
Nastere usoara, Oana!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Multumesc mult Natalia.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Natalia, revin si eu cu intrebari la tine.M-am hotarat sa fac iarsi Brownies Cappuccino, doar ca am cateva intrebari.As putea inlocui nessul cu esenta de cafea, ca aici nu am vazut la pliculete,iar sa ma duc sa iau ness,car oricum nu-mi place aici nu-mi convine ca raman apoi cu cutia.Si urmatoarea ar fi ,daca cumva sunt probleme ca frisca are 30% grasime, fiinca doar asa am gasit.
Nu stiu daca mai am timp sa ma apuc de ea in seara ast,dar maine de dim sigur o fac ca sa fie o surpriza pt sot cand ajunge acasa, tocmai buna de mancat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ioana, eu cred ca merge si esenta de cafea, doar in reteta originala scrie ca nessul se dizolva cu putina apa, iar esenta e gata lichida.
Si frisca de 30% e destul de grasa, merge, zic eu.
Poti sa faci blatul din seara asta, iar miine restul. Mult succes!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu de o bucata de vreme folosesc numai smantana 30% (am o noua sursa in Iasi) si am facut si Truffle cake si Brownies, au iesit super.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by aime

Eu de o bucata de vreme folosesc numai smantana 30% (am o noua sursa in Iasi) si am facut si Truffle cake si Brownies, au iesit super.

aime si Vladimir






Si care ar fi sursa ta? nu ne spui si noua?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Natalia, am si eu o intrebare

am acum blatul in cuptor, as putea sa fac glazura acum si sa o tin in frigider, sau se ingroasa si nu o mai pot intinde?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Natalia, am si eu o intrebare

am acum blatul in cuptor, as putea sa fac glazura acum si sa o tin in frigider, sau se ingroasa si nu o mai pot intinde?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)





Ioana, sincer, n-am facut niciodata glazura dinainte, dar stiu ca ea se intareste dupa ce o intinzi pe prajitura, deci, se va intari la frigider si neintinsa inca. Bine, nu e casanta, dar devine mai groasa. Nu stiu cum se va comporta la o eventuala reincalzire, asa ca sfatul meu este sa faci glazura inainte de folosire, sa fie mai sigur. Teoretic, n-ar trebui sa pateasca nimic, dar mai stii.. Poate e cineva care a experimentat asa ceva si intra aici sa ne scrie impresiile.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Merci Natalia, asta e, am sa astept, ca nu vreau surprize.Acum astept sa se raceasca blatul si sa intind crema si la frigider cu el .
Imi place asa mult praji asta ca nu vreau sa o stric.Desi ma uit la blatul meu si tare subtirel pare, poate si din cauza formei, ca aici nu prea sunt dotata in ale bucatariei.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput