Deserturile Nataliei (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ioana, mie brownies mereu imi iese nu f. inalta, maxim 2.5 cm in inaltime produs final. Dar mi se pare o prajitura atit de rafinata, consider ca e marimea potrivita pentru ea.
Ce marime are forma in care ai copt blatul? Eu fac in una de 20/30 cm.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Natalia, nu stiu cat are, e o forma de inimioara mai mica,dar nu cred ca blatul meu are mai mult de 1-1,5 cm.Oricum gustoasa e oricum

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by adi69

quote:
Originally posted by aime

Eu de o bucata de vreme folosesc numai smantana 30% (am o noua sursa in Iasi) si am facut si Truffle cake si Brownies, au iesit super.

Si care ar fi sursa ta? nu ne spui si noua?

Cum sa nu, Adi...e smantana de Sipote (au acolo fabrica), de la magazinul Gigel din Nicolina 1, pe langa Agricola Bacau sau langa scoala V Conta parca se cheama. este f buna si ptr consum, noi luam galetusa de 1 kg la cateva zile, nu se compara cu ce ade Strunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADI,am vazut iar pozele tale...spune-mi te rog ce reteta ai folosit pt Alba ca zapada?....asa fain arata,exact cum o facea bunica mea...si am vazut si un tort fain"Padurea neagra",cum e reteta? si multumesc frumos!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

ADI,am vazut iar pozele tale...spune-mi te rog ce reteta ai folosit pt Alba ca zapada?....asa fain arata,exact cum o facea bunica mea...si am vazut si un tort fain"Padurea neagra",cum e reteta? si multumesc frumos!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Sper ca -mi da voie Natalia sa-ti raspund aici.
aici e reteta de alba ca zapada si www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13535&hl=" target="_blank">aici e reteta tortului padurea neagra

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Adi, no problem, unde ti-a fost adresata intrebarea, acolo raspunzi, ca sa stie omul unde sa caute raspunsul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Natalia, uite am reusit sa pun si pozele de la Brownies.Ce sa zic, a iesit asa um ma asteptam, un deliciu.
dulciuri

Am pus si poza de la prajitura cu banane, a iesit mai subtirica ca am facut-o in forma de kec,dar s-a mancat imediat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ioana, mmm, ce bine arata brownies! Mi se pare ca a iesit perfecta ca inaltime. Si checul cu banane e super, vad ca a iesit deschis la culoare, la mine iese mai intunecat, poate avem alt soi de banane aici.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Woww, ce bine arata Brownies asta...

La gust seamana cu krem?

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Adriana, tu n-ai facut niciodata brownies cappuccino pina acum? Eu aveam impresia ca da. In orice caz, iti recomand cu caldura prajitura asta, nu seamana deloc cu krem la gust, dar este oricum dementiala!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput